Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Σε δίκη στέλνει τον δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου τον Ιούνιο ο εισαγγελέας-Για μη εφαρμογή αποφάσεων της αρμόδιας επιτροπής σε υπόθεση με εργαζόμενο του Δήμου

Από το kozanimedia.gr
Στο “σκαμνί” του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, αναμένεται να καθίσει ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, τον Ιούνιο του 2025, μετά από τη σχετική απόφαση του εισαγγελέα, ο οποίος διενήργησε έρευνα κατόπιν σχετικής αναφοράς που υπέβαλε το 2022 εργαζόμενος του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρμόδιος εισαγγελέας έκρινε πως η αναφορά του Ιωσήφ Μιχαηλίδη, νυν εργαζόμενου του Δήμου Σερβίων, για μη εφαρμογή, από τον δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου, αποφάσεων της λεγόμενης Επιτροπής 152, είναι βάσιμη, με αποτέλεσμα να αποφασίσει την απαγγελία κατηγοριών κατά του δημάρχου, μια εκ των οποίων πιθανότατα είναι και η παράβαση καθήκοντος.

Ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του

 Kozanimedia έχουν φτάσει οι πρώτες κλήσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την όλη υπόθεση. ως μάρτυρες, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το αναλυτικό “κατηγορητήριο” κατά του δημάρχου Σερβίων.

Το Kozanimedia επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σερβίων, ζητώντας κάποιο σχόλιο από τη δημοτική αρχή για το μείζον αυτό ζήτημα, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να υπάρχει κάποια απάντηση από τον Χρήστο Ελευθερίου.

Π.Π.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν το ΕΓΩ καπελώνει το εμείς τότε η αλαζονεία αποκαλύπτεται στην φορά. Η ίδια μεταχείριση, ο ίδιος Τσελεμεντές (σε ορολογία μαγειρικής) εφαρμόζεται και στις σχέσεις του Ελευθερίου με τους συνεργάτες του. Ας τα λουστούμε τώρα για μία ακόμη φορά και ο Δήμος μας φυσικά θα σχολιαστεί αρνητικά στο Πανελλήνιο. Συγχαρητήρια και σε ανώτερα. Ρε τι ψηφήσατε ?

Ανώνυμος είπε...

Αρχισε ο αναμενόμενος κατήφορος.

Ανώνυμος είπε...

Οι μαγκιές πληρώνονται Ελευθερίου.Έβαλες την ηθική στο θέμα Ποντίκη,τώρα αν καταδικαστείς το ηθικό είναι να παραιτηθείς από Δήμαρχος.Αντε να ησυχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου κατηγορεί τους αντιπάλους του και τον Κωνσταντόπουλο οτι τον "κυνηγάνε¨ δεν μας λέει όμως πώς;;;
Αυτοί πρότειναν στον εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη; Πως θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό; Απίστευτα πράγματα!

Το Προφίλ μας