Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ιδρύεται στα Σέρβια Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων. Δηλώσεις Δημάρχου (video)

Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων ιδρύεται στην πόλη των Σερβίων μετά και την σχετική απόφαση που υπογράφεται από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 18 Ιανουαρίου. Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την συγκεκριμένη εξέλιξη (να σημειωθεί ότι αρχικά ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού δεν συμπεριλαμβάνονταν στους δήμους όπου θα ιδρυθούν Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων) ενώ αναφέρθηκε και στις θετικές εξελίξεις σχετικά με την ίδρυση Γραφείου Διοικητικής Υποστήριξης του ΙΚΑ στα Σέρβια.
Και στις δύο περιπτώσεις ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των δημοτών, θα διαθέσει κατάλληλους χώρους στέγασης για την λειτουργία των δύο υπηρεσιών αναλαμβάνοντας το κόστος λειτουργίας τους. (πλην της μισθοδοσίας των υπαλλήλων)
IDRYSH GRAFEIO EKSIPHRETHSHS FOROLOGOUMENON DHMARXOS SERVION VELVENTOU V KONSTANTOPOULOS from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας