Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού τελικά αποτελέσματα - θρίαμβος Κωνσταντόπουλου

Σε 64 από 64 εκλογικά τμήματα:
Ψήφισαν: 10.078
Έγκυρα: 9.411
Άκυρα/Λευκά: 667

Έλαβαν:
Κωνσταντόπουλος Βασίλης: 5.139 ψήφοι,  54,61%
Μακρυγιάννης Μενέλαος:  4.272 ψήφοι, 45,39%


22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eιχα απόλυτο δικιο σε άλλη ανάρτηση που ειχα προβλέψει οτι η διαφορά θα είναι στο 9%.
Συγχαρητήρια στο νέο δήμαρχο και καλη επιτυχία στο εργο του.

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμαστε να ανοιξει μια νέα σελίδα στον δήμο μας, που έχει μείνει πολύ πίσω τα τελευταία χρόνια.

Βασίλη συγχαρητήρια, ευχόμαστε μια δημιουργική ~4ετία σε σένα και όλο το συμβούλιο του δήμου Σερβίων Βελβεντου. Ας δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας...

Λ.Τ.

Ανώνυμος είπε...

Μην πολυχαίρεστε ούτε οι μεν ούτε οι δεν.
Μόνο το 25% του λαού σας εκλέγει και αυτοί είναι οι παππούδες και κομματόσκυλα,οι υπόλοιποι σας έχουμε γραμμένους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε την δημοκρατία των παππούδων και των ηλιθίων που ευτυχώς πεθαίνει.

ai-vreS είπε...

Έτσι επιβεβαιώνεις ανώνυμε 11.25 ότι η αποχή είναι συνενοχή. Και χαρακτηρίζεις ηλίθιους όλους όσους συμμετέχουν με την ψήφο τους.
Προτάσεις έχεις να κάνεις;
Ή κι εσύ δημοκρατία επί του καναπέος ...

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατία δεν έχει να προσφέρει τίποτε καινούργιο σε αυτή την χώρα πια.
Τι σας φαίνεται παράξενο?Είναι γνωστό ότι οι παππούδες και οι κατωτάτου πνευματικού επιπέδου άνθρωποι ψηφίζουν συνήθως.
Στην κατάσταση που φτάσαμε σαν χώρα μόνο ο ξεσηκωμός και ο δρόμος θα δώσει ξανά την εξουσία πίσω στον λαό και όχι στους ξένους της τρόικας.
Η πρόταση είναι μια και σε λίγο καιρό θα μας την πασάρουν και οι ίδιοι οι πολιτικοί γιατί θα την ζητά η ίδια η κοινωνία πρώτη..άμεση άρνηση εξυπηρέτησης του τοκογλυφικού χρέους για να σταματήσουμε να στέλνουμε τα λεφτά των φτωχών στους ξένους πλούσιους.

Ότι και να λέτε,νομιμοποίηση ο λαός δεν έδωσε σε κανέναν και δεν είναι συνένοχος με ότι υπογράφουν οι κυβέρνησεις των ΚΑΠΗ.

ai-vreS είπε...

Έτσι, έτσι. ΚΑΠΗ δηλ. άνω των 65 είναι και οι 10.000 άνθρωποι που ψήφισαν στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού...


Υ.Γ. Οι ξένοι πλούσιοι είναι ας πούμε οι Ιρλανδοί;;;;

Ανώνυμος είπε...

SYGXARITIRIA STON BASILI KONSTANTOPOYLO KAI STO SYNDIASMO TOY. EPITELOYS O DHMOS MAS 8A PAEI MPROSTA. EPITELOYS TELOS ME TIS LAMOGIES.
SERBIOTHS APO GERMANIA

Ανώνυμος είπε...

SYGXARITIRIA GIA TIN EKLOGIN SAS STON DIMO SERVION_BELBENTOU. ALLA MIN KSEXASETE OTI DEN BRISKESTE PLEON STIN DEI, GIA TO BOLEMA
TON GLIPSIMATION STON DIMO.
SAS EYXOMAI KALI EPITIXIA STO ERGO SAS,
KAI MAKARI NA MIN DOSETE DIKAIOMA SE KANENAN NA SAS KATIGORISI. ENAS POU AGAPAI TON TOPON TOU GIA TO GENIKO SYMFERON

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ
Κ.ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΙΚΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ποιοι ξένοι πλούσιοι ψήφισαν τον Κωνσταντοπουλο????

Ανώνυμος είπε...

ενώ έχουμε ψηφίσει την πρώτη κυριακή με βάση αυτά που πιστεύουμε/θέλουμε/ελπίζουμε... μας αναγκάζουνε ξανά τη δεύτερη κυριακή να ψηφίσουμε μεταξύ δύο (ποιος από τους δύο λύκους θα φυλάει καλύτερα τα πρόβατα).
Ε δεν γίνεται!!! Οπότε δεν φταίει ούτε η αποχή, ούτε το λευκό, ούτε το άκυρο... οι νόμοι τους φταίνε!! Δεν μας κάνουν!
Τι σόι εκπροσώπηση είναι αυτή όταν με μία ψήφο διαφορά η διαφορά στις έδρες στο Δ.Σ είναι διπλάσια (βλ.δήμο Αμοργού)? Για ποια δημοκρατία μιλάμε??? ακόμα κι αν αυτή είναι της τάξης του 25%...

