Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η ηλιθιότητα είναι αήττητη

Παράδειγμα # 696

«Το ζήτημα των λαθρομεταναστών λύνεται αυθημερόν(?)»

Νίκος Mιχαλολιάκος Χρυσή Αυγουλιέρα 15/11/2010

ΣτΣ: Με 10 μπιτόνια βενζίνη, μερικές λευκές κουκούλες και λίγα σπίρτα, φαντάζομαι.

από το John Black στο mementumvivere.blogspot.com

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

αχ μακάρι να ήσασταν κάποιοι, ξένοι, κάπου σε αυτό τον κόσμο!!!!
το καλύτερο...;;;
έστω για μία ώρα στη ζωή σας να νιώσετε ΜΟΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΝΕΤΑΙ ...ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ...ΜΑ ΟΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανωνυμε των 10:46.Δεν ειναι διολου το ιδιο πραγμα η ευχη που γραφεις με αυτο το αισχος και μπαχαλο που επικρατει στην πατριδα μας.Εδω προκειτε για εισβολη και καταλυση εθνικης κυριαρχιας!!!Μην μπερδευεσε.Κανενας δεν γιεννιεται ρατσιστης.Οταν ομως απειλειται η υπαρξη του ,η υποσταση του ,τα πιστευω του και γενικοτερα η παρουσια του ως γηγενης και ιδιοκτητης αυτου του τοπου , απο την εισβολη ορδων αλλοφυλλων και αλλοθρησκων να'σαι σιγουρος 100% οτι θα υπαρχει τετοια αντιδραση και συμπεριφορα.Δεν πιανει καμια θολοκουλτουριαρικη προπαγανδα της Νεας Ταξης Πραγματων!!Και το γιατι βρισκεται στην απλη αλλα ουσιωδης ερωτηση που ομως θελει ξαστερη και ειλικρινης απαντηση.Θα'θελες εσυ ,να'ρχοταν στο σπιτι σου απροσκλητα και με το ετσι θελω, καμμια δεκαρια απο δαυτους ,να σου μπαστακωθουν μεσα , να κανουν οτι θελουν και να εισαι και υποχρεωμενος να τους ταιζεις;Θα'θελες να φορτωσεις στον εαυτο σου και στην οικογενεια σου τετοιο βαρος;ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ;Υ.Γ.οταν καποιος πνιγεται και επιζητα ενα χερι βοηθειας , δεν κοιταζει τι λογης χερι ειναι.Στην προκειμενη περιπτωση αυτο συνεβηκε και με την Χρυση Αυγη ,αρεση δεν αρεση ορισμενους.Ας κανουν την αυτοκριτικη τους γιατι και ο ακρατος διεθνισμος ,προοδευτισμος ,αριστερισμος κ.τ.λ. οδηγει σε αντιθετα αποτελεσματα.ΑΚΡΙΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλο νούμερο ο τυπος... Δυστυχως ομως αποκτα λογο και δυναμη...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

@ανωνυμε 1.50
"...Κανενας δεν γιεννιεται ρατσιστης.Οταν ομως απειλειται..."
δηλαδη εσυ δε γεννη8ηκες ρατσιστης αλλα εγινες μετα?
και μην τους ταιζεις ολους εσυ και κουραζεσαι,ασε και κανεναν αλλο να βοηθησει...
η βλακεια τελικα δεν εχει χρωμα,γλωσσα και θρησκεια...

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

ΑΚΡΙΤΑ.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ , Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

“Η ηλιθιότητα είναι αήττητη” ( τίτλος ανάρτησης)
Μετά το σχόλιο του 1:50 (ΑΚΡΙΤΑ). Δεν είμαι καθόλου σίγουρος.

Ανώνυμος είπε...

Με εφαρμογή των νόμων, καλύτερο έλεγχο των συνόρων απο τους αποσπασμένους στο Κολωνάκι συνοριοφύλακες και εισαγωγή επιτέλους αυστηρών κριτηρίων και όρων μεταναστευσης σας πέρασε καθόλου απο το μυαλό οτι μπορεί να λυθεί το πρόβλημα; Μάλλον οχι. Με μπιτόνια βενζίνης, σπίρτα και λευκές κουκούλες ( σαν εκείνες που φορούσαν οι προοδευτικοί Αριστεροί στην παλαι ποτε κραταιά ΕΣΣΔ, Κούβα, Βιετνάμ και θέριζαν ζωές) κάψτε καλύτερα τον αριστερό εγκεφαλικό σας κάλο. Θα πονέσει αλλα η αφαίρεση του είναι εξασφαλισμένη....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ΠΠ τί νούμερο ακριβώς είσαι; Επιθεωρησης να υποθέσω....

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα φτασει το προβλημα στην πορτα του σπιτιου σας η περασει απο μεσα , δυστυχως δεν θα υπαρχει κανενας ....ηλιθιος Ακριτας για να σας σωσει!!Νομιζετε οτι εσεις οι βολεμενοι ,οι πισω απο θεσεις και γραφεια υπηρετες του συστηματος ειστε οι ....εξυπνακηδες ;Σας προσφερονται κυριοι ...φωστηρες του ελληνικου μουσουλμανικου πλεον , κρατους, εικοσι μερες δωρεαν διακοπες στην ... Παραδισενια περιοχη του Αγιου Παντελεημονα Αθηνων.Για να δειτε ιδιοις ομασι , ποσα απιδια πιανει ο σακος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΣΠΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ, ΜΙΣΗΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΩΝ ΝΕΓΡΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!.. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ κλπ.
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ???!!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΣΜΑΣ???!!..
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ, ΓΑΛΑΚΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ!!.ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ??..

Ανώνυμος είπε...

"Αλλοδαποί": μία λέξη και έννοια που νομίζουμε ότι είναι μακρυά από εμάς, δεν μας αγγίζει και δεν μας αφορά. Αυτοί όμως που έχουν συγγενείς "εις το εξωτερικό" οικονομικούς μετανάστες περασμένων δεκαετιών (Αυστραλία, Η.Π.Α., Γερμανία, Ελβετία κτλ) αλλά και οι ίδιοι οι συμπατριώτες μας μετανάστες καταλαβαίνουν τί σημαίνει να είσαι αλλοδαπός. Επίσης οι γενιά των 592 ευρώ θα βιώσει σύντομα τί σημαίνει να είσαι αλλοδαπός σε ξένη χώρα, αν δεν το βιώνει ήδη μαζικά. Για αυτό λοιπόν πρέπει να ξέρουμε ότι δεν απέχουμε όλοι μας μακρυά από μια τέτοια κατάσταση. Και δεν είναι κάτι που μας αφορά μόνο από την μία πλευρά.

Ναι, συμφωνώ ότι λόγω γεωγραφικής θέσης της Ελλάδας το πρόβλημα είναι τεράστιο σχετικά με τις λοιπές χώρες της Ε.Ε. και δεν έχουμε καν την απαραίτητη βοήθεια από την Ε.Ε. στον τομέα αυτό. Συμφωνώ ότι πρέπει τα σύνορα να ελέγχονται εξονυχιστικά για είσοδο λαθρομεταναστών. Συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση ειδικά στην πρωτεύουσα και την συμπρωτεύσουσα γιατί εκεί τα προβλήματα είναι μεγάλα. Και επιφυλακή 24ώρου βάσης από τους κατοίκους αυτών των πόλεων.

Πρέπει όμως κατά την γνώμη μου να βελτιωθεί και η οικονομική κατάσταση της χώρας, γιατί αν δεν γίνει και αντιθέτως όπως "τσουλάει το πράμα" χειροτερεύσει, τότε το πρόβλημα επιθετικής συμπεριφοράς και εγκληματικότητας δεν θα ξεχωρίζει θύτες Έλληνες και αλλοδαπούς.

ΥΓ: Κανενός η αγάπη για την χώρα του δεν κρίνεται από το πόσο μισεί τους αλλοδαπούς. Και όποιος το πιστεύει και το πράττει αυτό, να έχει στο πίσω μερος του μυαλού του ότι μπορεί να βρεθεί και εκείνος στην "απέναντι" πλευρά. Αν όχι ο ίδιος, τα παιδιά ή τα εγγόνια του...

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Τα μικρά παιδιά όταν σκέφτονται κάτι πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να τους το υλοποιήσει ο μπαμπάς.
Τα μεγάλα παιδιά όταν λένε κάτι πρέπει να σκέφτονται πως μπορεί να υλοποιηθεί αυτό. Για παράδειγμα αν πει κάποιος ότι πρέπει «να ελέγχονται εξονυχιστικά τα σύνορα» μήπως μπορεί να πει και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5:01
Τί εννοείς? Να βρω εγώ τον τρόπο? Εδώ δεν βρίσκουν τρόπους οι εκάστοτε υπουργοί που είναι η δουλειά τους, ή δεν θέλουν να βρούνε. Και μέχρι τώρα εγώ υπουργός δεν έγινα. Για τα άλλα δεν έχεις να πεις τίποτα?
Είπα, πιθανή λύση είναι η βοήθεια από Ε.Ε. Μη με ρωτήσεις πάλι πώς...

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Μα αφου λες ότι γίνεται μάλλον ξέρεις και το πως. Εγώ ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο με τεράστιο κόστος αν όχι αδύνατο. Στην Αμερική για παραδειγμα χτίζουν τείχη αλλά πάλι μπαίνουν από το Μεξικό.

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό ρε μεγάλε ψηφίζεις τους διαφορους πολιτικούς. Για να σου βρουνε λύσεις σε αυτά τα ζητήματα....αλλα ξέχασα... εμείς εδώ ψηφίζουμε γιδοβοσκούς και χοροδιδασκάλους.....γραψε λαθος

Το Προφίλ μας