Όταν μαγειρεύουμε στο σπίτι ξέρουμε. Στο εστιατόριο όμως κανείς δεν γνωρίζει πόσο ζάχαρη, λίπος ή αλάτι περιέχουν τα πιάτα.
Σας δίνουμε tips για να επιλέξτε έξυπνα, αποφεύγοντας τις θερμιδογόνες παγίδες!
1) Η σίγουρη επιλογή είναι να παραγγείλετε πιάτα τα οποία είναι
μαγειρεμένα στον ατμό, στη σχάρα, είναι βραστά ή φούρνου. Αποφεύγετε τα
τηγανητά τα οποία μαγειρεύονται σε λάδι ή βούτυρο.
2) Προσοχή στις μερίδες. Οι μικρές μερίδες εστιατορίου είναι ιδανικές για τη σιλουέτα μας.
Μεγάλες στιγμές ζούνε από την Παρασκευή 2/9 στο Μπλέντ της Σλοβενίας οι αδελφοί Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας, που με την 3η
θέση τους στα ημιτελικά της δίκωπου άνευ πηδαλιούχου του Παγκοσμίου
πρωταθλήματος προκρίθηκαν στον τελικό και «σφράγισαν» την παρθενική
πρόκριση των ελληνικών κουπιών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Το ελληνικό πλήρωμα, επιβεβαίωσε πλήρως τις προσδοκίες του Ιταλού
ομοσπονδιακού τεχνικού συμβούλου, Τζιάνι Ποστιλιόνε ο οποίος παραμονές
των ημιτελικών εξέφρασε την πεποίθησή του πως μπορούν να προκριθούν.
Τα αδέλφια από την Κοζάνη χάρισαν στην ελληνική κωπηλασία το πρώτο ολυμπιακό εισιτήριο για το Λονδίνο