Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Συνάντηση Ραγκούση-Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού και συμβούλων για το θέμα του Βελβεντού!

Από το kozanimedia.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης, 7 Απριλίου, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης θα δεχθεί στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού με επικεφαλής το δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο!

Αντικείμενο της συνάντηση θα είναι το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με το Βελβεντό και τη συνέχιση του αγώνα του για την αυτονομία.

Η εξέλιξη αυτή προήλθε μετά την προ ημερών συνάντηση αντιπροσωπείας από το Βελβεντό με τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος φέρεται να είναι αρνητικός στο αίτημα των Βελβεντινών. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, εάν στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού ο υπουργός επιβεβαιώσει τα παραπάνω, τότε θα έχουμε να κάνουμε με μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη…

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ, τί ωραίος που είναι ο Ραγκούσης σε αυτή τη φωτογραφία!!!

Ανώνυμος είπε...

http://kozanimedia.gr/archives/10892

Σέρβια: Έκλεψε 150 ευρώ από σερβιτόρα!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα πολύ η συνάντηση αυτή να μαγνητοσκοπηθεί και να μεταδοθεί, γιατί οι συνομιλίες με το Ραγκούση κατάντησαν να έχουν τόσες ερμηνείες όσες και η Παλαιά Διαθήκη!!!!. Εδώ, στο Βελβεντό, μετά τη συνάντηση με τη ΜΚΟ και τους βουλευτές διέρευσαν 10 βερσιόν της συνομιλίας. Μια είπε "όχι", μια "ούτε από μένα, ούτε από κανέναν μην περιμένετε", μια "όχι τώρα", μια "στο θέμα του Βελβεντού έγινε λάθος", μια "δεν ήρθε ακόμα η ώρα να αξιολογηθεί συνολικά ο Καλλικράτης", μια το ένα, μια το άλλο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πρέπει να μάθουμε τι πραγματικά λέει. Ποιές είναι οι προθέσεις του. Ποιά είναι η αλήθεια. Καταλαβαίνω πως σαν πολιτικός δεν πρόκειται να πει ένα ξερό ναι ή όχι, αλλά πιστεύω θα δείξει ειλικρίνια και ντομπροσύνη για να μη σέρνεται μια κοινωνία πίσω απο τα "θα δούμε".
Και ελπίζω τόσο ο κύριος Κωνσταντόπουλος να μας μεταφέρει ΕΠ' ΑΚΡΙΒΩΣ το τι ειπώθηκε, όσο και εμείς, αν δεν μας συμφέρει η απάντηση, ΝΑ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΗΣΟΥΜΕ και να πιαστούμε από λέξεις, μεταβάλλοντας το νόημα.

ai-vreS είπε...

:-)

Ανώνυμος είπε...

Nα σου πω τι λέει ο Ραγκούσης...
'' ...θαυμάζω τον βελβεντό, τους ανθρώπους του, την πόλη των Μουσών...Αναγνωρίζω το δίκαιο του αγώνα σας και το αίτημα σας για ανεξαρτησία...Στην παρούσα συγκυρία, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να ξανα-ανοίξει τον Καλλικράτη, γιατί τυχόν δημιουργία ενός νέου τμηματικού δήμου, ως ανεξάρτητου, θα δημιουργήσει ''προηγούμενο'' και θα ξεσηκωθούν ολοι με το ιδιο αίτημα...Το μέλλον είναι ανοιχτό για όλα...Και σε κάποια ώριμη κατάσταση του Καλλικράτη, να είσαστε βέβαιοι οτι το αίτημα σας θα εξετασθεί με προτεραιότητα...''
Ο Ραγκούσης, επέρριψε ολη την ευθύνη, για το περσινό Αλαλούμ, με τον αρχικό ορισμό του Βελβεντού ως ανεξάρτητου και με την μετέπειτα αναίρεση, στους Βουλευτές του Νομού, που άλλαζαν συνεχώς θέση στο αριθμό των δήμων στο Ν Κοζάνης, με αποτέλεσμα, στην τελική άσκηση επι χάρτου που εγινε στις 2/6/2010 στο Υπουργείο, με την τελική εισαγωγή του Ν Καλλικράτη στην βουλή, να οριστικοποιήσει τον αριθμό των δήμων στους.....4 ....''