Ανώνυμος είπε...

ETSOYKE?KI AN NAI GIATI?
HREMA KORITSIA.AN APODEIX8EI KI AYTOS LAMOGIO EDW EIMASTE GIA NA TON KRAKSOYME.
TO TWRA OMOS PROSTAZEI NA TOY EYXH8OYME TA KALYTERA.
KALH DYNAMH VASILH KWNSTANTOPOYLE KAI SYGXARHTHRIA GIA THN EKLOGH SOY!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι καλά μας τα λένε πριν εκλεγούν. Τι στο καλό παθένουν όταν εξασφαλίσουν αυτή τη πολυπόθητη θέση και κάνουν τον κοσμάκι να μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που ψήφισε και να λέει κάθε πέρυσι και καλύτερα? Τι μικρόβιο έχουνε όλες αυτές οι διοικητικές θέσεις που όταν την πιάσει κανείς αλλάζει τα "πιστεύω" του κατά 180 μοίρες?

Ανώνυμος είπε...

Για τον ΒΑΣΙΛΗ:Μπραβο κ'καλη δυναμη!!!!!!
Για τον ΜΕΝΕΛΑΟ:Ο Κοκολιος ρυθμισε τις εξελιξεις κ'αυτος σε οδηγησε στην ηττα.Κρεμαστε τον !!!
Για τον ΓΙΩΡΓΟ:Η σταση σου θα μεινει στην ιστορια....ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!
Για την ΕΦΗ:Σου χαριζω το τραγουδι της Πριγκηπεσσας κ'την φραση που λεει:Αλλα θελω κ'αλλα κανω πως να σου το πω!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Έτσι, έτσι. ΚΑΠΗ δηλ. άνω των 65 είναι και οι 10.000 άνθρωποι που ψήφισαν στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού...


Υ.Γ. Οι ξένοι πλούσιοι είναι ας πούμε οι Ιρλανδοί;;;;"

Αν δεν πήρατε και τώρα το μήνυμα,τι να πω,οι πέτρες θα είναι το μόνο που σας αξίζει,κομματόσκυλα..

Πάντως να το ξέρετε την μη νομιμοποίηση από αυτές τις εκλογές θα την βρείτε μπροστά σας.

Υ.Γ. Οι πλούσιοι δεν έχουν εθνικότητα και Θεό,έχουν το χρήμα και μόνο,υπάρχουν Άγγλοι,Γάλλοι,Γερμανοί,Ιρλανδοί κτλ. που τσεπώνουν τις συντάξεις και τους μισθούς μας.
Και ο πρωθυπουργός αντί να τους στείλει στο διάολο και να υπερασπιστεί το καλό του λαού του,τους παρακαλά να πληρώνουμε για περισσότερο διάστημα.

ai-vreS είπε...

Κομματόσκυλα; Τουλάχιστον εμείς συμμετέχουμε. Σε αντιχαρακτηρίζουμε τσιράκι και φερέφωνο του περισσού...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Μιας και έχει ολοκληρωθεί πλέον η διαδικασία των εκλογών θα ήθελα να μεταφέρω κι εγώ ένα μήνυμα σχετικά με το αποτέλεσμα του κου Κωνσταντόπουλου μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειές του στις εθνικές εκλογές, αλλά και σχετικά με το αποτέλεσμα του κου Μακρυγιάννη που προέκυψε μετά την πρώτη του προσπάθεια και χωρίς να χρησιμοποιεί μέσα όπως κάποιοι που προεκλογικά τάζανε και βολεύανε κόσμο με προσωρινή απασχόληση στην επιχείρηση που εργαζότανε. Τα αποτελέσματα όμως έδειξαν ότι αυτό μας αξίζει!!! Να μας βουλώνουν δηλαδή το στόμα με ψίχουλα, χωρίς να συνειδητοποιούμε όμως ότι ακόμη και αυτά ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Επίσης, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε σε προηγούμενα σχόλια, ας έχουμε υπ’ όψιν πως το αποτέλεσμα προέκυψε κυρίως από συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και εξαιτίας του μεγάλου ποσοστού αποχής νέων ανθρώπων, μιας και με τις πολιτικές τους έχουν πετύχει «μία αδιάφορη νεολαία» και θα ήταν μεγάλη παράλειψη, έστω μέσα από αυτό το πεδίο, να μην συγχαρούμε τις κυβερνήσεις μας γι αυτό το επίτευγμά τους!!!!!!

Με αυτήν την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ και τους διαχειριστές της ιστοσελίδας http://ai-vres.blogspot.com που φέραν σε πέρας το μεγάλο μαρκετίστικο έργο τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τονίζοντάς μας αδιάλειπτα τις ικανότητες του κ. Κωνσταντόπουλου και υποδεικνύοντάς μας καθημερινά το συνεχώς αναρτημένο κυλιόμενο μήνυμα «Υποψήφιοι του Βασίλη Κωνσταντόπουλου».
(Τουλάχιστον για την προεκλογική περίοδο, το όνομα της ιστοσελίδας τους θα μπορούσε να είναι το «http://politikografio-b.konstantopoulos.blogspot.com»).

Μετά τα παραπάνω δεν ξέρω πόσο αξίζει τα συγχαρητήρια ο κ. Κωνσταντόπουλος. Ας μας πει ο ίδιος αν τελικά ΠΕΤΥΧΕ ή ΕΤΥΧΕ!!!! Σίγουρα όμως οφείλουμε να τον συγχαρούμε για την ξύλινα γλώσσα της πολιτικής που χειρίζεται άπταιστα και ειδικά αν σκεφτούμε πως άλλοι πολιτικοί ακόμη και μετά από πολύ περισσότερα χρόνια εμπειρίας στον χώρο, δεν το έχουν καταφέρει!!!!!!!!!!!!!

Παρ’ όλα αυτά εύχομαι ο κ. Κωνσταντόπουλος να αγαπήσει τον τόπο, όχι όμως όσο αγάπησε το ίδιο του το χωριό, όπως έδειξε στο παρελθόν με τις κινήσει του.

Πολλά συγχαρητήρια και σε όσους τον ψήφισαν και η ταπεινή μου συμβουλή είναι να κρατήσουν αυτό το μήνυμα μέχρι το τέλος της θητείας του. Τότε τα ξαναλέμε και εύχομαι να διαψεύσει με τα έργα του τα λόγια μου, κάτι που πολύ θα ήθελα κι εγώ μιας και θα ήταν για το καλό του τόπου μου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Ευχαριστώ για το χώρο που μου διαθέσατε, έστω και που χρειάστηκε να μεταφέρω αυτό το μήνυμα μετά κόπων και βασάνων μιας και χρειάστηκε να ψάχνω internet café για να το κάνω. Θέλοντας να διαφυλάξω πραγματικά και όχι φαινομενικά την ανωνυμία μου, αρχικά προσπάθησα να μεταφέρω το μήνυμά μου μέσω κάποιων ιστοσελίδων (free proxy) που δίνουν τη δυνατότητα της προστασίας του προσωπικού απορρήτου, όμως η ιστοσελίδα http://ai-vres.blogspot.com δεν μου επέτρεψε να κινηθώ κατ’ αυτόν τον τρόπο. Και το καλύτερο είναι ότι ενώ εσύ γράφεις το μηνυματάκι σου, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ως «Ανώνυμος» και κοιμάσαι ήσυχος, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας με μια κινησούλα έχει τα στοιχεία της συνδέσεώς σου (όνομα, διεύθυνση, κλπ).

Σημείωση (μόνο για τους διαχειριστές της ιστοσελίδας):
Θα παρακαλούσα το μήνυμά μου να αναρτηθεί ακέραιο για να αποφευχθεί η ανάρτησή του σε άλλα sites

ai-vreS είπε...

Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια. Να σου δώσουμε αριθμό λογαριασμού για τα δέοντα.
Σου ξέφυγε η ανάρτηση "Ψηφίζουμε Παπαϊορδανίδη, Μαλούτα, Κωνσταντόπουλο, Λωτίδη - στο Βόιο κάντε ό,τι σας φωτίσει ο Θεός" και θα σε επιπλήξουμε για απιστία σε άλλα blogs...

ai-vreS είπε...

Υ.Γ.1. Να μας έχουν υπόψη τους και άλλοι υποψήφιοι για μάρκετινγκ και προώθηση μετά τα καταπληκτικά ποσοστά επιτυχίας της τάξης του 50% ....

Υ.Γ.2.Χωρίς πλάκα τώρα, είδες ποτέ να δημοσιοποιούμε προσωπικά στοιχεία χρηστών ή σχολιαστών;;; Το αντίθετο. Σεβόμαστε την ανωνυμία τους όπως ελπίζουμε ότι σέβονται κι εκείνοι την ανωνυμία ενός χώρου συζητήσεων, προβληματισμού και κριτικής (καλά και άλλων πολλών δεινών...)

Ανώνυμος είπε...

12:44 το καλύτερο είναι να ξέρουν ποιος τους βρίζει αλλά να μη μπορούν να του ζητήσουν το λόγο χαχα

ai-vreS είπε...

λες ε;

Ανώνυμος είπε...

aivreS 12:52 & 12:57

Χωρίς να υποστηρίζω κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα και με την αντίληψη που διαθέτω, μου φάνηκε ότι ασχοληθήκατε λιγάκι παραπάνω με την «πράσινη ανάρτηση» και λιγουλάάάκι παραπάνω με τον κ. Κωνσταντόπουλο. Αν είμαι υπερβολικός σε κάτι ας το κρίνουν όσοι μπαίνουν συχνά στη σελίδα σας.

Κατ’ εμέ, η έκφραση απόψεων ανωνύμως δεν συνεπάγεται μόνο μη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων στο site σας αλλά και μη γνωστοποίηση αυτών σε εσάς τους ίδιους.

Το Προφίλ μας