Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Α.Σ ΤΙΤΑΝ ΣΤΙΒΟΣ: Νέο ατομικό ρεκόρ για τη Στέλλα Τζικανούλα, διακρίσεις για Π. Γυλτίδη και Αγγ. Μπασδέκη στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στα Τρίκαλα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε η 2η φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών /Γυναικών στο στάδιο των Τρικάλων.
Σε αυτό, η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο έπταθλο, Στέλλα Τζικανούλα, αθλήτρια του Χρήστου Γυλτίδη, κατάφερε να σημειώσει νέο ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα του άλματος σε ύψος με επίδοση 1.76μ. Η επίδοση αυτή μάλιστα, είναι η καλύτερη επίδοση που έχει πετύχει Ελληνίδα αθλήτρια στην αγωνιστική σεζόν του 2015.

Στους ίδιους αγώνες συμμετείχαν επίσης και οι αθλητές του συλλόγου, Γυλτίδης Παντελής και Μπασδέκη Αγγελική, που σημείωσαν αξιοπρεπείς επιδόσεις, παρότι αγωνιζόταν σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που ανήκουν ηλικιακά. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, το καφέ bar Ίριδα, το λογιστικό γραφείο Μπάκανος, το αρτοποιείο Σταμπλιάκας, και τα πρατήρια υγρών καυσίμων Μπατσίλας Ευάγγελος.



Σχόλιο ai-vreS: Συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή τους και πάντα επιτυχίες. 



5 σχόλια:

Τιτανοβιος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και ειδικότερα στον έναν και μοναδικό ΧΡΗΣΤΟ ΓΥΛΤΙΔΗ. Συνεχίζεται να γράφεται ιστορία, και να ακούγεται το όνομα του ΤΙΤΑΝ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ !!!

Τιτανοβιος είπε...

Άστο φιλαράκι. Το θέμα των γηπεδικων εγκαταστάσεων δεν αγγίζει κανέναν. Αλίμονο στους αθλητές και σε μας τους αγνούς φιλάθλους που αγαπάμε ανιδιοτελώς τον ΤΙΤΑΝ.Και οχι σαν κάτι άλλους που αγαπάνε τον σύλλογο μόνο όταν πληρώνονται.

Ανώνυμος είπε...

Γήπεδο; ποιο γήπεδο; Για το χωράφι μιλάμε μάλλον; Μια βόλτα το απόγευμα από τον καθένα μας στο χώρο του γηπέδου αρκεί, για να διαπιστώσουμε την δεινή κατάσταση που βρίσκεται ο χώρος άθλησης των παιδιών του στίβου. Ταρτάν άγνωστη λέξη, το χόρτο του γηπέδου έχει επεκταθεί στη χωμάτινη διαδρομή και μέσα σε αυτή τη κατάσταση, ο στίβος συνεχίζει να βγάζει πρωταθλητές Ελλάδος.

Δήμαρχε άσε τα τραπέζια και τα καφέ και πήγαινε λίγο από το γήπεδο. Έστω και από "τυπικό ενδιαφέρον"

Τιτανοβιος είπε...

Εκεί στον ΤΙΤΑΝ τι γίνεται ρε παιδιά. Τα παρατήσατε τελείως . Διοίκηση και προπονητής ίδια φιλοσοφία. Δυο προπονησης αυτή τη ν εβδομάδα. Εγώ λέω να παίζουμε από Κυριακή - σε κυριακη. Άμα δεν μπορείτε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

Το Προφίλ μας