Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ο Μπουτάρης και το άγαλμα του Καραμανλή ...

Επιμένει να προκαλεί τους Θεσσαλονικείς και συνολικά το πανελλήνιο ο Παπαγεωργόπουλος. Θέλει στις ελάχιστες μέρες που απομένουν μέχρι να παραδώσει τον δήμο, να τοποθετήσει το άγαλμα του Καραμανλή στη νέα παραλία, λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από εκείνο του Μεγαλέξανδρου! Ο εκλεγμένος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης αντιδρά, αλλά ο απερχόμενος κάνει πως δεν καταλαβαίνει! Η θέση Μπουτάρη είναι απολύτως λογική. Λέει ότι πρέπει να προηγηθεί μελέτη και να βρεθεί το σωστό σημείο για να τοποθετηθεί το άγαλμα. Δεν απορρίπτει συνολικά την ιδέα, δηλαδή, παρότι και αυτό θα μπορούσε να το κάνει. Για ποιό λόγο να ηρωποιηθεί ο Καραμανλής; Επειδή στο μυαλό ορισμένων συντηρητικών ήταν "εθνάρχης"; Το 70% των ελλήνων θυμάται καλά τα έργα της πρώτης οκταετίας του: το αστυνομικό κράτος, το παρακράτος (κορυφαία εκδήλωσή του ήταν η δολοφονία Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη), τις εκλογές βίας και νοθείας. Θα πείτε, ναι αλλά μετά το '74 ήταν περισσότερο δημοκρατικός, ενώ έβαλε και τη χώρα στην ΕΟΚ. Ας το αποδεχθούμε για την οικονομία της συζήτησης. Ας συμφωνήσουμε -με βαριά καρδιά- και στην τοποθέτηση του αγάλματος. Οχι, όμως, και απέναντι από τον Μεγαλέξανδρο! Οχι σάλα και τραπεζαρία ένα πράγμα...
http://veto300.blogspot.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω να τοποθετηθεί το άγαλμα.....
του Γεωργίου ή Ανδρέα ή του νεώτερου Γεωργίου Παπανδρέου....
ως ένδειξη της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ τους...
για το ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟ κράτος, το παρακράτος (κορυφαία εκδήλωσή του ήταν η δολοφονίες...ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και ΠΑΙΔΙΩΝ).....τις εκλογές βίας και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.λ.π........
ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ...ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ...η ΔΙΑΦΘΟΡΑ.....το ΔΝΤ
άραγε
ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

EΡΓΑΣΙΑΚΑ
Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 120,4
"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που
δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον
οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση ότι από 1η Δεκέμβρη θα απολύονται 6 εργαζόμενοι κάθε μήνα από το προσωπικό του σταθμού 902 αριστερά στα FM, δεν φαίνεται να έχει διαψευσθεί από την εργοδοσία του (ΚΚΕ).
Ο σταθμός του κόμματος του Λαού, δεν λειτουργεί με εργατικό έλεγχο.
Έχει δικό του μπαϊράκι μέσα στο αυτοδύναμο και ανεξάρτητο κράτος του Περισσού, εκεί που κανένας έλεγχος από την «σνομπαρισμένη» Πολιτεία δεν γίνεται δεκτός.
Εκεί που λειτουργεί και η βαριά βιομηχανία της «Τυποεκδοτικής» που όταν όλοι οι εργαζόμενοι απεργούν η βιομηχανία εξακολουθεί να παράγει για να μη χάσει την «κονόμα».
http://ai-vres.blogspot.com/2010/12/blog-post_775.html

Το Προφίλ μας