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση στα Σέρβια έχει ξεφύγει, και τίποτα δεν θυμίζει τις εποχές πριν λίγους μήνες. Τραμπουκισμοί στο δημοτικό συμβούλιο κατά βελβεντινών πολιτών και περιρέουσα ατμόσφαιρα που περνάει από αντι-βελβεντινό λόμπυ με κάνουν να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξαναέρθω στα Σέρβια για τις όποιες δουλειές μου, φοβώμενος πως θα δεχτώ επίθεση από κάποιους που κόπτονται για φιλίες και επιτίθενται υβριστικά κατά Βελβεντινών.
Προτείνω η επιτροπή που θα κατεβεί στην Αθήνα να πάρει και το βίντεο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με τον κύριο που επιτίθεται φραστικά, δείχνοντας έτσι στον υπουργό την διάθεση συνεργασίας με τους συντοπίτες τους και το μεγαλείο της δημοκρατίας.
όσο για το τί θα βγει σαν δελτίο τύπου από τη συνάντηση με τον Ραγκούση, επιφυλάσσομαι, γιατί καιγια τις Βρυξέλες δεν τα είπε ακριβώς όπως έγιναν τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Να πάρουν μαζί τους και τις καταθέσεις όσων χειροδίκησαν εναντίον του Κακαφίκα και της παρέας του και φωτογραφίες από τις μεσίστιες σημαίες στο δημαρχείο για να δει ο Ραγκούσης με τι απολίτιστους έχει να κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συγχωριανέ των 7.00
Παρακολουθώ από το διαδίκτυο όλα τα ΔΣ και δεν είδα πουθενά τραμπουκισμούς από Σερβιώτες εναντίον μας. Αντίθετα, θα έλεγα, πως με όσα τους κάνουμε, με όσα προβλήματα τους δημιουργούμε στη διοίκηση, με όσα δελτία τύπου στέλνουμε, με όσα παρατσούκλια τους σέρνουμε (βλέπε αντιβασιλέα), με όσα τους γράφουμε στο facebook κτλ, πως και πολύ υπομονή έκαναν μαζί μας. Οι μόνοι που τους δημιουργούν μόνιμα πρόβλημα είμαστε εμείς. Δεν έχουν θέματα με την αντιπολίτευση και έχουν με μας! Συνέχεια! Και δε συμμετέχουμε (υποτίθεται) στη διοίκηση, φαντάσου να συμμετείχαμε κιόλας!!!!
Εγώ προσωπικά ντρέπομαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά μας. Έλεος πια, δεν είμαστε εμείς το κέντρο του κόσμου.

Εάν αναφέρεσαι επίσης στο σχόλιο -δε θυμάμαι ποιού συμβούλου- για το θέμα του Ραγκούση και των βουλευτών και πάλι έχεις άδικο. Διότι όταν είσαι βουλευτής και ψηφίζεις έναν νόμο δε μπορείς μετά να παροτρύνεις τον κόσμο στην αψήφιση του νόμου. Χάνεις την αξιοπιστία σου ως βουλευτής. Και ο σύμβουλος λέει "γιατί να μείνω να υπηρετήσω έναν νόμο όταν οι ίδιοι οι βουλευτές τον υπονομεύουν? Ας παραιτηθώ". Πού βλέπεις το παράλογο? Δεν είπε ο άνθρωπος ούτε "αααα οι Βελβεντινοί έτσι", ούτε "αααα οι Βελβεντινοί αλλιώς".

Όσο για τα Σέρβια και τη δήλωσή σου πως δεν θα ξαναπάς, νομίζω και πάλι άστοχος είσαι. Αν χρειαστείς το ΙΚΑ, την εφορία, αν -χτύπα ξύλο- κάτι συμβεί στο σπίτι σου και χρειαστείς την αστυνομία, τι θα κάνεις? Εκτος αν εννοείς τις καφετέρειες και τα μαγαζιά, οπόυρ πάσο. Σε ελεύθερη αγορά ζούμε.

Επι τέλους, όμως, όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως το πρόβλημά μας στο Βελβεντό δεν είναι οι Σερβιώτες και τα Σέρβια. Δε μας φταίνε ούτε οι άνθρωποι, ούτε οι Δημοτικοί σύμβουλοι. Και αυτοί ισορροπίες προσπαθούν να κρατήσουν. Αν θέλεις να αγωνιστείς και εσύ και όλοι, κάνε τον αγώνα σου όπως καταλαβαίνεις και στρέψου εναντίον των πραγματικών υπευθύνων. Όχι εναντίον των γειτόνων σου!

Ανώνυμος είπε...

Είναι περιπτώσεις που το λόμπυ έχει παρεισφρύσει σε απλούς πολίτες. φυσικά και δεν έχουμε τίποτα με τους κατοίκους των Σερβίων, αλλά μήπως έχουν αρχίσει να έχουν αυτοί με εμάς? Σαν απλοί πολίτες εννοώ. Φοβάμαι πως ναι, και αυτό λέω με το παραπάνω σχόλιο φίλε 7:50 και ότι τα Σέρβια τείνουν να γίνονται αφιλόξενα για τους απλούς πολίτες άλλου Δ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 7:00

Κακόγουστο το αστείο σου "φίλε". Κανονικά θα έπρεπε να το αποσύρουν οι διαχειριστές για ευννόητους λόγους. Αλλά βλέπεις στα Σέρβια δεν ισχύει ο "προοδευτικός" σκοταδισμός του "προκομένου" Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
1}.Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. 2}.ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ, -4 ΔΗΜΟΙ-.
3}.Ο ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
4}.ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΛΕΞΗ ΄ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ΄ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ "Η ΜΗ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ¨ΚΑΘΑΡΟ¨ .
ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΜΑ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΣΗΜΑΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΤΟΛΜΙΑ, ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΟΧΗ.
ΟΙ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
Η ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ .
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΜΠΟΔΙΟ , ΜΕ ΤΙΤΛΟ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΠ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ [ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ] ΔΗΜΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 7.50
Συμφωνώ απόλυτα με τον 9.23.

Οι βουλευτές:
Παίζουν το δικό τους παιχνίδι. Είναι επαγγελματίες πολιτικοί και ζυγίζουν τις αποφάσεις τους. Τα υπέρ και τα κατά. Δε μπορούν να υποστηρίξουν ανοιχτά την ανεξαρτησία του Βελβεντού γιατί όντως θα ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων, διακυβεύοντας την επιβίωσή τους. Ειδικά αν οι επόμενες εκλογές γίνουν με λίστα και μπουν στο παιχνίδι νέα πρόσωπα (βλέπε Παπαϊορδανίδη) ξέρουν πως δε θα έχουν καμιά τύχη. Αλλά θέλουν και τις ψήφους του Βελβεντού, παριστάνοντας τους υποστηρικτές μας. Στο Βελβεντό όμως δεν ξεχνάμε ποιοί έβαλαν τις υπογραφές στο νόμο και μας ενέπαιξαν μια με τη μία την απόφαση, μια με την άλλη, μια Βελβεντού-Σερβίων, μια Σερβίων-Βελβεντού. Με άλλα λόγια, ειδικά ο κος Κουκουλόπουλος στη δική μας περιοχή έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Και τα κροκοδείλια δάκρυα περί "στο Νομό μας έγινε ένα λάθος, αυτό είναι η περίπτωση του Βελβεντού" δε μας συγκινούν.
Και στα Σέρβια όμως, επειδή ουδέν κρυπτόν, εκτίθενται ανεπανόρθωτα γιατί στέλνουν αντιφατικά μηνύματα. Και στο τέλος-τέλος βάζουν τρικλοποδιά και αποτελούν οι ίδιοι τροχοπέδη στην ανάπτυξη της περιοχής.

