Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Λαϊκή Συνέλευση πολιτών του Βελβεντού στο Μετόχι

Η Λαϊκή Συνέλευση των πολιτών του Βελβεντού στις 5 Σεπτεμβρίου, στο ΜΕΤΟΧΙ, ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχή και με την νεολαία σύσσωμη παρούσα.
Η κοινωνία του Βελβεντού και των οικισμών του, αντιδρώντας στον εμπαιγμό και τις παλινωδίες του “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ” αποφάσισε σε δυο λαϊκές συνελεύσεις (στις 4/6 και 25/6/2010) να μη συμμετάσχει στις διπλές αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου είτε με την ψήφο είτε με την κατάθεση υποψηφιοτήτων στα ψηφοδέλτια. Στην απόφαση αυτή η Παμβελβεντινή κοινωνία προσέδωσε το απαραίτητο κύρος με το Δημοψήφισμα της 4ης Ιουλίου, όπου το 96% των ψηφισάντων (με ποσοστό συμμετοχής στο 77% του εκλογικού σώματος των βουλευτικών εκλογών του 2009) απάντησε με ένα βροντερό «ΟΧΙ» στις διπλές εκλογές του Νοέμβρη. Συνεπώς το Βελβεντό και οι οικισμοί δεν θα έχουν αντιπροσώπους στο Κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε τοπικούς συμβούλους στους οικισμούς για την νέα δημοτική περίοδο.

Για να υπάρξει δυνατότητα αντιπροσώπευσης της κοινωνίας, παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Λαϊκή Συνέλευση η σύσταση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με μέλη βελβεντινούς και φίλους του Βελβεντού, καθώς και νομικά πρόσωπα και φορείς δια των νομίμων εκπροσώπων τους. Θα εκλεγούν άμεσα κεντρικό διοικητικό συμβούλιο και μικρά τοπικά συμβούλια ανά οικισμό για να αποτελέσουν τον Κοινωνικό Εταίρο του Βελβεντού στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο από 1ης Ιανουαρίου 2011.
Η Εταιρεία δεν υποκαθιστά το ενιαίο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού στις βασικές του υποχρεώσεις, αφού αυτός θα λαμβάνει τις χρηματοδοτήσεις της Πολιτείας που αναλογούν στο Βελβεντό και στους δημότες του και υποχρεούται να παρέχει υπηρεσίες και να πραγματοποιεί ανταποδοτικά έργα σ΄ όλους τους οικισμούς του.
Μεταξύ των βασικών στόχων της Εταιρείας είναι α) να διαφυλαχτούν τα κεκτημένα και η ταυτότητα της κοινωνίας του Βελβεντού, β) να εξυπηρετηθεί η καθημερινότητα του σημερινού Δήμου Βελβεντού και να διατηρηθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες ποιότητας ζωής των κατοίκων του, γ) να γίνονται συστηματικές συλλογικές παρεμβάσεις και προτάσεις στα θεσμικά όργανα του Νέου Δήμου για την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής και δ) να συνεχιστεί ο αγώνας της κοινωνίας για την αυτονομία του Βελβεντού.
Επιπλέον με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού θα κατατεθεί Αναφορά στον Υπουργό Εσωτερικών για αναζήτηση ευθυνών από το Δ.Σ. της ΤΕΔΚ του Νομού Κοζάνης και από οποιονδήποτε άλλον εμπλεκόμενο στην διαδικασία με την οποία «νομιμοποιήθηκε» προχρονολογημένα από την αρμόδια επιτροπή της ΚΕΔΚΕ στις 11/5/2010 η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης, η οποία ελήφθη μια μέρα μετά στις 12/5/2010 και εστάλη από την Κοζάνη στην Αθήνα στις 13/5/2010. Παράλληλα θα ζητηθεί η ακύρωση των αποφάσεων τόσο της Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ όσο και της ΤΕΔΚ. Επίσης θα ακολουθήσει και νομική διεκδίκηση της αυτονομίας του νυν Δήμου Βελβεντού.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

54 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι και να μας γράφετε.
Μ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Συνήλθον και...απήλθον!!!!!
Οι προχειρότητες εις όλον της το μεγαλείον...
Απεφάσισαν την δημιουργίαν αυτονόμου κρατιδίου- τύπου Βατικανού - και θα αυτοσυντηρώνται απο μόνοι τους, απο ιδίους πόρους...
Απο χορηγίες και δωρεές των εξ Αμερικής καταγομένων....
Ακόμα δεν αντελήφθησαν οι της Συντονιστικής Επιτροπής, οτι ο κόσμος εξελίσσεται και αυτοί ως αγωνιστές του '21 συνεχίζουν τον ανένδοτο υπέρ βωμών και Εστιών!!!
Καλό σας ταξίδι...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21.
ΤΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΙΑΝΑ.
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

8a pesei trello gelio.re ti karagkiozlikia einai ayta.
an ta akoysoyn kai para pera 8a gelane gia xroniaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Ανώνυμος είπε...

Eύχομαι οπως ο αγών σας είναι επιτυχής...
Το μόνον που πρέπει να συλλογίζεσθε είναι την ευρύτερην κοινωνίαν του Βελβεντού, η μή συμμετοχήν της εις τας εκλογικάς διαδικασίας, να μην εχει αρνητικόν απόηχον και αποτέλεσμα δια το μέλλον...

Ανώνυμος είπε...

tsimpisan ta serviotakia. arxisan ta eironika sxolia....

Ανώνυμος είπε...

Η κριτική των καταγομένων εξ Σερβίων, αξιότιμοι Κύριοι εκ Βελβεντού, δεν εχει επιθετικόν χαρακτήρα...
Αντιθέτως, εξ ελαχίστων , τα περισσότερα σχόλια δίνουν την βαρύτηταν συμμετοχής του Βελβεντού εις τας εκλογικάς διαδικασίας, δια οφέλειαν εν συνόλω της περιοχής...

Ανώνυμος είπε...

sto panelhnnio den gnwrizan oti sto velvento exei polloys palavoys.ma para polloys,gi ayto kai legonte soyrdoi.twra hr8e h wra na to ma8ei olh h ellada kai na gelaei me ta palava kamwmata toys.

Ανώνυμος είπε...

Gia ali mia fora emas tous Serviotes den mas endiaferei ti meli geneste me to Velvedo, Goubzelos na gini pou leme edo!!!

Ανώνυμος είπε...

poioi ine palavoi @@ 3.12;

ai-vreS είπε...

Λοιπόν: θεωρούμε ότι το αστείο με τους τεμπέληδες & ανεπρόκοπους Σερβιώτες και τους ξανθούς Βελβεντινούς πρέπει να σταματήσει εδώ.
Αν έχετε να πείτε κάτι για την ΟΥΣΙΑ του θέματος, καταθέστε το.

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλήθηκαν πολλοί από την κίνησή μας. επειδή
δε μένουμε με σταυρωμένα χέρια. Αφείστε τους να λένε. Βλέπετε τι λένε. Ανάξια λόγου.
Θα τα καταφέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Mείζονα ερωτήματα....
1.Ποιές είναι οι προοπτικές του αγώνα σήμερα;
2.Σε περίπτωση που αγώνας δικαιωθεί, δύναται ο Βελβεντός να επανέλθει δήμος;

Ανώνυμος είπε...

ασχετο με το θεμα, την κυριακη της εμποροπανυγιρης διεξαγεται ο αγωνας ποδοσφαιρου ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟ οι κυριοι ποδοσφαιροφιλοι βελβενοι θα δωσουν παρων στον αγωνα ?

Ανώνυμος είπε...

Οι ποδοσφαιρόφιλοι βελβεντινοι θα είναι στον αγωνα και πολλοί βελβεντινοι στο πανηγύρι. Δεν έχουμε να χωρ'ισουμε τίποτα με τους πολίτες των Σερβίων και ειδικά των χωριών που κατεβαίνουν στο πανηγύρι.
5-10 άνθρωποι κάνουν τον μεγάλο ντόρο εδώ και έιναι γνωστοί και δεν έχουν καμια εξουσία. Ούτε στα Σέρβια ούτε στο Βελβενδό. Είναι κάτι μυστήριοι που έχουν άλλους λόγους να μας βάζουν να τσακωνόμαστε.
Οι Σερβιώτες είναι φίλοι μας.
Οι δημοτικές τους αρχές είναι απαράδεκτοι.

velventinosBlogger είπε...

egw pantws 8a er8w sto panigyri alla ai-vres ta stelexh toy blog na einai ekei oxi sto spiti

sottis είπε...

Μπραβο επιμονη!
Ειχα γραψει και παλαιοτερα μεσα εδω,πως ασχετως αν θεωρω σωστο η λαθος τον αγωνα των φιλων βελβενδινων,οφειλω να ομολογησω πως τον κανουν με σθενος.Αφιερωμενο λοιπον,και ΕΙΔΙΚΑ σε μερικους παλιους συμμαθητες!Ξερουν αυτοι...

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν' αγωνίζεσαι
για την ειρήνη και για το δίκιο.
Θα βγεις στους δρόμους , θα φωνάξεις
τα χείλη σου θα ματώσουν απ' τις φωνές
Το πρόσωπό σου θα ματώσει απ' τις σφαίρες
μα δε θα κάνεις ούτε βήμα πίσω.
Κάθε κραυγή σου θα ' ναι μια πετριά
στα τζάμια των πολεμοκάπηλων.
Κάθε χειρονομία σου θα 'ναι
για να γκρεμίζει την αδικία.
Δεν πρέπει ούτε στιγμή να υποχωρήσεις,
ούτε στιγμή να ξεχαστείς.
Είναι σκληρές οι μέρες που ζούμε.
Μια στιγμή αν ξεχαστείς,
αύριο οι άνθρωποι θα χάνονται
στη δίνη του πολέμου,
έτσι και σταματήσεις
για μια στιγμή να ονειρευτείς
εκατομμύρια ανθρώπινα όνειρα
θα γίνουν στάχτη απ' τις φωτιές.
Δεν έχεις καιρό, δεν έχεις καιρό για τον εαυτό σου
αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος.
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
μπορεί να χρειαστεί και να πεθάνεις
για να ζήσουν οι άλλοι.
Θα πρέπει να μπορείς να θυσιάζεσαι
ένα οποιοδήποτε πρωινό.
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
θα πρέπει να μπορείς να στέκεσαι
μπρος στα ντουφέκια!

ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ

(1922-1988)

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας βάλουν με την πλάτη στον τοίχο όμως εμείς θα επιμένουμε για το δίκιο που ο ίδιος ο κ. Ραγκούσης μας έδωσε.
Αυτοοργάνωση λοιπόν και όπως εμείς θα σεβαστούμε τη δημοτική αρχή που θα εκλέξουν οι υπόλοιποι, έτσι θέλουμε και αυτή να μας έχει ως ένα πολύ σοβαρό συνομιλητή, συμπολίτευσης και αντιπολιτευσης μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Για όποιον ενδιαφέρεται, αύριο στις 8.30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων με πρώτο θέμα: "Περί λειτουργικής ενοποίησης υφισταμένων πληροφοριακών συστημάτων και δεδομένων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού για την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης".
Θα έχει ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει η κάθε παράταξη. Είδομεν.

ai-vreS είπε...

Νίκο, εκεί θα είμαστε. Και στο πανηγύρι των Σερβίων, και στην πλατεία των Σερβίων, και στα μπαράκια των Σερβίων, και στις ταβέρνες...

Όπως είμαστε και στη γιορτή ροδάκινου, όπως είμαστε και στην πλατεία του Βελβεντού πριν από λίγες μέρες, και στο τσιπουράδικο, και στον Παπαγόρα, και στο Μετόχι, και στις Πιερίδες και στα μπαράκια...

Θα τα πούμε εκεί, να είσαι σίγουρος.

Ανώνυμος είπε...

Sotis an kai den eimaste palioi symmathites efxaristoume gia tin afierwsi!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ!!!
Κεραμίδα (!) ακούγεται να ετοιμάζουν οι νυχθημερόν δια(δ)ουλεύοντες (α)δεξιοι και εφόσον οι πληροφορίες μας επαληθευτούν (όπως πάντα) δεν θα είναι μόνο κεραμίδα, αλλά όλη η …σκεπή, που θα φέρει τα πάνω κάτω στην προεκλογική εκστρατεία (και τέρμα ο «περίπατος» green Βill).
Φαίνεται λοιπόν ότι οι (α)δέξιοι συσπειρώνονται σε ένα καινούριο πρόσωπο, με εξαίρεση τον «φωτοβολταϊκό», που δε ρισκάρει και άλλο reset, γιατί θα πάει για …format.
Το όνομα του; Θα σας κρατήσω σε αγωνία.
Πάντως τα ξύλα για τη …σκεπή θα είναι προσφορά του καταστήματος !!!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΑ ΝΕΤ

Υ.Γ. Για να ξανακυκλοφορήσει το αίμα μερικών, απλά συμπληρώνω ότι η όλη διεργασία είναι ακόμη στα σκαριά και τα τυχόν «στραβώματα» δεν αποκλείονται.
ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ; ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΠΟ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ;

Ανώνυμος είπε...

φιλλοι σερβιωτεσ ο αγωνασ που κανει το βελβεντο και καθαροσ ειναι και ξαστεροσ ειναι γιαυτο θα δικαιωθουμε απο την κυβερνηση και κατι αλλο κανενασ αγωνασ δεν παει χαμενοσ

Ανώνυμος είπε...

TA PAIDIA MAS PANE XAMENA.KRIMA.KLISANE OI PORTES OLES.KSYPNATE

Ανώνυμος είπε...

Οι μπαλκονόπορτες θα είναι ανοιχτές για να μπουκάρει η νεολαία.

Ανώνυμος είπε...

Οταν το Βελβεντό επιμένει στον αγώνα του και μάλιστα τόσο μεθοδευμένα, κάτι καλό θα προκύψει για την περιοχή. Άλλο τώρα αν στενοχωριούνται οι πολιτικοί που δεν τους χαμπαριάζει κανένας βελβεντινός.

Ανώνυμος είπε...

SOTTIS ΑΣΙ ΤΑ ΣΟΥΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΣ ΒΙΛΒΙΝΟΙ.
ΠΑΣ ΜΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΣ, ΑΛΙΟΣ ΞΕΡΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΙ.
ΑΜΑ ΤΣ ΧΑΛΑΣ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΦΙΛΙΗΣ ΚΙ ΤΙ ΓΛΥΚΙΣ ΘΑ Σ ΕΧΝ
ΔΕΝ ΤΣ ΚΑΤΑΛΑΒΙΣ ΑΚΟΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

@@ριδη 9.33, ασε το Σωτη ήσυχο. Αιντε που θα κατηγορήσεις εσύ τους βελβενούς. Σας χάλασαν τη σούπα και χαλαστήκατε.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

φιλοι σερβιωτεσ και πατριωτεσ βελβεντινοι περα απο τισ καθημερινεσ κοκορομαχιεσ τησ πλακασ εχουμε το καταραμενο μνημονιο που πρεπει να ξεφορτοθουμε και οχι να βγαζουμε τα ματια μεταξυ μασ

Ανώνυμος είπε...

Piezete o Sokoytis gia to Dimo Servion, na ine ypopsifios.An to kanei, ti tha ginei sto Velvedo?

Ανώνυμος είπε...

Apo poion piezetai dld, apo Servia h apo Rigilhs? Pantos apo Belbento den nomizo na exei piesh.

Ανώνυμος είπε...

ΤI THA GINEI DILADI STO BELBENDO?
EIPAME DEN PSHFIZOYME.
EINAI DYNATON NA YPARXEI BELBENDINOS POY NA THELEI NA NOMIMOPOIHSEI TON NEO DHMO?

Ανώνυμος είπε...

To oti den psifizete, den simenei oti den tha leitoyrgiosyn eklogika tmimata, gia na psifisei o kosmos.Ta eklogika tmimata tha leitoyrgisoyn kanonika tin imera ton eklogon sto velvento kai opoios thelei psifizei.
Mipos, tha parempodisete kai kapoion poy thelei na paei na psifisei;
Kai osi ehoyn to tharos kai psifisoyn, ti tha kanete; tha toys lete prodotes;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ 12.43?.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ θα παρεμποδιστεί ΚΑΝΕΝΑΣ που θέλει να ψηφίσει, ΔΕΝ θα αφαιρεθεί ΚΑΝΕΝΑ συνταγματικό δικαίωμα. Τέτοιες τακτικές ΔΕΝ ταιριάζουν στο Βελβεντό, ούτε καν απέκτησαν ΠΟΤΕ πιθανότητα να συμπεριληφθούν στην στρατηγική του αγώνα. Το ζητούμενο είναι με πειθώ να καταλάβουν όλοι την αναγκαιότητα της μή-ψήφου και την σημαντικότητα του προ δύο μηνών δημοψηφίσματος. Η συντριπτική πλειοψηφία μίλησε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ο 12:43 είπε:
«Kai osi ehoyn to tharos kai psifisoyn, ti tha kanete; tha toys lete prodotes;»

