Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση Ελεύθερων Επαγγελματιών Νεράϊδας

Εγινε σήμερα η συνάντηση των Ελεύθερων Επαγγελματιών της Νεράϊδας .Στην  συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν οι τρεις νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλοι οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες .
Η συζήτηση έγινε σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ,
Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μου
ΦΙΛΟΙ αναγνώστες του ai-vres σας Ευχαριστούμε για τις Προτάσεις σας.
Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολη η υλοποίηση των προτάσεων , αφού το ταμείον είναι μείον.
Ο δρόμος ανηφορικός ,ΕΜΕΙΣ θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ , είμαστε ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.
Ο Νεοεκλογείς Πρόεδρος
Ξενοφώντας Βαϊζογλου

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρά την συνάντηση αυτή, οι επαγγελματικές σχέσεις των επιχειρήσεων στην Νεράιδα - μεταξύ των - είναι εχθρικές.Υπάρχει μεγάλη διχόνοια και διάσταση απόψεων, για πολλά θέματα και το χάσμα είναι τεράστιο.Οι περισσότεροι μεταξύ των ούτε κάν...ομιλούν και βρίσκονται σε αντιπαλότητα, επαγγελματική και πολιτική.
Ο νεο-εκλεγείς Πάρεδρος του Οικισμού Νεράιδας, εδειξε καλές προθέσεις και ανοιχτό διάλογο για ολα τα προβλήματα του Οικισμού.Ορισμένοι κάτοικοι του Οικισμού Νεράιδας δυσανασχετούν με τις πρωτοβουλίες του,πρίν καν ακόμα αναλάβει και θεωρούν οτι αυτό το κάνει για λόφους...εντυπώσεων...
Χαρακτηριστικά λένε ορισμένοι οτι ο Νέος Πάρεδρος Νεράιδας, ολα τα χρόνια της ζωής του, απο δημοσιότητα, ήταν Εν...Κρυπτώ και ξαφνικά με την εκλογή του, επιζητεί την δόξα και την δημοσιότητα, για λόγους εντυπώσεων...
Και δεν χρειάζεται ο Νέος Πάρεδρος να περιμένει προτάσεις απο τους πολίτες.Αντίθετα, αυτός να προτεινει ιδέες και λύσεις για προβλήματα, για τα οποία εννοείτε, οτι είχε κάποιο πρόγραμμα...
προεκλογικό!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:00μμ
Τον ξέρεις καλά τον ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ? γιατί είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΡΑΪΔΑΣ!!!!!!!!!!!
είτε σου αρέσει είτε ΟΧΙ.
Φαίνεται η εκλογή του , σου ΕΚΑΤΣΕ στο ΛΑΡΥΓΓΙ,έχασες φαίνεται την ΜΑΣΑ και τις ΛΑΜΟΓΙΕΣ , όσο και να επιμένεις εσύ , εμένα οι πληροφορίες μου είναι τελείως διαφορετικές.
ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ η πικρία τους από την χασούρα δεν ξεπερνιέται εύκολα .
ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλές οι πρωτοβουλίες του εκλεγέντα Παρέδρου Οικισμού Νεράιδας, αλλά 2.21 δεν σε προκαλεί εντύπωση, οτι είναι πρωτόγνωρο, ενας υποψήφιος, μετά τις εκλογές, να ζητά απο τους πολίτες ιδέες και σκέψεις για το χωριό του, ενω αυτός θα επρεπε να παρουσιάσει ιδεες και πρόγραμμα...
Δηλ ο Ξενοφών κατέβηκε στις εκλογές...ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!
Και πως ενας εκλεγείς Πάρεδρος Χωρίς προεκλογικό πρόγραμμα, να κάνει...Εργο για τον Οικισμό του;
Aυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα και ο ιδιος ο Ξενοφών ας απαντήσει στους πολίτες...
Επίσης 2.21...
κανείς δεν μίλησε για λαμογιές και τις ανοησίες που λές...
Η κριτική στο εκλεγέντα Πάρεδρο γίνεται με την εννοια οτι είναι Πανελλαδικό πρωτόγνωρο, να εκλέγεται ενας και μετά να ζητά ιδεες απο τους πολίτες...
Φαντασθείτε να βγεί ο κ Κωνσταντόπουλος και να ζητά μετεκλογικά ιδεες και σκεψεις για το νεο δήμο!!!!
Αυτο που εκανε ο Ξενοφών, είναι όντως πρωτότυπο! Χωρίς προεκλογικό πρόγραμμα εξελέγει και μετεκλογικώς ζητά τις ιδέες των πολιτών...
για να ασκήσει πολιτική και εργο...

Ανώνυμος είπε...

Χα Χα ΧΑ Χα Χα Χα
Ξενοφώντα κράτα γερά ,άρχισαν οι επιθέσεις , τους χάλασες την σούπα .

Ανώνυμος είπε...

Ποιά σούπα??..τον τσιορμπά???...
ή την αϊριάν(ι)...

Ξενοφώντας Βαϊζογλου είπε...

Φίλε οι τίτλοι δεν κάνουν τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,αλλά οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ τους τίτλους , μπορείς να με αποκαλείς αν θέλεις ,ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΑΪΔΑΣ για να είμαστε και σύμφωνα με τον Καλλικράτη .
Το αν επιθυμώ να γνωρίσω τις απόψεις ή τις προτάσεις των επισκεπτών της ΝΕΡΑΪΔΑΣ ,σημαίνει πως επιθυμώ στις δικές μας προτάσεις να προστεθούν και αυτές , έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό όχι μόνο στους συγχωριανούς μου και στους Ελεύθερους Επαγγελματίες , αλλά και σ΄ αυτούς ,που κάνουν το κόπο να μας επισκεφτούν , αναρωτιέμαι γιατί ενοχλείσαι για τις προτάσεις που κάνουν οι φίλοι αναγνώστες του ai –vres.
Τέλος ΦΙΛΕ θα ήθελα να με επιτρέψεις να εργασθώ όπως εγώ νομίζω πως είναι καλύτερα για το χωριό μου ,που ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ και νοιώθω τυχερός που μένω σ΄ αυτό.
Φίλοι αναγνώστες θα σας παρακαλέσω να συνεχίσετε να μου γράφετε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

@2:35
Πολύ «ορθόδοξο» σε βλέπω. Περιμένεις από κάποιους συμπολίτες μας να έχουν Θεϊκές δυνάμεις, να τα έχουν προβλέψει όλα και ιδίως αλάνθαστα. Δεν πρέπει κατά την γνώμη σου να ακούνε κανέναν άλλο και να κάνουν του κεφαλιού τους; Έτσι όμως δεν θα καταφέρουν να έχουν τη στήριξη, τη συμμετοχή και τη συνυπευθυνότητα όλων των συμπολιτών τους, κάτι απαραίτητο, αφού τα προβλήματα είναι κοινά και οι λύσεις θα ωφελήσουν όλους

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών, οτι ηταν να γράψουν οι πολίτες, το εγραψαν.Σε εστειλαν παρατηρησεις και ιδεες.Δεν χρειάζεται οι πολίτες να ασχοληθούν άλλο με προτάσεις.Εσύ δεν εχεις προτάσεις για το μέλλον;
Κατέβηκες υποψήφιος, χωρίς πρόγραμμα και βγήκες.
Το πρώτο μέτρο, που θα πρέπει να κανουν τα μαγαζιά εκει είναι να ρίξετε τις τιμές στον καφέ.Δεν βλέπετε οτι υπάρχει κρίση και καμμία συγκίνηση δεν εχετε εκει-ταμαγαζιά- να ριξετε κατα 0,50 ευρω την τιμη των καφέδων.
Για αυτο δεν ανεβαίνει ο κόσμος στην Νεραιδα.
Ετσι ειναι Ξενοφών....
Ρίξε την τιμη στο καφέ και ολοι θα ερθουν στο Οστρια...
Τι περιμένεις;

Ανώνυμος είπε...

Χα Χα Χα Χα Χάσαμε την ΜΑΣΑ και τις ΛΑΜΟΓΙΕΣ , γι αυτό ανώνυμε ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ και έχεις τόση εμπάθεια με τον Ξενοφώντα και το Οστρια ?
Αν έχεις το ΘΑΡΡΟΣ και το ανάλογο ΥΨΟΣ πήγαινε και συζήτησε μαζί τους.
Ξενοφώντα κράτα γερά ,σε ξέρουμε χαρτί και καλαμάρι ,συνέχισε και μην πτοείσαι , 3,5 χρόνια έμειναν ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mporei na mas pei kaneis , an perisi stin "variximonia" ,gia tin NERAIDA xreo8ikan 185 ores gia ton apoxionismo

Ανώνυμος είπε...

