Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Eυχές από Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨


Για να περάσουμε όλοι καλές γιορτές δεν φτάνουν μόνο οι Ευχές και τα μικροδωράκια. Χρειάζεται κάτι ανώτερο, κάτι απόλυτα Ανθρώπινο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Όλοι έχουν ανάγκη να χαρούν τις Άγιες τούτες μέρες. Κάποιοι θα κάνουν Γιορτές αν εμείς ευαισθητοποιηθούμε, γι΄αυτό,
Χαρίστε το καλύτερο!!! Το πολυτιμότερο Δώρο που μπορείτε να χαρίσετε ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ – ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ! ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ.

Και επειδή θα χρησιμοποιήσουμε πολλοί το αυτοκίνητο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις βασικές οδηγίες για ασφαλή επιστροφή. Φοράμε πάντα κράνος και ζώνες ασφαλείας, ασφαλίζουμε τα παιδιά στα πίσω καθίσματα και όχι αγκαλιά μπροστά και το σημαντικότερο, δεν πίνει ο οδηγός αλλά μέρες που είναι αποφεύγει και τυχόν προκλήσεις ¨προβληματικών¨ οδηγών. Μέρες που είναι θα βγουν στο δρόμο και οι λεγόμενοι οδηγοί του Σαββατοκύριακου, κάποιοι ίσως κουραστούν από τα πολλά χιλιόμετρα ή κάποιοι λόγω βλακείας να προκαλούν την τύχη τους, εμείς όμως πρέπει να γυρίσουμε ΣΩΟΙ και επειδή η πολιτεία δεν είναι πάντα ή για όλα η λύση, ας κοιτάξουμε ο καθένας ατομικά την ασφάλειά του. Το λίγο Αίμα που δίνουμε οι Εθελοντές Αιμοδότες πρέπει να πάει στους Ασθενείς που το έχουν ανάγκη και όχι σε τραυματίες με όποια υπαιτιότητα.
Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά, με Υγεία, με Σύνεση, με Αλτρουισμό.
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης
¨Γέφυρα Ζωής¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας