Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ρίτσα Σπυρίδου: "Αγαπητοί μου, κάντε υπέρβαση στο "μένος σας" και διορθώστε την κατάφωρη αδικία που πράττετε" (Φωτογραφίες)

Είναι τουλάχιστον 'ανήθικο' Μάλλον, εκδικητικό. Σίγουρα, πετριά στην ανάπτυξη και σκόπελος στην εργασιακή καθημερινότητα του συνδημότη μας. .
Πρόκειται για ΄το δρόμο - 200 μέτρων-που ενώνει την επιχείρηση του Νικολάου Χατζόγλου, με τον κεντρικό δρόμο των Σερβίων.
Να σημειώσω, ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής καρότσας για επικαθήμενα φορτηγά στην Ελλάδα.
Αγαπητοί μου, κάντε υπέρβαση στο "μένος σας" και διορθώστε την κατάφωρη αδικία που πράττετε .



 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιθέτως θα μπορούσαμε να δείξουμε και την άσφαλτο που έριξε η παρούσα δημοτική αρχή μέχρι έξω από πλατύσκαλα ιδιωτικών οικιών εντός και εκτός της πόλης των Σερβίων και αυτό για οι συγκριμένοι ιδιοκτήτες υπήρξαν ψηφοφόροι ενώ στην παρούσα ανάρτηση μάλλον ίσχυε το αντίθετο. Τα δύο μέτρα και σταθμά, το κομματικο και πολιτικό μπέρδεμα καθώς και η αλαζονεία ενός προσώπου άρχισε να φαίνεται έντονα αλλά και να σχολιάζεται φανερά στις καθημερινές συζητήσεις. Αυτό από ότι φαίνεται δεν απασχολεί για την ώρα ιδιαίτερα την παρούσα δημοτική αρχή αλλά από όσο θα κρίνουν οι εξελίξεις στο τέλος θα ζήσουμε ξανά εικόνες δημοτικού συμβουλίου αλλά Γιατρού. Που 'Σαι Θανάση?

Ανώνυμος είπε...

Κα Σπυρίδου τί ήθελες και μιλούσες;Τώρα είναι που δεν θα κάνουν τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Θανασάκη τί έγινε;Πρίν ο καλύτερος Δήμαρχος και τώρα η αλαζονεία σε όλο το μεγαλείο;Ρέ πώς αλλάζουν οι καιροί χα χα χα χα χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

Πάτε στην Ζευγαλατιά να δείτε σε ποιό στενό δρομάκι έριξε άσφαλτο ο Ελευθερίου.Ζήτημα να περνάει ένα αμάξι την ημέρα από εκεί.Ο άνθρωπος έχει ολόκληρη επιχείρηση με μεγάλα αυτοκίνητα και ο Ελευθερίου σφυρίζει αδιάφορα.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στην Νεράιδα έξω από τις βίλες από εκεί ποιος περνάει ? μήπως ο κρεοπώλης για τα σουβλάκια ?

Ανώνυμος είπε...

Προς 16+52 Πραγματι κακως δεν φροντισαν για τον δρομο της επιχειρησης,αλλα το μενος για Ζευγαλατια απαραδεκτο και αστοχο απλα κυριε/α ειδημονα μπορει να μη περναν πολλα οχηματα μα τυχαινει να ειναι οι δρομοι προς την τελευταια κατοικια μας.Τοτε περναν και πολλα οχηματα και αρκετοι πεζοι,αλλα η τσιμπλα σας εμποδιζει να σκεφτειτε το αυτονοητο και αναγκαιο,γι αυτο και χασατε.Λιγη σοβαροτητα επιτελους αρκετα πια.

Ανώνυμος είπε...

20.11 μάλλον κατάλαβες λάθος ή κάνεις τον χαζό,ή τον πονηρό.Επειδή λοιπόν μιλάς για τσίμπλες,για αυτονόητα και αναγκαία ρώτησε τον Δήμαρχό σου για ποιό στενό δρομάκι μιλάω, αυτός ξέρει.Θα γελάει ο κόσμος,αυτό είναι σίγουρο.Α και κάτι ακόμη, σοβαροί είναι όσοι ξέρουν τί λένε,όσοι δεν ξέρουν τί λένε είναι ασόβαροι.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 23:59 17/9 Περι σοβαροτητας ο λογος,πραγματι η τσιμπλα και η περι του μεσονυκτιου πρεμουραα γινεται εμποδιο και ακατασχετη ανοησια.Ομιλεις για δρομακι στη Ζευγαλατια τι σε εμποδισε ναναι συγκεκριμενο κι οχι αοριστο?Που ειναι λαθος και πονηρη η απαντηση-σχολιο μου?το πρεπον και λογικο θαταν να πεις οχι ρε φιλε δε λεω για τους δρομους που λες προς Νεκροταφειο αλλα γι αυτον συγκεκριμενα,τωρα τα αλλα φληναφηματα πεστα με το καθρεφτακι σου.Τελος οταν εκλεγεται καποιος ειναι Δημαρχος μας καλως κακως αυτο ειναι αλλο θεμα.Συμπερασμα πονηροι και ασοβαροι ειναι οι αοριστολογουντες και οι αγνοουντες τα αυτονοητα.Για τελευταιο, να επιτρεπεις στον καθε ανθρωπο ναναι αυτο που ειναι οσοι δεν σεβονται αυτο τους αρμοζει το ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ,τρομαρα σου ελεος πια !

Ανώνυμος είπε...

10.54 ουδέν σχόλιον.Ο Δήμαρχός σου γνωρίζει.

Το Προφίλ μας