Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΪΚΟΣ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΟΝ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σπουδαία εμφάνιση έκαναν οι οχτώ παμπαίδες και οι τέσσερεις παγκορασίδες μας που συμμετείχαν στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Θεσ/νικη το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.
Αποκορύφωμα ήταν η πρόκριση του Δημήτρη Πάικου στην τελική φάση που θα γίνει στην Αθήνα (Σ.Ε.Φ.) 23 και 24 Ιουνίου. Πήγε στους αγώνες σαν Νο 6 μεταξύ 85 αθλητών και κατάφερε με 5 συνεχείς νίκες να φτάσει στην πρώτη πεντάδα που πήρε την πρόκριση. Ο αθλητής μας ξεκίνησε το πινγκ-πονγκ σε ηλικία 8 ετών και με την καθοδήγηση του προπονητή μας Α. Καλύβα έφτασε σε υψηλό επίπεδο.
Ο ίδιος αυτά τα 4 χρόνια επέδειξε μεγάλο ζήλο στις προπονήσεις, θέληση και εξαιρετικό χαρακτήρα. Σημαντικό ρόλο βέβαια έπαιξαν και οι γονείς του που τον παρότρυναν και ήταν πάντα εμψυχωτές στην προσπάθειά του. Του ευχόμαστε να έχει συνέχεια στις επιτυχίες.
Η αθλήτριά μας Μήλιου Γεωργία πέτυχε το στόχο της που ήταν να περάσει στο ταμπλό των νοκ-άουτ αφού πρώτευσε στον όμιλό της με 2 νίκες.
Πολύ επιτυχημένη επίσης κρίνεται και η παρουσία των υπόλοιπων εφτά παμπαίδων και τριών παγκορασίδων που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αρκετοί μάλιστα πέτυχαν και νίκες στους ομίλους τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στις Πίτση Αφροδίτη (1 νίκη), Διδασκάλου Άννα, Γκλούμπου Στέλα και στους Σιδέρη Θωμά (1 νίκη), Παπαστέργιο Βασίλη (1 νίκη), Ιακωβίδη Οδυσσέα, Βασιλειάδη Γιώργο, Ανδρεόπουλο Θανάση, Χατζησάββα Ευθύμη και Παππά Παναγιώτη.
Κατά τη διάρκεια των αγώνων κόπηκε  η βασιλόπιτα της Τ.Ε. Βορείου Ελλάδος και το φλουρί έπεσε στον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Φαντάζεστε τη χαρά του προέδρου…..
Την αποστολή συνόδευσαν ο γυμναστής και πρόεδρος του συλλόγου κ. Χριστοδούλου Σάββας, ο γραμματέας κ. Διδασκάλου Κώστας και όλοι οι γονείς των αθλητών και αθλητριών μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας