Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Το φάλτσο κρεσέντο της Ραχήλ Μακρή στο Mega (βίντεο)

του Σπύρου Κουταβά από το vetonews.gr
Η έλλειψη συναίσθησης της πολιτικής πραγματικότητας, μαζί με την αμορφωσιά φτιάχνουν ενα εκρηκτικό συνδυασμό με χαρακτηριστικά όπως της θρασύτητας, της ισοπέδωσης της διαφορετικότητας, της άκριτης υιοθέτησης του μαύρου - ασπρου.
Η παρουσία της βουλευτού Ραχήλ Μακρή στο τηλεπαράθυρο του mega οπου εξομοιώνει την Χρυσή Αυγή με την κ. Μαρία Ρεπούση  της ΔΗΜΑΡ δημιουργεί καρταρχήν εντυπώσεις αλλά  προκαλεί ταυτόχρονα συναισθήματα οργής για την παντελή ένδοια που έχουν σήμερα ορισμένα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου. 
Σ'ενα κακόγουστο κρεσέντο γεμάτο ανακρίβειες ιστορικές η κ. Μακρή δείχνει να
αδυνατεί να κατανοήσει  τις διαφορετικές χρονικά  ιστορικές περιόδους που αναφέρεται απο την μία η γενοκτονία των Ποντίων και απο την άλλη τα γεγονότα της καταστροφής που διαδραματίστηκαν μερικά χρόνια αργότερα στα Μικρασιατικά παράλια με επίκεντρο την Σμύρνη.
Παρ'οτι ασχετη, την διορθώνουν όλες οι πτέρυγες στο πάνελ αλλά αυτή συνεχίζει ακατάπαυστα και τέλος ταυτίζει τον Κασιδιάρη της Χρυσής αυγής με την κ. Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/politiki/item/18849-to-faltso-kresento-tis-raxil-makri-sto-mega-vinteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας