Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 16ηκατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, παρ. 5 του Ν. 3852/2010 (Α΄ 87), όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο 6 του Ν. 5056/2023 (Α΄ 163) και ισχύουν,   στις 8 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 21:00 (καταληκτική ώρα αποστολής e-mail), για λήψη απόφασης επί του κάτωθι θέματος ημερήσιας διάταξης:

1.    Υποβολή αιτήματος για έκδοση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Βαθυλάκκου.

Εισηγητής : Δήμαρχος Σερβίων, κ. Ελευθερίου Χρ.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα και θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύουν, καθώς πρέπει να ληφθεί απόφαση άμεσα για το παραπάνω θέμα, για την ανάγκη άμεσης αδειοδότησης και λειτουργίας Παιδικού Σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Βαθυλάκκου.

Η ψηφοφορία για λήψη αποφάσεων (έγκριση ή μη) στα παραπάνω θέματα της ημερήσιας διάταξης θα διεξαχθεί με αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από τον προσωπικό σας λογαριασμό προς τη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου στο e-mail : ds@dservion.gr.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ

 

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΜΑΡΑΜΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας