Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Δήμος Σερβίων - Βελβεντού: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ

(Το εν λόγω σχόλιο εδώ)
Σχετικά με σχόλιο του κ. Ευθύμιου Δισερή στην ανάρτηση του θέματος για την ημερίδα κτηνοτροφίας στο Λιβαδερό και όποιου άλλου ΄΄αισθάνεται΄΄ την ανάγκη σε τέτοιου είδους ημερίδες να παραβρίσκεται μόνο με επίσημη πρόσκληση, σας πληροφορούμε τα εξής:
-          Δεν στάλθηκαν επίσημες προσκλήσεις.
-          Το αντικείμενο της ημερίδας ήταν εξειδικευμένο και στο πλαίσιο της ενημέρωσης συγκεκριμένων ζητημάτων που αφορούν τους κτηνοτρόφους της περιοχής.
-          Ανάλογες ημερίδες και ενημερωτικές συναντήσεις, που αφορούσαν τους κτηνοτρόφους μας, έχουν πραγματοποιηθεί στο δήμο μας και με άλλους φορείς. (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ κ.α.)
-          Η ημερίδα αποτέλεσε την συνέχεια της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού με το Κέντρο Γενικής Βελτίωση Ζώων Ν. Μεσημβρίας Θεσσαλονίκης. Ανάλογες δράσεις έχουν γίνει με τον εν λόγω φορέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τα δύο προηγούμενα χρόνια με συγκεκριμένα μάλιστα αποτελέσματα όπως στο ζήτημα της πιστοποίησης Ελληνικών Φυλών Προβάτων, Βοοειδών όπου κτηνοτρόφοι του δήμου μας αξιοποίησαν το πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζοντας αυξημένες επιδοτήσεις στο ζωικό τους κεφάλαιο κάτι που αποδεικνύεται ότι αγνοεί ο κ. Δισερής.
-          Αν πράγματι στόχος μας ήταν τα προεκλογικά πυροτεχνήματα να είστε σίγουρος ότι γνωρίζαμε τον τρόπο πως να το κάνουμε, βασικός όμως στόχος ήταν και είναι η ενημέρωση των κτηνοτρόφων μας και σε αυτό επικεντρωθήκαμε.
-          Όσον αφορά την «ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής στον κλάδο της κτηνοτροφίας» κ. Δισερή μην ανησυχείτε. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του δήμου μας γνωρίζουν ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και ποιος «απαιτεί» σαν υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος να ενημερώνεται με ιδιαίτερη πρόσκληση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ; ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ;ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ;ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΦΑΓΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΟΤΑΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΙΚΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ....Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ....ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ....

Το Προφίλ μας