Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Φώτη Γαλογαύρου για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Επειδή πιστεύω στο θεσμό της αυτοδιοίκησης , θεωρώ ότι έφτασε η στιγμή που πρέπει να θέσω τον εαυτό μου, στην υπηρεσία του αγαπημένου μας Δήμου, Σερβίων - Βελβεντού.

Με αίσθημα βαθύτατης ευθύνης, σας γνωστοποιώ ότι προτίθεμαι να κατέλθω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δήμαρχος.

Η απόφαση μου αυτή, σε μια δύσκολη κοινωνική, πολιτική και οικονομική συγκυρία, ελήφθη με μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτελή μου προσφορά, προκειμένου ο δήμος μας να ανακτήσει την αρμόζουσα αίγλη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Μέλλον, που θα βασίζεται στην ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, του φυσικού κάλλους, του γεωργοκτηνοτροφικού και ορυκτού μας πλούτου.

Ποτέ δεν φυγομάχησα, αντιθέτως μάχομαι για τη λύση των προβλημάτων που αναδύονται στη διαδρομή του χρόνου και ταλανίζουν την κοινωνία του δήμου μας.

Συνδημότισσες και Συνδημότες, στην προσπάθεια μας αυτή δεν περισσεύει κανένας. Σας καλώ λοιπόν όλους και όλες να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα μας, μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Ο δήμος μας ανήκει, ο δήμος είστε εσείς.
Με τιμή 

Φώτιος Γαλογαύρος

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pou pas re karamitro oute sto xopio den mporeis na kaneis sindiasmo.;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σπυρίδου που σας χρειάζεται....αλλά δεν πρόκειται να ενδώσει -οσο και να επιμένουν-
γιατί σας έχει πάρει χαμπάρι!
Αντε βγάλτε πάλι τον Κωνσταντόπουλο....................................

Ανώνυμος είπε...

foti min kanis piso.pragmatika pisteyo oti mporis na prosferis tis ipiresiesoy kalitera apo oloys sto dimo servion-velvendoy.kali epitixia.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Φώτη! Ανάπτυξη στο Δήμο μας επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Μ'ΕΙΠΙ Η ΜΑΝΑ Μ,,,,,,ΑΜΑ ΤΡΑΝΕΠΣ ΠΗΔΙ Μ ΤΙ ΔΑ ΓΙΝΤΣ,,,,,ΚΙ ΓΩ Ν'ΕΙΠΑ ΜΑΝΑ ΑΜΑ ΤΡΑΝΕΨΟΥ ΔΑ ΓΙΝΟΥ ΤΡΑΝΟΣ.....ΑΧ ΠΗΔΙ Μ,, ΟΣΟΥ ΚΙ ΝΑ ΤΡΑΝΕΠΣ ΜΙΑΛΟ ΔΕ ΔΑ ΒΑΛΤΣ,,,,ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΣΙ'ΑΦΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΙΛΑΚΣ ΣΤ ΠΡΟΥΒΑΤΙΝΑ,,, ΚΙ ΣΥ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΥ ΚΡΙΑΡΙ....ΑΧ ΠΗΔΙ Μ,,,,ΝΤΙΠ ΔΕ ΣΙ ΚΟΒΕΙ...;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΣΕΡΒΙΩΤΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΗΧΗ.....ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ , Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ¨ΚΟΖΑΝΙΤΩΝ¨ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΝΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....-

ai-vreS είπε...

Να χαρούμε. Τι και ποιους προτείνεις;

Ανώνυμος είπε...

4,46 κατι τετοιους χωριατες σαν και εσενα μονο ο Φωτης μπορει να σας καθαρισει απο αυτον τον τοπο

Ανώνυμος είπε...

telika o fevrarios einai o minas pou vyazei ta perisotera frouta auto to fourfouri pou mas proekije ti frouto einai;kai auto apo f ha arxeizi.

Ανώνυμος είπε...

Ε...ΡΕ ΦΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ!!!!!!
ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ!!!!
ΑΚΟΥ........ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ "ΑΙΣΘΗΜΑ ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ "ΦΥΓΟΜΑΧΕΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ" ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ξενοφώντας Βαϊζογλου είπε...

Εμείς κάνουμε Like στην φωτογραφία
Τον Ευχαριστούμε - Καλή τύχη

Ανώνυμος είπε...

Να δω την φάτσα του...Καρδινάλιου αν θα έχανε από γυναίκα και τι στον κόσμο..2:41 μ.μ. όμως έχεις δίκιο. Δεν την πείθουν την Σπυρίδου σύμφωνα με τις πηγές μου..

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυρίδου ποιά είναι ρε παιδιά;;;;;; Από που κρατάει η σκούφια της;;;

Ανώνυμος είπε...

5.18 οφείλεις να καταθέσεις τις προτάσεις σου. Αλλιώς μας λες λόγια του αέρα. Αναμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

lete na endosei telika oi spiridou re paidia.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ aivres.. ΤΣΙΚΑΡΔΑΝΗ ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ,Χ"ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ.Ν.(γιατρος), ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ......-ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ 5¨18-

Ανώνυμος είπε...

Οταν η ιστορία επαναλαμβάνεται είναι πραγματικά φάρσα.Καραγκιόζηδες να παίζει μόνο το όνομά σας.Να σας φτύνουν και να λέτε βρέχει
http://ai-vres.blogspot.gr/2010/08/blog-post_5623.html

ΠΣΑΡΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΣΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 11-51, ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ,ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΙΚΟΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΓΩ'Ι'ΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ, ΝΑ ΣΥΝ'ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ......ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ...ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΣΕΡΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΗ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ;ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΑ Κ'ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 4:46 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ !

Ανώνυμος είπε...

Ρε Φωτη εναν καφε πινεις στα Σερβια κ'αυτον μονος ! Δημαρχος απο που κ' ως που;

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΟΥ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ..ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ είπε...

Δεν γνωρίζω ποιός είναι ο 5.18 και 11.51, αλλά θέλω να σας αναφέρω πάντα επωνύμως ,οτι είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω τους ανωτέρω αναφερομένους χωρίς καμία αξίωση και κανέα ιδιαίτερο αίτημα,μια που αναφέρετε και το ονομά μου,και επειδή πολλά γράφτηκαν για μένα, σας δηλώνω λοιπόν, οτι με ενδιαφέρουν τα κοινά του τόπου μας, διότι και χρονο έχω και μπορω να προσφέρω απο οποιαδήποτε θέση, διότι αγαπώ την περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ξενιτευτηκα, σπούδασα γιατρός ,ηλθα να υπηρετήσω την γεννέτηρά μου, αφού επένδυσα οτι είχα και δεν είχα και δηλώνω μόνιμη κατοικοία Σέρβια.Δεν είμαι ουτε τουρίστας, ούτε αλεξιπτοτιστής, ουτε διερχόμενος ταξιδιώτης. Είμαι μόνιμος κάτοικος Σερβίων, περπατώ στους ίδιους δρόμους, στα ιδια πεζοδρόμια και στα ίδια σοκάκια σκονταφτω οπου κι εσείς.,Εξ 'αλλου γνωρίζετε ποιός είμαι, το παρελθόν μου και τις ικανότητές μου.

Ανώνυμος είπε...

Eίναι απο το Βαθύλακο. Δημοσιογράφος πολλά χρόνια στην ΕΡΤ.¨Εχει δουλέψει πολύ για την περιοχή.Νομίζω πως δεν της αρέσει που αναφέρεται....δεν θέλει να είναι υποψήφια Δήμαρχος. Οσο και να ειμαίνουν θα λέει όχι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ ΠΛΗΡ ΣΤΟΝ Φ Γ

Ανώνυμος είπε...

