Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μεταγραφική «βόμβα» από την ΑΕΚ

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της αλλά και στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε η ΑΕΚ καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Γκούντγιονσεν και του απέσπασε το πολυπόθητο «ναι», βγάζοντας νοκ-άουτ την Γουέστ Χαμ...
Ο παίκτης ταξίδεψε χθες για την πατρίδα του συνοδεία του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον και του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Γιώργου Κωνσταντινίδη, προκειμένου να μην τον αφήσουν... λεπτό από τα μάτια τους και φυσικά να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Από την πρώτη στιγμή που φτάσανε στην Ισλανδία ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης είχε ανοιχτή γραμμή με τον Ρέικιαβικ και φυσικά μίλησε αρκετές φορές και με τον ίδιο τον παίκτη, προκειμένου να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά έξτρα παροχές προς τον Γκούντγιονσεν.

Η αισιοδοξία των ανθρώπων του δικεφάλου έπιασε «ταβάνι» και τελικά, μετά από ασφυκτικό πρέσινγκ, ανάγκασαν την Γουέστ Χαμ να αποσύρει το ενδιαφέρον της, καθώς ο παίκτης δεν απάντησε στην πρόταση τους.

Ξημερώματα Κυριακής, η «βόμβα» του καλοκαιριού έσκασε από την ΑΕΚ. Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα, συμφώνησε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα δύο χρόνια!

Συνολικά οι πάγιες αποδοχές του θα φτάσουν στο 1.300.000 (650.000 το χρόνο) και με τα μπόνους το ποσό σίγουρα θα αυξηθεί.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας