Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Γρεβενών – Κοζάνηςμε Συντονιστή Φορέα την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. -ΑΟΤΑ συμμετέχει από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο Νο 6 Stand 5 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των παραλλήλων δραστηριοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του Γεωπάρκου με θέμα: «Γνωριμία με το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Γρεβενών-Κοζάνης και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά "Η Γη στο πιάτο μας"».

Την εκδήλωση υποστήριξαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. ΓιάννηςΤσακνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών κ. Nίκος Λυσσαρίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Αθλητισμού κα Όλγα Πουταχίδου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Κοζάνης Ν.Δ. κ. ΣτάθηςΚωνσταντινίδης και πλήθος κόσμου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το Γεωπάρκο Γρεβενών-Κοζάνης και πώς συνδέεται με την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στα διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα που σχετίζονται με τα Γεωπάρκα UNESCOκαι παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Η Γη στο πιάτο μας». 

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν η Άννα Μπατσή, Γεωλόγος M.Sc, Επιστημονική Υπεύθυνη του Γεωπάρκου Γρεβενών-Κοζάνης και η Ντίνα Γκίκα, Γεωλόγος M.Sc, Υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Γεωπάρκου Γρεβενών-Κοζάνης.

Ακολουθεί video της εκδήλωσης:

Γεωπάρκο Γρεβενών – Κοζάνης στην 88η ΔΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας