Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Γ. Παπανδρέου στη Harry Walker Agency

Το Harry Walker Agency (HWA) είναι ένα πρακτορείο με Κορυφαίους Ομιλητές από όλο τον κόσμο (πολιτικούς, νομπελίστες, δημοσιογράφους, συγγραφείς με εμπορική επιτυχία, πετυχημένους επιχειρηματίες, οικονομολόγους και καλλιτέχνες), όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Ντικ Τσένι, ο Αλ Γκορ, ο Κόφι Ανάν, ο Vicente Fox, ο Χάουαρντ Ντιν, ο Καρλ Ρόουβ, ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Steve Forbes, η Βασίλισσα Noor, ο Bono, ο καθηγητής του Χάρβαρντ, Nicholas Christakis και πολλοί άλλοι.

Τελευταία προσθήκη στον παραπάνω κατάλογο ο Γιώργος Παπανδρέου… Τον Γιώργο Παπανδρέου παρουσιάζει το HWA ως εξής: «Ως Πρωθυπουργός της Ελλάδα από τον Οκτώβριο του 2009 έως το Νοέμβριο του 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Τα περιοδικό Foreign Policy τον συμπεριέλαβε ως έναν από τους «100 κορυφαίους στοχαστές παγκοσμίως» το 2010, επειδή «έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στην χειρότερη χρονιά της Ελλάδας», και ως γνώστη για την κατάσταση της Ευρωζώνης σήμερα, αλλά και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης

. Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι είναι σε καλύτερη θέση από ό, τι ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, όχι μόνο για να παρέχουν γνώσεις σχετικά με τη δημοσιονομική κρίση, αλλά και για το πού βαδίζουμε.»
http://paidis.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ακριβως, μεγαλος στοχαστης, ηρθε η ωρα τα αφεντικα να επιβραβευσουν το σκυλακι τους, μιας και υλοποιησε με τον καλυτερο τροπο τα σχεδια τους. καλα ρε ενταξει, εσυ εισαι ενα ζωο ορθιο και μπορει κατα βαθος να πιστευεις οτι ο μουροχαβλος ειναι μεγαλος στοχαστης, πιστευεις επισης πως θα πειστει και κανας αλλος?

Ανώνυμος είπε...

Κατούρα τα πόδια σου ρε Ανόητε 3:03...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν θυμάστε όταν θεωρητικά ο ΓΑΠ δεν παρέδιδε την καρέκλα του τότε προς το τέλος της θητείας του τι έλεγαν τα παπαγαλάκια.Οτι δηλαδή δεν το κάνει γιατί θέλει να κρατήσει την καρέκλα του για τη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και κάτι τέτοιες παπαριές.Ενα σχεδόν χρόνο μετά ο ΓΑΠ έγινε και πάλι πρόεδρος.Τι να πεις...Εγινε και ο Αντωνάκης πρωθυπουργός και πήρε τα τελευταία (για αυτό το καλοκαίρι μέτρα)Αντε να αντέξουμε μέχρι να πάρουμε τη δόση για να κρατήσει κανένα χρόνο και αυτός για να έρθει ο ΣΩΤΗΡΑΣ Τσίπρας για να μας στείλει στη ΔΡΑΧΜΗ.Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ενω τωρα δε θα πας στη δραχμη...

Ανώνυμος είπε...

http://24wro.blogspot.gr/2012/09/930000_3.html

Το Προφίλ μας