Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Σερβίων μεταξύ παλιάς και νέας Δημοτικής Αρχής

Σε λίγη ώρα, στις 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Σερβίων με αντικείμενο την ενημέρωση της νέας Δημοτικής Αρχής. Στη σύσκεψη, όπως μαθαίνουμε, θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Σερβίων κ. Δημοσθένης Κοκολιός, οι νυν Αντιδήμαρχοι Σερβίων και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος με τους συνεργάτες του.




16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασιλη ριξτον απ'το μπαλκονι να ησυχασουμε !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν να ρίξει και γιατί?

Ανώνυμος είπε...

Στις εκλογές, που πέρασαν, αν ηταν υποψήφιος ο Κοκολιός, θα τις κέρδιζε χωρίς δυσκολία.Θα ηταν νικητής. O Bασίλης, δεν θα εκανε τιποτε.

Ανώνυμος είπε...

Συνάντηση του Καίσαρα με τον Ναπολαίωντα!!!

Ανώνυμος είπε...

GALLOP
Πώς κρίνεται την θητεία Κοκολιού στα 8 χρόνια δημαρχίας?

Ανώνυμος είπε...

gia to gallop: KATASTROFIKI!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον Κοκολιό ήσυχο άλλα έρχονται τώρα. Μαθαίνω πως την παράσταση στην ένημέρωση έκλεψε οπρώην Δήμαρχος και Δημοτικός συμβουλος κ. Καραντάκος. Με τις εύστοχες ερωτήσεις αλλά και παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια της ένημέρωσης απο τον Δήμαρχο τους αντιδημάρχους και τα στελέχη του δήμου.Είναι πράγματι ευτήχημα και ευλογία για τον τόπο να συνεργάζονται για το καλό του τόπου όλοι όσοι αγαπούν τόν τόπο. Καλή αρχή και καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στα 8 χρόνια δημαρχίας ο κοκολιός ήταν δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

O KOKOLIOS σε ολίγας ημέρας τελειώνει την πραγματικά πετυχημένη Δημαρχία του. Με τα 300.000 χιλιάδες Ε τι θα κάνετε κ΄Κωνσταντόπουλε, δεν θα του τα ΄δώσετε? για το καλό του Δήμου το έκανε.

Ανώνυμος είπε...

STIN SISKEPSI HTAN KAI O AGAPIOS ;ETSI LENE ARA ELEIPE MONON ENAS

Ανώνυμος είπε...

Απαντω:
4.18....τον Φασιστα Κοκολιο.
4.23....αν η γιαγια ειχε αρχ....θατανε παππους.

Ανώνυμος είπε...

5.51....300.000 να τον δωσουνε;Στα σκατα κ'ακομα παρα περα !!!

Ανώνυμος είπε...

Η κορυφαία πολιτική προσωπικότητα, που ανέδειξε η περιοχή την τελευταία 20ετία στην περιοχή, είναι ο δήμαρχος Δημοσθένης Κοκολιός.Διοίκησε την πόλη με μεγάλη επιτυχία και την εφερε σε αναπτυξιακή πορεία.Απο τα αξιολόγα της θητείας του, ηταν η παρουσία του Προέδρου Δημοκρατίας στα Ελευθέρια των Σερβίων, πρίν 4 χρόνια. Θα μείνει στην ιστορία, ως ο δήμαρχος, που ανέδειξε τα Σέρβια, με πολλά έργα που εγιναν...

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXAXAXAXA
THA MINEI STIN ISTORIA O DIMARHOS TIS OKAS.
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
MEGALA ERGA EKANE. XAXAXAXAXAXAXAXA
GIA AYTO THA TON THIMONOYNTE OLOI
XAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXA
A, TO KOKOLAKI, XIPNISE
XAXAXAXAXAXXA

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχει αξιες αυτος ο (ανθρωπος)ρε παιδια,μη του δινετε αξια....παει περασε κ'υπαρχει πλεον προοπτικη να σωθει ο τοπος...Γι'αυτο λοιπον Κοκολιε στα σκατα κ'ακομα παρα περα !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 7.20 σταμάτα το δούλεμα στον κοκολιο. Αστον άνθρωπο να παει στο καλό. Ηττημένος είναι, χρεωμένος λέει ότι είναι, χάλιας και ξεφτίλας είναι. Μην τον χτιπάς άλλο.

Το Προφίλ μας