Βελβεντό:
Εδώ επικρατει η ΜΚΟ. Όχι λόγω του κόσμου που έγιναν μέλη της. Λόγω του ότι όσοι και να είναι (ακόμα και αν είναι μόνο το προεδρείο της) βγαίνουν μπροστά και κάνουν προπαγάνδα. Αυτοί που έχουν αντίθετη άποψη και να αντιδρούν δε φαίνονται. Εκφράζουν απόψεις προσωπικές σε μπλογκ, ίσως και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, αλλά ούτε ανήκουν σε εταιρεία, ούτε επιτροπές κάνουν, ούτε γενικές συνελεύσεις διοργανώνουν. Με άλλα λόγια, είναι σκόρπιοι! Για το λόγο αυτό η ΜΚΟ φαίνεται ως κυρίαρχος, ακόμα και αν δεν είναι.
Αλλά και στη ΜΚΟ έχουν αντιφατικές συμπεριφορές. Ναι, θα έπρεπε να ζητήσουν ο νέος Δήμος να μην περιλαμβάνει το όνομα Βελβεντού. Να κοπεί κάθε σύνδεση των δύο! Το γεγονός ότι δεν το ζητάνε (όχι μόνο αυτοί αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι) είναι επειδή κατά βάθος ξέρουμε πως αυτή θα είναι η νέα μας πραγματικότητα και κρατάμε πισινή (λαϊκιστί), γιατί τα χάσαμε όλα, ας μας μείνει τουλάχιστον κάτι από το όνομα.

Σέρβια:
Ο κος Κωνσταντόπουλος πρέπει να πάρει ξεκάθαρες και τολμηρές αποφάσεις. Ναι, ανήκει παραταξιακά στο ίδιο κόμμα με τον κύριο Στεργίου και ναι ίσως και να σκέφτεται την επόμενη μέρα και να προσπαθεί να τα έχει καλά και με τη ΜΚΟ. Ίσως και να πιστεύει πως η ΜΚΟ επικρατεί στο Βελβεντό, άρα με τη στάση του σέβεται την πλειοψηφία. Ας λάβει όμως υπόψη πως τα κόμματα στη συνείδηση του κόσμου τελείωσαν. Πλέον μετράνε ο προσωπικότητες και η πολιτική που χαράζει ο καθένας. Ο ρόλος του είναι δυσάρεστος, αλλά ο κόσμος τον εξέλεξε δήμαρχο και πρέπει να βγάλει αυτός τα κάστανα από τη φωτιά.
Έάν επιθυμεί να διοικεί και το Βελβεντό, καλά κάνει και δε ζητάει την αφαίρεση του ονόματος "Βελβεντού". Αλλά θα πρέπει να δείξει πυγμή και να επιβληθεί ο ίδιος εδώ. Να μην αφήσει να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία απέναντι στον κο Λαζαριώτη, που δε φταίει και τίποτα ο άνθρωπος. Να κερδίσει το σεβασμό της κοινωνίας και να (από)δείξει πως το μόνο που μετακινήθηκε είναι απλώς η έδρα. Δε θα χάσουμε τίποτα από τα κεκτημένα μας. Αλλά θα πρέπει πραγματικά να κερδίσει τους φορείς και να απαξιώσει τη ΜΚΟ (τη ΜΚΟ ως εταιρεία και όχι τα πρόσωπα που την απαρτίζουν).
Εάν πάλι σέβεται τον αγώνα μας, τον υποστηρίζει, εύχεται να δικαιωθούμε, και αναγνωρίζει τη ΜΚΟ ως εξουσία του τόπου, θα πρέπει ο ίδιος να ζητήσει την αφαίρεση του ονόματος για να ελαφρύνει και τους δημότες των Σερβίων που στο κάτω-κάτω αυτοί τον ανέδειξαν από το βαρίδιο.
Αν κρατήσει ειλικρινή και ξεκάθαρη στάση, όποια και να είναι αυτή, σίγουρα δε θα βγει χαμένος. Αρκεί να είναι ειλικρινής χωρίς σκέψεις στο πίσω μέρος...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.
ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΑΣ?Η ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

@11.20
ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ "ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΦΤΕΙ ΤΟ ΤΣΙΑΜΠΛΑΚ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΦΙΓΚΑΣ;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, το πρώτο σχόλιο γιατί το απαξιώσατε έτσι? Ο Ραγκούσης είναι ένας κούκλος κι εσείς τρώγεστε? Κοιτάτε πως φλερτάρει με το φακό! Τα έχει λυμένα μάλλον τα προβλήματά του. Εσείς από την πολλή φαγωμάρα θα γεμίστε ρυτίδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 1.05 (που μάλλον είσαι και ο ίδιος άγνωστος που γράφεις τις αθλιότητες στο facebook με τον τίτλο "Γουστάρω Βελβεντό" -αν κρίνω από τα σχόλια που έκανες εκεί για το συγκεκριμένο ποστ-) το `περί δικαίου αίσθημα` το έχεις ακουστά?

Επειδή δε βρίζουμε τα Σέρβια από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως εσύ, ή δε βρίζουμε συγχωριανούς μας που αρνούνται να γίνουν τα πιόνια στον αγώνα κάποιων, όπως κάνεις εσύ, αυτό δε μας κάνει λιγότερο πατριώτες από σένα. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις ανώνυμα και μάλιστα δημόσια για συγχωριανούς σου! Μην αμφισβητείς την καταγωγή μου και μην το παίζεις περισσότερο πατριώτης από μένα γιατί -είμαι σίγουρος- ούτε τα χρόνια μου έχεις, ούτε την προσφορά τόσο της δικιάς μου όσο και της οικογένειάς μου στο Βελβεντό, ούτε την κοινωνία και τα μαγαζιά έχεις στηρίξει όσο εγώ.

Στο δια ταύτα, είσαι το λιγότερο υποκριτής (ως αγωνιστής) αν δε σε ενοχλεί το όνομα. Αποδέχεσαι να χρησιμοποιούν το όνομα της πόλης των Μουσών, αυτοί που δεν αναγνωρίζουμε???? Ντροπή...
Και αν δικαιωθούν οι αγώνες μας και αυτοί έχουν το όνομα? Εμείς πώς θα λεγόμαστε μετά???? Ή μήπως θα βγει το όνομα, θα αναγκαστούμε στο χρόνο να αποδεχτούμε την κατάσταση και θα μείνουμε τελικά ΚΑΙ χωρίς το όνομα ΚΑΙ με τα Σέρβια, μόνοι και ταπεινωμένοι???

Και για να κλείνουμε. Ο Ναπολέων Βοναπάρτης έλεγε "Στις επαναστάσεις υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: εκείνοι που τις κάνουν κι εκείνοι που επωφελούνται". Αυτό να θυμάσαι μόνο και τίποτα άλλο!

Ένας Βελβεντινός που ζει, δουλεύει και μεγαλώνει τα παιδιά του στο Βελβεντό

Ανώνυμος είπε...

"Και αν δικαιωθούν οι αγώνες μας και αυτοί έχουν το όνομα? Εμείς πώς θα λεγόμαστε μετά????"
ΤΩΡΑ Μ'ΕΠΕΙΣΕΣ....Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ!!
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ!!!

Το Προφίλ μας