Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια Επιστολή Βαγγέλη Σημανδράκου


Αγαπητοί φίλοι,
Μετά την ολοκλήρωσης της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας για τον 1ο και 2ο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου.
Θεωρώ ηθική υποχρέωση να τιμήσω την ψήφο του κάθε πολίτη και να δηλώσω ότι αποκλειστικός μου σκοπός είναι να συνδράμω τίμια και υπεύθυνα την προσπάθεια για πρόοδο του τόπου μας. 
Η μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» στην τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Μέσα από το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας επιβάλλεται να κάνουμε την ανατροπή και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, για ένα ασφαλές μέλλον για μας και τα παιδιά μας.
Το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο έχει την υποχρέωση να βοηθήσει τον τόπο μας. Δεν μας αξίζει να ζούμε με ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ανεφάρμοστες πολιτικές υποσχέσεις. Ούτε όμως μας αξίζει να μένουμε αδρανείς κι αμέτοχοι μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις που συντελούνται.
Φίλες και φίλοι,
Η πλειοψηφία των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας κατέταξε τον συνδυασμό «Αρχή…ζούμε μαζί» στη θέση της αντιπολίτευσης.
Ωστόσο, όλοι οι συνυποψήφιοι - συναγωνιστές και οι εκπρόσωποι του συνδυασμού στο Περιφερειακό συμβούλιο είναι νέοι άνθρωποι που διαθέτουν αξιοπρέπεια, τεχνογνωσία και δύναμη για να χαράξει η Δυτική Μακεδονία νέα πορεία.
Στην προσπάθεια αυτή εγγυητής είναι ο επικεφαλής μας Γιάννης Παπαϊορδανίδης, η αξία και το ήθος του οποίου δεν νομίζω ότι αμφισβητείται από κανέναν.
                                                                                      
                                                                             Με τιμή
                                                                   Βαγγέλης Σημανδράκος
Περιφερειακός Σύμβουλος Δ. Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας