Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Σφοδρή επίθεση Ελευθερίου σε Σπυρίδου και αντιπολίτευση – Τι λέει ο δήμαρχος Σερβίων για την ανεξαρτητοποίηση Ποντίκη (video)

Aπό το kozanimedia.gr

Σε μια σειρά θεμάτων του Δήμου Σερβίων αναφέρθηκε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του WEST CHANNEL, ο δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση, αλλά και μίλησε, ερωτηθείς σχετικά, για την ανεξαρτητοποίηση-“βόμβα” του τέως αντιδήμαρχου Χρήστου Ποντίκη.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ζητά από τον τελευταίο να παραδώσει την έδρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων, λέγοντας πως αυτή ανήκει στο συνδυασμό “Γέφυρα στο μέλλον”.

 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αλαζονεία στο όλο μεγαλείο της. Ζητά να παραδώσει την έδρα ο κ. Ποντίκης νομίζοντας ότι οι ψηφοφόροι ψηφίζανε τον συνδυασμό του Ελευθερίου και όχι τα πρόσωπα που απάρτιζαν το ψηφοδέλτιο του. Αλήθεια κύριε Ποντίκη όταν καταθέσατε αυτόφωρο και συλλάβανε την κυρία Συρίδου το πράξατε μόνος σας ή σας καθοδήγησαν άλλοι ? γιατί με αυτή σας την κίνηση κόπηκε προεκλογικά η κάθε προσέγγιση συνεργασίας με τον συνδυασμό της αντιπολίτευσης και τελικά ξανά ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας με τον συνδυασμό του Ελευθερίου, στο τέλος της ολοκλήρωσης των ψηφοδελτίων, και φυσικά του χαρίσατε την νίκη με τους 700+ σταυρούς που πήρατε. Ποιος χρησιμοποίησε ποιον σε εκείνη την στιγμή και σήμερα σας ζητά να παραδώσετε την έδρα σας?. Στη Συνέχεια μίλησε για την αντιπολίτευση και πως δεν ασκείτε ουσιαστικά … Αλήθεια τα πιστεύει τα όσα αναφέρει? Όταν επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός τα Σέρβια κανένας της αντιπολίτευσης δεν έλαβε πρόσκληση στην συζήτηση που ακολούθησε στο γραφείο του Δημάρχου. Το ίδιο έγινε και με τις συναντήσεις που γίνανε με την Μητρόπολή Σερβίων και Κοζάνης για την παραχώρηση του οικοπέδου ανέγερσης του ιερού ναού της Αγίας μας Θεοδώρας, (δεν έλαβε ούτε ένα e-mail η κ. Σπυρίδου ότι στο Δημ συμβούλιο θα παρευρίσκονταν ο Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος) και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Ποιος απαξιώνει την αντιπολίτευση τελικά κ. Ελευθερίου? Τέλος έγινε συζήτηση για την πονεμένη ιστορία της Γέφυρας. Εδώ και 1 μήνα η περιφέρεια κυκλοφορεί μία φήμη τρόπου ότι η γέφυρα θα κλείσει για 2 χρόνια μετά το πανηγύρι, το βλέπουμε και στο ύφος του Δημοσιογράφου του west που το διατυπώνει με σαφήνεια, βεβαιότητα και με μεγάλη χαρά ότι θα κλείσει γιατί στην Κοζάνη μια ζωή θέλανε να μας υποβαθμίσουν συνολικά σαν περιοχή. Προς τιμή εδώ ο Ελευθερίου διατυπώνει τα όσα μέχρι στιγμής ισχύουν αλλά το ότι επιτρέπουν και οι δύο πλευρές (Κοζάνη-Σέρβια) να πλανάτε ο φόβος του κλεισίματος κάτι άλλο σχεδιάζεται και θα το μάθουμε σύντομα (πλωτά φωτοβολταϊκά ? Ανεμογεννίτριες? Χυταμ?) ως αντίμετρα έτσι ώστε η γέφυρα μπορεί να μην κλείσει, αλλά οι ανεμογεννήτριες και τα πανελάκια θα περάσουν από πάνω της, και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα αποτραπούν οι ενδεχόμενες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις των πολιτών των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού. Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα βιώσουμε στα Δημοτικά Συμβούλια στιγμές και εικόνες του ιατρού Αθανασίου Κοσμαδόπουλου, αν δεν έχουν ήδη αρχίσει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Ελευθερίου παρέδωσε την έδρα του επί δημαρχίας Κωνσταντοπούλου;

Ανώνυμος είπε...

Τα Σέρβια εδώ και 14 χρόνια δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το νερό εντός και εκτός. Από την στιγμή που εγκαταστάθηκε το σύστημα τηλεμετρίας δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα μέσα στην πόλη και ο Ελευθερίου αναφέρει ότι η τηλεμετρία ήρθε για να επιλύσει αυτά τα προβλήματα. Υπάρχει λογική στα όσα λέει? Αλλά πώς να δικαιολογήσει τα 6.000.000 ευρώ που σπαταλήθηκαν για ένα τέτοιοι έργο που καθιστά την συνολική υδροδότηση της περιοχής Όμηρο και Ολικά Εξαρτημένη από το Ηλεκτρικό Ρεύμα και το Διαδίκτυο. Αυτά κύριε Ελευθερίου πείτε σε αυτούς που το μόνο που ξέρουν είναι να σας χειροκροτούν. Εάν κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα για 2 ώρες τα Σέρβια και η γύρο περιοχή μέσα σε μίση ώρα δεν θα έχει σταγόνα νερού, … εάν καεί η κεντρική αντλία στο Προσήλιο δεν έχετε ούτε μία εφεδρική αλλά ψυχαγωγικές εκδηλώσεις 150.000 ευρώ πέρσι και 70.000 ευρώ φέτος ξέρεται να κάνετε?

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο μικρόψυχος είναι ο άνθρωπος.
Για το οικόπεδο του ΚΤΕΛ αντέδρασε αυτός, λέει, άντε και κάποιοι αντιδήμαρχοι.
Δήμαρχος δεν υπήρχε; Και ποια ήταν η άποψή του;
Ποιες ενέργειες συγκεκριμένα έκανε ο Ελευθερίου για την αγορά του οικοπέδου; Καμιά. Όπως πάντα εξαφανισμένος.
Τελικά το οικόπεδο αγοράστηκε από τον δήμο με συντονισμένες ενέργειες του τότε δημάρχου, των αντιδημάρχων και του νομικού συμβούλου.
Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ένα σωρό σαρδάμ ο άνθρωπος.
Άκου το "ιδίον βάρος της γέφυρας"! Θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

19:47
Όχι μόνο δεν παρέδωσε την έδρα του στον κ. Κωνσταντόπουλο αλλά κυκλοφόρησε και διπλές επιστολές παραίτησης: Άλλη έδωσε στα ΜΜΕ και άλλη στον τότε Δήμαρχο, ας βγει ο κύριος Κωνσταντόπουλος και ας το επιβεβαιώσει για τις οποίες πότε οι πολίτες δεν μάθανε τους πραγματικούς λόγους. Τώρα κάνει και υποδείξεις στους άλλους και ομιλεί για ηθικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, οι επαγγελματίες δεν αποζημιώθηκαν για το κλείσιμο της γέφυρας.
Από διαπιστώσεις χορτάσαμε.
Εσύ, ως δήμαρχος, τι έκανες για να τους βοηθήσεις;
Διαμαρτυρήθηκες δημόσια, συγκάλεσες έκτακτο δημοτικό συμβούλιο;
Τέλος πάντων έκανες κάτι που να δείξεις ότι νοιάζεσαι για αυτούς;
Τίποτα δεν έκανες!
Ή μάλλον έκανες, έκανες τον τροχονόμο, που κοιτούσε τις ευκαιρίες που χάνονταν για τον δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Εάν Δήμαρχε τόν πριμοδότησηες με τόσους πολλούς ψήφους τόν ποντίκι καλά κάνεις και τού ζητάς τήν έδρα αλλιώς γιατί;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ελευθερίου τί παραμύθι πουλάς στον κόσμο;Άκου λέει να ξεκουραστεί,μά με αυτή τη λογική αν ο Ποντίκης χρειαζόταν ξεκούραση εσύ τη χρειαζόσουν περισσότερο.Ποντίκη και τώρα κάτι για σένα, είχα πεί όταν παραιτήθηκες ότι ίδρωσε το αυτί του Ελευθερίου, δικαιώνομαι τώρα που λέει να παραδώσεις την έδρα πόσο σε υπολογίζει. Του έδωσες 700+ ψήφους, τον έκανες Δήμαρχο και τώρα εισπράτεις αχαριστία, μήπως όμως φταίς εσύ;Επίσης και τελειώνω περιμένω από τον Κο Κωνσταντόπουλο να βγεί και να πεί τί έγινε τότε με την έδρα του Ελευθερίου.

Το Προφίλ μας