Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Επαναλειτουργεί το Ρολόι στην Κεντρική Πλατεία Νεράιδας

 Tο Ρολόι στην κεντρική πλατεία Νεράιδας, θα λειτουργήσει πάλι σε λίγες ημέρες. Σταμάτησε να λειτουργεί εδω και πολλά χρόνια.Με παρέμβαση του, ο Πρόεδρος Νεράιδας Ξενοφών Βαίζογλου, προχώρησε στην αποκατάσταση του χώρου (του ρολογιού) στην Κεντρική Πλατεία Νεράιδας και οπως είπε '' σε λίγες ημέρες το ρολόι θα είναι διορθωμένο στην θέση του και θα λειτουργεί κανονικά...''

live-avles.gr

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, ένα - ένα τα προβλήματα βρίσκουν την λύση τους. Με την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος οι κάτοικοι της Νεράιδας θα ξέρουν πλέον την ώρα, αλλά και οι επισκέπτες θα βοηθηθούν σημαντικά και αυτό θα είναι η αφορμή να επιτρέψουν ξανά και ξανά στην όμορφή μας Νεράιδα. Είναι λοιπόν ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής μας στην αύξηση του εισοδήματος των κατοίκων και στην ανύψωση του βιοτικού τους επιπέδου. Πάντα τέτοια και δεν θα αργήσει η ώρα που θα βγούμε από το τούνελ της οικονομικής κρίσης.

Ανώνυμος είπε...

To roloi to evale o Stavrakis.

Ανώνυμος είπε...

δικιο εχεις 9.06 ,απλος επειδη ετρεχε καθε μερα για τα μεγαααλα αναπτυξιακα εργα που εκανε,ξεχασε να το βαλει στη μπριζα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PARALIMNIE KATAPATHTH oso kai na prokaleis ton Xenofon,fenetai pws s' exei X....meno.Ma8ainw pws kati syzitietai ekei stin Neraida,pes mas leptomeries aliws 8a tis anaferw egw,gia tin wra KALH ANASTASH se oloys sas

Ανώνυμος είπε...

to roloi ayto eine dorea tis synxorianismas i opia den zi pleon VASOY DESPINAS.sti mnimi tis kala ekanes poy to eixes se proti protereotita proedre.oso gia tonpikroxolo sxoliasti aston na psinete sto zoymi toy .mia zoi lamogio itan o erotiaris.idame tin anapti3i poy eferes 8 xronia oloi oi xorianoi se exoyn grameno kseris poy.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 10.40 Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΜΠΡΙΖΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΤ3 ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ. ΞΕΚΙΝΑ ΡΕ ΞΕΝΟΦΩΝ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙΑ ΞΕΝΟΦΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ 10.55 ΟΤΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΝΟΚ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΒΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

styrakis eisoyn stayrakis paremines erotiariko lamogio

Ανώνυμος είπε...

STAYRAKI AP'OTI FAINETAI H NYFES SOY SE EMA8AN NA XEIRIZESAI KAI (PC).ANTE VRE KAI SE ANWTERA!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAX

Ανώνυμος είπε...

πες μας ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕ, ποσα απ΄αυτά δημοπρατήθηκαν και πόσα σπάστικαν και δόθηκαν απ' ευθείας ανάθεση με το αζημίωτο βέβαια .Μια ζωή αυθαιρεσία και ΛΑΜΟΓΙΕΣ και σήμερα ακόμη, με ποιανού άδεια σήκωσες τοίχο και δεν επιτρέπεις την είσοδο στο λιμάνι? Από που παίρνεις σήμερα ΡΕΥΜΑ και το πληρώνουμε εμείς ? Μήπως απο την διασταύρωση ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ 10.55 ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ,ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΑΜΕ ΚΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ.ΠΙΣΤΕΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

edw re 1.08 ekane magazi mesa sth limni to parking se phrakse!!!sth platia ekopse ta dendra gia na blepei to ksenodoxio tou nero,ki ola auta sto onoma ths anaptukshs.gia sou akh me ta anaptuksiaka sou erga!!

Ανώνυμος είπε...

Ε ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΪ, ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΝΕΡΑΪΔΑ ΚΑΙ... ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ...ΩΡΑ!!!....
....ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ...ΟΡΩΛΟΓΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ!!!..ΤΙ ΛΕΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

λεμε οτι θα κοιτας την ωρα να περασουν τα 3,5 χρονια μηπως και ξαναρχισεις τις λαμογιες!!!!!

Το Προφίλ μας