Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Δήμος Αιανής: Χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης-βραβείου σε αριστούχους μαθητές-μαθήτριες


Χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης-βραβείου  από το Κληροδότημα  ‘’ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ’’  στους αριστούχους  μαθητές-μαθήτριες,  που αποφοίτησαν  το Σχολικό έτος 2009-2010 από το Γυμνάσιο Αιανής.


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κληροδοτήματος  ’ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ’’ ,μετά  από την απόφαση του  αα  06/21-07-2010, που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας (απ 94531/5265/17-11-2010) και την σύμφωνη γνώμη της Περιφερειακής Διεύθυνσης  Α΄/θμιας & Β΄/θμιας Εκπαίδευσης  Δυτικής Μακεδονίας (απ 5365/Φ20Β/23-11-2010)

Προκηρύσσει τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης-βραβείου,  από Έσοδα του Κληροδοτήματος ‘’ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ‘-Ευεργέτη της Αιανής -  στους δικαιούχους   μαθητές –μαθήτριες   ,  που αποφοίτησαν το  σχολικό έτος 2009-2010  από το  Γυμνάσιο  Αιανής  με τους παρακάτω όρους :
  1. Οι υποψήφιοι μαθητές/τριες να είναι καταγόμενοι από την Αιανή, δημότες και κάτοικοι Αιανής.
2.    Οι υποψήφιοι μαθητές/τριες να έχουν αποφοιτήσει κατά το σχολικό έτος 2009-2010   από το Γυμνάσιο Αιανής ,  να έχουν βαθμό αποφοίτησης  ‘’Άριστα’’  και ‘’Λίαν Καλώς‘ και να  έχουν εγγραφεί σε Λύκειο της πόλης Κοζάνης.
  1. Οι υποψήφιοι μαθητές/τριες  για την οικονομική ενίσχυση-βραβείο  πρέπει να είναι άποροι κατά την κρίση της Διαχειριστικής Επιτροπής , με βάση τα εισοδήματα και την ακίνητη περιουσία των ιδίων και της οικογένειας τους.
  2. Ο  αριθμός  των δικαιούχων  δεν μπορεί να ξεπεράσει τους δεκαέξι (16).
  3. Το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης-βραβείου, ύψους τετρακοσίων είκοσι ευρώ (420,00€)    θα καταβληθεί    εφάπαξ  την  ημέρα εκδήλωσης στη μνήμη του Ευεργέτη.

     Όσοι από τους μαθητές μαθήτριες  ενδιαφέρονται, οφείλουν να υποβάλλουν και να  προσκομίσουν μέχρι την 10-12-2010  στην Διαχειριστική Επιτροπή Κληροδοτήματος «Χρήστου Μανώλη» τα παρακάτω δικαιολογητικά.
     Α. Αίτηση-(Δίδεται από τη Γραμματεία της Διαχ .Επιτροπής.)
     Β. Βεβαίωση του Γυμνασίου Αιανής στην οποία να φαίνεται ότι ο γενικός βαθμός αποφοίτησης
        του σχολικού έτους 2009-2010 ήταν 15 και ½  και πάνω (άριστα και λίαν καλώς) και ότι  
            έχουν εγγραφεί σε Λύκειο της πόλης της Κοζάνης.
         Γ. Πιστοποιητικό γεννήσεως και βεβαίωση μονίμου κατοικίας για τον ενδιαφερόμενο μαθητή.
     Δ. Αντίγραφο Εκκαθαριστικού  Φορολογίας Εισοδήματος των γονέων  οικ. έτους 2010 
     Ε. Αντίγραφα των δηλώσεων ακινήτων (Ε9)  των ετών 2005 έως 2010 επικυρωμένα από την
         αρμόδια Δ.Ο.Υ.     
Η απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής με την τελική επιλογή των δικαιούχων θα τοιχοκολληθεί επί   δεκαήμερο στο Δημαρχείο Αιανής και στη συνέχεια θα υποβληθεί με όλα τα δικαιολογητικά  και τις τυχόν υποβληθείσες  ενστάσεις στην αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας έγκριση .
                     
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Δήμαρχος Αιανής
Γεώργιος Ν. Τζέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας