Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Και ο Φώτης Ζυγούρης για τα Σέρβια;

Ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες πως ο πολιτευτής της ΝΔ και πρώην αντιδήμαρχος Σερβίων Φώτης Ζυγούρης ίσως ενδιαφερθεί για το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Το βράδυ της Τετάρτης ο ίδιος μας διέψευσε πως ισχύει κάτι τέτοιο. Σημειώνοντας, όμως, λίγο αργότερα, παρουσία και φιλικών του προσώπων, πως «μη βιάζεστε». Και κάποιοι σημείωναν χθες με νόημα πως «στην περίπτωση που Μακρυγιάννης και Κοσματόπουλος μοιραστούν δυνάμεις και στελέχη, ίσως η υποψηφιότητα Ζυγούρη να έρθει να ενώσει το χώρο της ΝΔ». Θεωρίες και διεργασίες, φυσικά. Αλλά στα Σέρβια γεγονός είναι πως το όνομα του Φώτη Ζυγούρη συζητείται..
ΠΑΝ.
Πηγή: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ίσως η υποψηφιότητα Ζυγούρη να έρθει να ενώσει το χώρο της ΝΔ" xaxaxxaxaxaxaa ΕΛΕΟΣ ΠΑΝ. ΕΛΕΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ....

Ανώνυμος είπε...

Τον μόνο χώρο που έχει αξία να ενώσει ο Φώτης είναι αυτός που περιλαμβάνει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου ανεξαρτήτως προηγούμενων πολιτικών τοποθετήσεων. Μακριά από τοπικισμούς, μικροκομματικά συμφέροντα, προσωπικές στρατηγικές και όλα αυτά που απωθούν τους απλούς πολίτες από τα κοινά.

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυρίδου δεν θέλει?

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυρίδου δεν θέλει?

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα τι θα κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυριδου με την Ντόρα μαζί......

Το Προφίλ μας