....Ξέχασες να γράψεις πως ο άντρας της είναι γιατρός και διατηρει ιατρείο και στα Σέρβια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εδώ μπλέκεται γιατρός

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω πως την ενδιαφέρουν τα κοινά. Εχει άποψη,,,,και το επαγγελμά της είναι σχετικο. Ξέρει τα πλεονακτήματα και τα προβήματα της περιχής πολύ καλα... ξέρω ότι έγιναν συζητήσεις σχετικές και εδώ και στο Κέντρο...ξέρω πως δεν απάντησε οριστικά και έβαλε ως ζήτημα να μην υπάρχουν διάσπαρτες υποψηφιότητες .....δεν θέλει να ρθει σε κόντρα με κανέναν... ξέρω οτι έχει πολύ καλή μόρφωση και γνωρίζει άριστα την ελληνική γλωσα...και πάντως δεν έδωσε ακόμα απάντηση οριστικη

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ας δούμε τις επίσημες υποψηφιότητες και μετά σχολίάζουμε....τους ζαλίσατε τους ανθρώπους!

ΜΑΥΡΟΣ είπε...

Στο όγδοο κύμα της έρευνας 3 μήνες πριν τις εκλογές, στο ερώτημα "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού για το 2014;" (Ελεύθερες απαντήσεις αυθόρμητες χωρίς αναφορά προσώπων για τελευταία φορά. Από το επόμενο κύμα θα αναφέρονται μόνο τα πρόσωπα των υποψηφίων Δημάρχων στους ερωτώμενους). Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
1. Κωνσταντόπουλο Β. 27,1% από (22,9% του Ιανουαρίου)
2. Μακρυγιάννη Μ. 14,7% από (28,3% του Ιανουαρίου)
3. Σόκουτη Ι. 11,1% από (4,9% του Ιανουαρίου)
4. Λιάκο Π. 8,3% από (3,9% του Ιανουαρίου)
5. Κοσματόπουλο Αθ. 7,8% από (2,0% του Ιανουαρίου)
6. Λαϊόπουλο Αλ. 4,5% από (6,7% του Ιανουαρίου)
7. Στεργίου Ε. 3,6% από (3,3% του Ιανουαρίου)
8. Ζάκη Δ. 3,2% από (6,9% του Ιανουαρίου)
9. Γεωργακόπουλο Ν. 3,0%
10. Λαζαριώτη Ν. 2,6% από (3,1% του Ιανουαρίου)
11. Βαρσαμόπουλο Δ. 2,6% από (2,4% του Ιανουαρίου)
12. Ζορμπά Μ. 2,0% από (1,6% του Ιανουαρίου)
13. Σπυρίδη Λ. 2,0%
14. Γαλογαύρο Φ. 1,8%
15. Ελευθερίου Χ. 1,8% από (2,4% του Ιανουαρίου)
15. Δισερή Ε. 1,4% από (1,8% του Ιανουαρίου)

Λοιποί 2,5% από (4,9% του Ιανουαρίου, κανείς άνω του 1,0%)

Η κατάσταση είναι αμφίρροπη, μετά την αποχώρηση Μακρυγιάννη στον οποίο οι προτιμήσεις μειωνόταν κατά τις ημέρες της μέτρησης. Εντύπωση προκαλεί το ότι οι περισσότεροι που δεν επιλέγουν τον αποχωρούντα, προτειμούν σε σχετική πλειοψηφία τον Αντιπεριφερειάρχη και όχι κάποιον δηλωμένο υποψήφιο. Τη δεδομένη στιγμή φαίνεται να ξεκινά με προβάδισμα ο νυν Δήμαρχος. Οι ανακατατάξεις και το ξεκαθάρισμα αναμένεται με ενδιαφέρον το επόμενο 20ήμερο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά από όλα αυτά τα σχόλια καταλαβαίνει κανείς.. ότι φοβάστε το Φώτη.. ..πάρα πολύ..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙ ΒΡΕΣ, ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΗΣ ΖΥΓΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ.....

Ανώνυμος είπε...

aivres yiati den dimosievis to sindiasmo pou eklise o fotis toulaxiston etsi lei;;;;;;;;;

Το Προφίλ μας