Και γιατί ρε 12:43 το αποκαλείς «θάρρος»?
Στην καλύτερη περίπτωση λέγετε «ΘΡΑΣΟΣ»!!!!!!!!!!!
Και αυτόν που για το προσωπικό του συμφέρον αδιαφορεί για την θέληση του 96% των συμπολιτών του πως τον αποκαλείς? μη μου πεις, πατριώτη?

Ανώνυμος είπε...

Ine thrasos na askisei enas politis toy velventou to syntagmatiko dikaioma na paei na psifisei;
Kai tha pane na psifisoun polloi apo oti fenete.
Apo 3700 psifoforous, tha psifisoyn toylahiston 1222.giati oso perna o kairos, kai erhonte oi ekloges, polloi velventinoi den kollane sto 96%.

Ανώνυμος είπε...

50-50 EINAI TWRA TA PRAGMATA

Ανώνυμος είπε...

1. Μακάρι να είχε 3.700 πραγματικούς ψηφοφόρους το Βελβεντό.
2. Ναι θα πάνε να ψηφίσουν 1.500+ ψηφοφόροι. Στις εκλογές της "Κοινωνίας των πολιτών" τον Οκτώβριο.
3. Ναι μπορεί στις 7 Νοεμβρίου να υπάρχουν συνδυασμοί με μονοψήφιο αριθμό ψήφων στο σύνολο των Εκλ. τμημάτων του Βελβεντού.
4. Από ότι φαίνεται κάθε μέρα που περνά σας καίγεται πιο πολύ η συμπεριφορά του Βελβεντού, ε; Έτσι είναι οι υποψήφιοι θα παρακαλάνε για ενεργή συμμετοχή, γιατί ξέρουν τι σημαίνει για μας "αγαπώ τον τόπο μου" και θα το 'θελαν σαν πιλότο για όλη την περιοχή.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΙΣΧΥΡΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Anexartito poy; sta logia i tis theories; lene oti anikete sta servia.

Ανώνυμος είπε...

Το Βελβεντό και οι οικισμοί του ανήκουν στους κατοίκους τους.
ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

kai to aigaio anhkei sta psaria.

Ανώνυμος είπε...

Και τα ψάρια στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

a mpravo!

102 είπε...

και η κατσικα στα σερβια.

99 είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΡΕ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ .ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

nwris einai akoma,apo 1/1/2011 8a sfiksoyn ta pragmata...

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί το 2011 να σφίξουν πολλά πράγματα, όμως από το πολύ ζόρι μάλλον θα έχουμε το πολυπόθυτο αποτέλεσμα για όλους.

Quiz: Ποιος είπε το τριήμερο ότι "εκεί κάναμε λάθη και πρέπει μετά τη διετία να ακούσουμε την κοινωνία".

Ανώνυμος είπε...

pios?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο Π.Κ. ή ο Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

malista..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Και με την άψογη οργάνωσή μας, να του δώσουμε το χρόνο μεσοπρόθεσμα να επανορθώσει, ως ο έξυπνος υπερυπουργός της κυβέρνησης.
Υπουργέ μην ακούς τους τοπικούς, κάνε αυτό που εσύ πίστευες από την αρχή. Οι τοπικοί "ειδήμονες την έκαναν" από τη μεταρρύθμιση που εσύ προώθησες.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι την «έκαναν» ήταν αναμενόμενο από ανθρώπους του επιπέδου τους, να δούμε πότε ο ΓΑΠ θα κάνει το αυτονόητο, να τους «ξηλώσει» γενικώς.

Το Προφίλ μας