Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Παραχαραγμένα δολάρια στην Καστοριά, πλαστές πινακίδες και ναρκωτικά στην Κοζάνη…

Από το star-fm.gr
Συλλήψεις για χρήση χασίς και πλαστές πινακίδες αυτοκινήτου έκανε στην Κοζάνη η αστυνομία, στην Καστοριά συνελήφθη νεαρή γυναίκα για κυκλοφορία παραχαραγμένων δολαρίων, ενώ ένας 17χρονος αλλοδαπός δραπέτευσε από κρατητήριο ανηλίκων και συνελήφθη.


Προχτές τις απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν 34χρονο για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περίπτερο ιδιοκτησίας του πατέρα του 34χρονου, κατελήφθη ο συλληφθείς να κάνει χρήση κάνναβης, ενώ είχε επιμελώς κρυμμένα εντός του περιπτέρου ένα ναρκωτικό χάπι και πέντε συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης. Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του 34χρονου, βρέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα ναρκωτικό χάπι και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 6,6 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Πλαστές πινακίδες

Προχτές τις μεσημεριανές ώρες, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, συνέλαβαν στην Κοζάνη, 40χρονο ημεδαπό για πλαστογραφία. Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτό έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ οι γνήσιες πινακίδες κυκλοφορίας είχαν αφαιρεθεί για τροχονομικές παραβάσεις, που είχε τελέσει ο συλληφθείς στο παρελθόν.

Οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Παραχαραγμένα

Συνελήφθη το πρωί της περασμένης Τετάρτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, 30χρονη ημεδαπή για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Η συλληφθείσα στα πλαίσια οικονομικής συναλλαγής, παρέδωσε σε χρηματοπιστωτικό κατάστημα της πόλης της Καστοριάς εννέα πλαστά χαρτονομίσματα, συνολικής αξίας 900 δολαρίων Η.Π.Α., τα οποία μετά από έλεγχο προέκυψε ότι ήταν πλαστά.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ τα πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ανήλικου δραπέτη

Εξ’ άλλου, συνελήφθη προχτές το απόγευμα στη Μεσοποταμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, ο οποίος στις 5 Οκτωβρίου 2012 είχε δραπετεύσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Επιπλέον, σε βάρος του 17χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 1ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών για παρόμοια παράβαση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τέλος, προχτές τις βραδινές ώρες, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν στον κόμβο του Άργους Ορεστικού Καστοριάς, 44χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά δύο ομοεθνών του 24 και 25 ετών. Έπειτα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας τους δύο ομοεθνείς του, μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 5 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας