Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος στο Top Channel

Σημερα στις 22.30 ο νεος Δημαρχος Σερβίων- Βελβεντού Bασίλης Κωνσταντόπουλος στην πρωτη του συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ" με το Ζήση Πιτσιάβα, στο TOP CHANNEL. Ο νέος Δήμαρχος αναλύει το σχεδιασμό του για τον Καλλικρατικό Δήμο και απαντά για το πώς θα χειριστεί τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΡΒΙΑ !!!!!!!!
επιτέλους !!!!!!!
ΗΡΘΕ!!!!!!!!
"Ο ΣΩΤΗΡΑΣ" που θα ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ και θα σε ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΔΕΗ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΝΟΜΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟ

Ανώνυμος είπε...

8:19 μ.μ.
KAΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί ως ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ στην ΔΕΗ άφησε ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!!!!
ΟΧΙ όμως ΜΟΝΟΣ του .....είχε "ΑΞΙΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ"!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι υπάλληλοι του ΟΤΕ έχουν περισσότερες διοικητικές ικανότητες??? Μήπως οι υπάλληλοι στις τράπεζες???? Ή μήπως οι λογιστές?????

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

PARIGORIA??..8.48

Gi AYTO TON BGALAME??
GIA NA LEME..E, EINAI LIGO KALYTEROS??...

Ανώνυμος είπε...

Και καλυτερος ειναι απο τον κοκο και πιο μορφωμενος!
Ο κοκο περα απο το απολυτηριο του εξαταξιου γυμνασιου, τι εχει να μας δειξει ο αποτυχημενος;
Ηταν και οι συγκυριες ευνοίκες και μπηκε με σπρωξιμο στον ΟΤΕ!
Αντε να παει μετα ο τοπος μπροστα!

Ανώνυμος είπε...

TON AKOYSA POLY PROSEXTIKA KAI O NEOS DHMARXOS MILISE SAN DHMARXOS POY EKFRAZEI OLON TON KOSMO . MPRABO BASILI NA EXEIS ENA DIMIOYRGIKO ERGO .

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχήν αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι από την κουβέντα φαινόταν ότι μετά τη νίκη του στις εκλογές δεν επαναπαύθηκε. Δεν περιμένει να έρθει η πρώτη Ιανουαρίου για να παραλάβει και μετά βλέπουμε...

Επίσης, έχει καλές ιδέες. Πόσες θα υλοποιηθούν μένει να το δούμε αλλά σχεδόν με έκανε να μετανοιώσω για την ψήφο που έριξα. Παραμένω δύσπιστος αλλά ελπίζω να με διαψεύσει. Χθες ήταν μια καλή αρχή προς αυτή την κατεύθυνση.

Ανώνυμος είπε...

Στην τηλεοπτική του συνεντευξη, ο νέος δήμαρχος παραδέχθηκε οτι στο Δημο Σερβίων τρέχουν πολλές ώριμες μελέτες, που είναι ετοιμες να ενταχθουν στο ΕΣΠΑ και αλλού για υλοποίηση εργων, που βρίσκονται σε φάση εκτέλεσης.Ομολόγησε οτι το χρεος του δήμου θα υπερβεί τα 4,5 εκ και ως πρός την αντιμετώπιση του ελλείματος, δεν θα προβεί σε αυξηση φόρους, αλλά θα τους αναζητήσει αλλού.
Υπογράμμισε οτι δεν θα στήσει κατηγορητήρια για κανένα και επαίνεσε το δήμαρχο Κοκολιό, που πρός τιμή του είπε, του εδωσε γραφείο απο τώρα στο δημαρχείο για να λειτουργεί.
Γίνεται σαφές, οτι ο νεος δήμαρχος δεν πρόκειτε να ασχοληθεί με την αποχωρούσα δημοτική αρχή, ενω δεν μιλησε καθόλου για το θεμα των 300χιλ ευρώ που ζητάει ο αποχωρών δήμαρχος.
Κάποιοι ζήτησαν να κάνει αυτό το ποσό, δωρεά υπέρ του δήμου και ενδεχομένως ο αποχωρών δήμαρχος να το ανακοινώσει τυπικά στις 1/1/11 στην τελετή παράδοσης-παραλαβής...
Ο νέος δήμαρχος παραδέχθηκε οτι για το Βελβεντό θα εχει μην θεσμικό μεν, αλλά σημαντικό συνομιλητή την ΜΚΟ Βελβεντού, κάτι που επιβεβαιώνει το παρασκηνιακό-προεκλογικό παιχνίδι συμφωνιών που υπήρξαν...

Ανώνυμος είπε...

Προς 6:24

Δε νομίζω ότι η δήλωση για τη ΜΚΟ αποδεικνύει προεκλογικό παρασκηνιακό παιχνίδι. Σε περίπτωση που έχεις στοιχεία για το αντίθετο δημοσιοποίησέ τα.

Αλλιώς αυτά που γράφεις μόνο ως στήριξη στην υποτιθέμενη υστεροφημία (υπάρχει αλλα είναι χείριστη) του απερχόμενου μπορεί να θεωρηθούν.

Περιμένουμε...

Ανώνυμος είπε...

Το βελβενδό έχει νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους στης εκλογές υποκύψατε στους εκβιασμούς και δεν είχατε υποψηφίους αν και από το ΚΑΤΑΦΥΓΉ υπήρχαν προτάσεις αν ξανακάνετε της κότες θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας μαζί με σας και εμείς που στηρίξαμε της ελπίδες μας σε σας

Το Προφίλ μας