Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τα φαρμακερά tweet για την "ανήλικη" Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σχόλια στο twitter, συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και το σύνολο του πολιτικού κόσμου να ασχολείται με την υπόθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του επιδόματος ανήλικων τέκνων που έπαιρνε η μητέρα της Λίνα Αλεξίου. Ακόμα και hashtag #zoi_anhlikh δημιουργήθηκε προκειμένου να σχολιαστεί το γεγονός αυτό το οποίο αφορά την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την μητέρα της αντιπρόεδρο του ΕΣΡ και γνωστή δημοσιογράφο.


Εκτός από τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν τόσο η μητέρα της όσο και η ίδια - με όχι και τόσο επαρκείς εξηγήσεις είναι η αλήθεια - αίσθηση προκάλεσαν ειρωνικά tweets τόσο από απλούς χρήστες όσο και από συμβούλους του πρωθυπουργού, όπως για παράδειγμα του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Μάλιστα, το tweet του Φαήλου το έκανε retweet ο Άδωνης Γεωργιάδης...
Και ο Γιάννης Ραγκούσης, μίλησε στον realfm και είπε:

«Νομίζω ότι η κ. Κωνσταντοπούλου δεν έχει ευθύνη. Ηταν όμως πολιτικό λάθος να μην παραδεχθεί ότι η μητέρα της έχει κάνει λάθος να συνεχίζει να λαμβάνει το επίδομα. Δεν είχε εκείνη καμία ευθύνη, ούτε μπορούσε να έχει ευθύνη, πιθανότατα αγνοούσε και πρέπει να σας πω ότι η διαδικασία επιστροφής αυτών των χρημάτων είναι απλούστατη», είπε ο κ. Ραγκούσης.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκαλύφθηκε, η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, γνωστή δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Λίνα Αλεξίου έπαιρνε για χρόνια από το ταμείο των δημοοσιογράφων επίδομα ανήλικων τέκνων.

Πηγή: newsit.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρα οπως τα λενε οι μεγαλοι δημοκρατες φαηλος και αδωνις, αφου επαιρνε το επιδομα να κανουμε νεο μνημονιο με νεα μετρα και νεες απολυσεις. Ειναι γνωστη η λογικη του φασιστα! ("αλλο ενα θυμα της μερκελ")

Ανώνυμος είπε...

βρε βρε... για δες τελικά που αποκαλύπτεται πως το επίδομα ήταν κάτι ψιλά ευρώ και δινόταν από λάθος του ταμείου χωρίς να φαίνεται...

Ανώνυμος είπε...

πούστηδες του ai βρέστον δεν σχολιάζω έτσι κι αλλιός δε θα το βγάλετε

Το Προφίλ μας