Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ «DETROP 2013» 7 ΕΩΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Η Διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης, καλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε ενιαίο περίπτερο του Επιμελητηρίου στην 22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας «DETROP 2013», που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 10 Μαρτίου 2013 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου.
Στόχος μας είναι η κατά το δυνατόν αρτιότερη και επιτυχημένη θετική Εκθεσιακή Παρουσία των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους, σε μια από τις δυναμικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του κλάδου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 
Σημειώνεται ότι η έκθεση, που ανοίγει τις πύλες της κάθε δύο χρόνια, διοργανώνεται παράλληλα με την 4η Διεθνή Έκθεση Οίνου «OENOS», και την 5η Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων «BIOLOGICA», με την μακρόχρονη εμπειρία της HELEXPO, που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της.
Τα μέλη – επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, θα πρέπει το αργότερο έως και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013, να ζητήσουν και να συμπληρώσουν το έντυπο συμμετοχής από τα γραφεία του ΕΒΕ, οδός Ι. Φαρμάκη 2, Κοζάνη, τηλ. 24610-41693 (Πληροφορίες κα Δούσιου).


ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας