Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Να Μη Ξεχαστεί ...

http://asimonis.wordpress.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η παραννοια μας δεν εχει πλεον ορια.Ενα δυσαρεστο γεγονος που καταδικαζουμε ολοι μας ,ενα γεγονος που οι ενοχοι του εχουν τιμωρηθει με την μεγαλυτερη ποινη που προβλεπει η Ελληνικη δικαιοσυνη , τεινουμε να το κανουμε εθνικη επετειος προς τερψη , δοξα και εκμεταλλευση ορισμενων!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!Φτανει η υποκρισια , το δουλεμα και η εκμεταλλευση απο καποιους "δηθεν" προοδευτικους , θολοκουλτουριρηδες!!!ΓΙΑΤΙ δεν εχουν τετοιο ζηλο για τον ηρωα πιλοτο της πολεμικης μας αεροποριας ΗΛΙΑΚΗ ,που δολοφονηθηκε απο τους Τουρκους στο Αιγαιο?ΓΙΑΤΙ δεν εχουν τετοιο ζηλο για τους νεους που σκοτωνονται καθε μερα στους δρομους?ΓΙΑΤΙ δεν κανουν τετοιου ειδους πορειες για τους νεους που πεθενουν καθε μερα απο τα ναρκωτικα?ΓΙΑΤΙ δεν εχουν τις ιδιες ευεσθαισιες για τα δυο παλλικαρια τον ΣΟΛΟΜΩ και ΤΑΣΟ ΙΣΣΑΚ ,που δολοφονηθηκαν ανανδρα και αγρια απο τους Τουρκους κατακτητες στην μαρτυρικη Κυπρο μας??Και επιτελους μια απαντηση:Τους τεσσερις νεκρους -εργαζομενους στην Μαρφιν bank- θα τους τιμησουμε και αυτους??ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ"???Ξυπνα ορε ραγια!!Εχεις ζαλιστει μ'αυτα που βλεπεις , που περνας και μ'αυτα που σου περναει το βολεμενο συστημα στο υποσεινηδητο σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με το σχόλιο του αγαπητου φιλου.
Πλεον εχει χαθει το μετρο.
Λυπαμαι που σαν μπλογκ εχετε ταυτιστει με κεντρα εξουσιας εκτος χωρας.
Τωρα καταλαβα και με βοηθησατε και σεις,
οτι υπαρχει πολυ βρώμα και πολυ δυσωδια στο τι σημαινει προοδευτισμος στην Ελλαδα.
Κριμα τους αγωνες των πατεραδων σας.
Δεν με νοιαζει εαν δεν το δημοσιευσεις μου φτανει που το διαβασες εσύ που κοβεις τα σχόλια.

ai-vreS είπε...

;;;

Ανώνυμος είπε...

Για τους αδικοχαμενους αστυνομικους ,θυματα τρομοκρατικων ενεργειων και κακοποιων ,για αυτους κανενα ελεος???καμια ευαισθησια??Δεν εχουν μανες , γυναικες και παιδια αυτοι??

Ανώνυμος είπε...

Ρε που πήγαν όλοι αυτοί οι οργισμένοι που γ**σαν και έδερναν την Ελλάδα “στη μνήμη του Αλέξη”;

Προσαγωγές και συλλήψεις από τα σημερινά επεισόδια των εκδηλώσεων μνήμης για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Μέσος όρος ηλικίας των συλληφθέντων; 13,5 ή αλλιώς απόφοιτοι δημοτικού.

ΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ;

Ρε που χάθηκαν οι Αλαβάνοι και οι Τσίπρες; Που χάθηκαν τα “παλικάρια” της Μαρφίν; Που πήγαν οι αγανακτισμένοι κρατικοί υπάλληλοι – μουστακαλήδες που πόζαραν εκείνες της ημέρες στους καγκουροϋπονομέες και μιλούσαν για την “αυθαιρεσία” των καρπαζοεισπρακτόρων του Πάκη;

Από τα σημερινά επεισόδια κάηκε λέει ένα …περίπτερο! Εμ βέβαια. Αυτοί είναι οι Democrats. Σας πηδάμε την χώρα μέχρι να την βάλουμε στο χέρι και όταν αρχίσει η εκποίηση, κρύβουμε τους μουστακαλήδες “αντεξουσιαστές”, συλλαμβάνουμε τα πιτσιρίκια των κατσαρόλων, καίμε και κανέναν κακομοίρη για να κλειστείτε στα σπίτια σας.

Α ΡΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ. “ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ”.

http://olympia.gr/2008/12/17/china-greece-agreements/

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΗΡΩΑ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Μ' ΑΥΤΟΥΣ.
Η ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...
ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΑΦΙΕΡΩΜΑ" ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΡΥΨΑΛΑ ΤΗΣ
ΠΑΣΟΚΟΓΥΜΝΙΑΣ ΜΑΣ.Σ' ΑΥΤΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙ-ΒΡΕΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΣ!
(ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ... ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕ...)

Ανώνυμος είπε...

Ο θάνατος του 15χρονου Αλέξη, χωρίς να το έχει επιδιώξει ποτέ ο ίδιος, είναι συμβολικός. Και πως μπορεί άλλωστε να μην είναι… όταν μία σφαίρα σημαδεύει την καρδιά ενός παιδιού δεν σημαδεύει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την καρδιά της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας, μίας κοινωνίας προβληματικής. Ο θάνατός του συμβολίζει τα νιάτα που χάνονται άδικα, συμβολίζει τις θυσίες που χρειάζονται κάποιες φορές για να βελτιωθεί η νοοτροπία όλων, συμβολίζει την κατάχρηση εξουσίας που δεσπόζει στη χώρα, συμβολίζει το ακραίο και σαν γεγονός και σαν αντίδραση.

Υ.Γ.: Στα σύνορα για να πυροβολήσει κάποιος πρέπει να έχει πάρει ειδική άδεια ή να βρίσκεται σε αυτοάμυνα. Και ένας ειδικός φρουρός σήκωσε όπλο απέναντι σε ένα παιδί στο κέντρο της χώρας, στην πρωτεύουσα, εκεί στα Εξάρχεια… Εκεί όπου τα όρια της κρατικής ανυπαρξίας και ατομικής ασυνειδησίας και ανευθυνότητας ξεπερνούν τα όρια της ίδιας της τραγωδίας.

Καληνύχτα Αλέξη, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ, καληνύχτα...!

Λ.Σ.

Το Προφίλ μας