Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Δ ή λ ω σ η του Μενέλαου Μακρυγιάννη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014

Δεν θα διεκδικήσω τον Δημαρχιακό Θώκο του Δήμου Σερβίων - Βελβεντου στις εκλογές του Μαΐου 2014. 
Δεν εγκαταλείπω την πολιτική και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους Συνεργάτες και τους Συμπολίτες μου, που με στήριξαν και που συνεχίζουν να με στηρίζουν μέχρι σήμερα. 

Λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας όμως, είμαι αναγκασμένος να ασχολούμαι περισσότερες ώρες με τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, γεγονός που με αποκλείει από την καθημερινή μου ενασχόληση με τα προβλήματα του Δήμου.
Είναι βεβαίως αυτονόητο ότι παρόλο που δεν θα είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου , θα δώσω και εγώ τον αγώνα μου, προκειμένου να προχωρήσουν ζητήματα που χρήζουν επίλυσης. Θα εξακολουθήσω ωστόσο να ενδιαφέρομαι για τα κοινά, να στηρίζω τους Συνδημότες μου και να είμαι δίπλα τους με το αίσθημα υψηλής ευθύνης που διδάχτηκα από την οικογένειά μου, από την ενασχόλησή μου στα κοινά μαζί με τους συνεργάτες μου και από την καθημερινή επαφή με τους Συμπολίτες μου.
Μενέλαος Μακρυγιάννης

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pes menelae tin alithia oti anthropi apo tin parataksimas legan tin mia o makrigianis den mpori na kani psifodeltio tin ali oti ine ligos o makrigianis ke prepi na vroyme alon ti toys fovase;

Ανώνυμος είπε...

σΗΜΑΣΊΑ ΈΧΕΙ ΟΤΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ! ΤΟ ΣΈΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ! ΝΟΜΊΖΩ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΙΔΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΡΚΤΟΠΙΣΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν και πολλοί ενεργοί πολίτες με εκτόπισμα και ηθική που θα μπορούσαν να αναλάβουν το φορτίο. Ο Λάζαρος Σπυρίδης είναι νομίζω ένας από αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Οταν ένας άνθρωπος τρέχει από χωριό σε χωριό από πανηγύρι σε πανηγύρι 4 χρόνια δεν μπορεί να αποσύρεται τόσο εύκολα.Κάτι άλλο τρέχει και φυσικά δεν μπορεί ένας μάγειρας να του τραβάει το χαλί και να πέφτει τόσο χαλαρά.Αλλιώς θα έπρεπε να είναι η συμπεριφορά του.Εκτός αν τον άδειασε όλη η ομάδα του με τους Νεραιδιώτες πρώτους πρώτους οπότε έβαλε την ουρά στα σκέλια και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ο Μενέαλος.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ti na kanei o menelaos otan lamoyia san to stavro ton poulisan xoris loyo kala tous ekane. alla re padia einai dinaton na yparxoun anhropi na jifizoun atoma san ton katapatiti ton stauro.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΑΛΛΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ Φ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΝΕΛΑΕ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο Λάζαρος είναι παλικάρι...εάν δεν θελήσει τότε και η αδερφή του είναι το ίδιο παληκάρι!

Ανώνυμος είπε...

re file mas takanes karoulia me tou adelfous spiridi.

Ανώνυμος είπε...

Λαζαρος ή Ριτσα....'αντε να φύγουν οι γιατροί και ο νυν Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

mas ta exete preixei karpoulia mas ta kanate me ton lazo kai rita. mipos mperdevese oti o dimos den einai siloyos;

Ανώνυμος είπε...

Mιλάς ελληνικά...η εισαι μετανάστης?Το πουλάκι σου το βλέπω είναι μικρό ίσα με τη γλωσσίτσα σου...που έπιασες στο στόμα σου ανθρώπους με αρχές και αξίες!!

Ανώνυμος είπε...

O Σπυρίδης ήταν ο αξιολογότερος αντιδήμαρχος και μάλιστα σε δύσκολα χρόνια και πολύ σοβαρός άνθρωπος.Δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και είναι αγαπητός ...το ίδιο και η Σπυρίδου.
Πως αυθερετής ανόητε....

Ανώνυμος είπε...

Πάω στοίχημα ότι ο Λάζαρος και η Λαζαρίτσα δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα κοινά του Δήμου. Αλλιώς αποκλείεται να μην τους έχει προταθεί.
Εκτός και αν φοβούνται όλα τα λαμόγια μην χάσουν τα κουτάλια με τα οποία τρώνε και δεν τους προσεγγίζουν.. Γιατί οι Σπυριδαίοι σε αυτά είναι "χειρούργοι"..και ας μην έχουν χειρουργήσει τα μισά Σέρβια όπως ο Κοσματόπουλος. Καθαροί άνθρωποι όπως τους έχω δει τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

re paniviaka ti kojimo exeis me tous spirideous as katevoun steis ekloyes na doume ti ha kanoun; esei pes mas yiati koptese mipos exeis prosopiko ofelos. kai oso yia to pouli mou opote thes ela na sto dixo na minis me to stoma anixto xaxa..e.. xaxa ei mipos eisai palioaderfi.

Ανώνυμος είπε...

siya re na min valoume ton lazaro kai tin lazaritsa isa me ton yiatro; o sakis einai palikari apo oles tis apojeis kai oi dio mazi mexrei ti mesei ton fhanoun.

Ανώνυμος είπε...

pros 7, 22 tha se peiraze an eimai metanasteis me terastio pouli kai xoris na milao tourkika;

Ανώνυμος είπε...

ψηλος ο γιατρος αλλα μονο στα ψιλα περνανε οι δηλωσεις του σε προσφατη συνεντευξη του.αν καταφερουν και πει ο Λαζαρος το ναι θα στηριξουμε ολοι στα σερβια

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΚΑΤΟΙΚΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΣΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΠΙΑ ,,Θ,Ε,ΚΑΣΤΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πως γράφετε ότι σας έρχεται...άσχετα ...αβίαστα για προσωπικότητες που δεν τις ξέρεε και που δεν σας ενόχλησαν ποτέ!! οι γιατροί ,ο Λάζαρος,Η Ρίτσα,η Ρίτα,Η Λαζαρίτσα κ,α
Αντε στο καλό.....νισάφι πια!!!

Ανώνυμος είπε...

16 Φεβρουαρίου 2014 - 3:10 π.μ. Εσύ τι θέμα έχεις?Έχεις να προτείνεις κάτι? Αν δεν πούμε την άποψη μας και αν δεν παρακινήσουμε και 2-3 ανθρώπους να βγούνε μπροστά τότε πάλι τα ίδια σκ..θα φάμε όπως κάθε 4ετία με κάτι Κοσματόπουλους, ουρανοκατέβατους Κοζανίτες που έρχονται κάνουν το κομμάτι τους!Νισάφι πια λοιπόν στον ωχαδερφισμό και στο μην ασχολείστε με τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναφέρομαι στην καθαρή άποψη...αλλά στην ποιότητα κάποιων οι οποίοι αναφέρονται με απρεπο τόρπο σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. αλλοδαποι, πουλί,τούρκικα....κρίμα!! Η οικογένεια τους είναι νοικοκυραίοι και αξιοπρεπέστατη

Ανώνυμος είπε...

kanenas den anaferhike se autous pou onomzeis .kai oso yia tin piotita tin prokalesan autoi pou thlhen tous upostirizoun anaferontas tous ta onomata.

Το Προφίλ μας