Αποδεικνύεται οτι ο νέος Διοικητής του Οικισμού Νεράιδας κ Ξενοφών, δεν εχει καινοτόμες ιδέες διοίκησης και το εργο του, θα είναι πλημμελές.
Εντύπωση προκαλεί πως κατάφερε και εξελέγει!
Χωρίς προεκλογικό πρόγραμμα, χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο, κατάφερε να αναδειχθεί στην θέση του Διοικητή του Οικισμού Νεράιδας, εκλεγμένος φυσικά, χωρίς να εχει να προσφέρει και πολλά πράγματα.Αγνωστος στο πολιτικό στίβο για την περιοχή, ποτέ δεν εδειξε αρετές και γνώσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση.Ενδεικτικό της πολιτικής του ένδειας, είναι και το γεγονός, οτι απευθύνθηκε στο κοινό, για να του παρουσιάσει ιδέες και προτάσεις, για να ασκήσει εργο και πολιτική.Ενω ο ιδιος του, θα επρεπε να παρουσιάσει κάποιο στοιχειώδες πρόγραμμα, για να καταλάβουν και οι κάτοικοι του Οικισμού Νεράιδας, οτι θα κάτι θα κάνει στην διάρκεια της θητείας του....
Να του υπενθυμίσουμε, προφανώς επειδή δεν εχει καλή όραση, να δει απο κοντά το (κτίριο )δημοτικό σχολείο Νεράιδας, που κατήντησε...γιαπί!
Να δει οτι η Κεντρική του Πλατεία στον Οικισμό Νεράιδας,είναι εγκατελειμένη, χωρίς φωτισμό.
Να δεί οτι η ακρίβεια στα καφέ του Οικισμού είναι πολύ μεγάλη...
Να δεί οτι το Μινι-Γκόλφ σαν χώρος ρημάζει μέσα στα χόρτα και την εγκατάλειψη...
Να δεί ολα τα προβλήματα του Οικισμού και να προχωρήσει στην επίλυση τους....

Ιάκωβος Βαϊζογλου "Οστρια" είπε...

Για τον πιο πάνω ανώνυμο σχολιαστή που αναφέρεται στο κατάστημά μου στην Οστρια
Ενδεικτικά αναφέρω :
Τιμή Μπύρας Κοζάνη 4,00 Τιμή Οστρια 2,50
Τιμή Ποτού Κοζάνη 7,00 Τιμή Οστρια 6,00
Τιμή ατομικού Κρασιού Κοζάνη 6,00 Τιμή Οστρια 4,00
Καφές Καφενείου 2,00 Τιμή Οστρια 2,50
Οι Τιμές μας παραμένουν εδώ και 5 χρόνια παρ΄ όλες τις αυξήσεις στα είδη και στο ΦΠΑ 9 -11 και 16 - 23
Σας Ευχαριστώ για την Φιλοξενία

Ξενοφώντας Βαϊζογλου είπε...

Φίλε μου Ανώνυμε συμφωνώ ότι πράγματι αυτά και πολλά άλλα ακόμη επεσήμανα προβλήματα , που έχει το χωριό μου η ΝΕΡΑΪΔΑ ,τα οποία θα παρουσιάσω στους συγχωριανούς μου ,έχω προγραμματίσει να γίνει μετά τις γιορτές και αφού πάρουν την έγκριση τους ,θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου .
Δηλώνω πως ΔΕΝ θα μείνει τίποτα ΚΡΥΦΟ , ούτε θα γίνονται δουλειές ΚΑΤΩ από το ΤΡΑΠΕΖΙ , δηλώνω επίσης πως και για το 1 (ένα) Ευρώ θα γνωρίζεται ΓΙΑΤΙ έχει ΔΟΘΕΙ και σε ΠΟΙΟΝ , ΝΑΙ ,ΟΛΑ θα υπάρχουν σε βιβλίο ΕΣΟΔΩΝ και ΕΞΟΔΩΝ (δεν προβλέπεται από τον Καλλικράτη) το οποίο θα δημοσιοποιείται .
Λοιπόν συνοψίζοντας ,γνώμη επισκεπτών , γενικές συνελεύσεις κατοίκων , επαγγελματιών και νεολαίας ,όλα με πλήρη Διαφάνεια .
Δεν πρέπει να έχεις μόνο κούτελο ( δόξα το θεό έχω μεγάλο λόγω φαλάκρας ) αλλά θα πρέπει να είναι και καθαρό , να λάμπει.Μέχρι τώρα έμαθα , πως το δημόσιο ΧΡΗΜΑ πρέπει να το ΣΕΒΕΣΑΙ περισσότερο από το δικό σου.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ
Παρ΄όλα αυτά σε επισημαίνω , πως αυτά τα προβλήματα που περιγράφεις ,τα έχει αφήσει ο απερχόμενος Πρόεδρος Σταύρος Παπαδόπουλος στην 8 ετή θητεία του ,για τον οποίο δεν γράφεις ΚΙΧ , μήπως δεν τον γνωρίζεις? Συμφωνώ ΠΛΗΡΗ εγκατάλειψη .
Πίστεψέ με , αυτά με έχουν ευαισθητοποιήσει και έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση των συγχωριανών μου , οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και με υπερψήφισαν (106 με 73).
Προτάσεις από τους επισκέπτες , θα περιμένω καθ΄ όλη την θητεία μου ,είτε δημόσια ,είτε στο email neraida1974@gmail.com
Ολες οι ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΕΚΤΕΣ , κανένας δεν είναι ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.

Το Προφίλ μας