Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Χρύσα Λαζαριώτου: "Φίλες και φίλοι μου σας περιμένω το επόμενο Σαββατοκύριακο στα Σέρβια, να τραγουδήσουμε μαζί για τη φύση και τον έρωτα."

Φίλες και φίλοι μου σας περιμένω το επόμενο Σαββατοκύριακο στα Σέρβια, να τραγουδήσουμε μαζί για τη φύση και τον έρωτα.
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις! Μόνο καλή διάθεση!
Για εγγραφές μπορείτε να καλέστε στο 6973990563, να στείλετε mail στο x-airetai@hotmail.com ή να στείλετε μήνυμα στη σελίδα https://www.facebook.com/profile.php?id=100064600965771
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. 
Το Πρόγραμμα εδώ 
Το τρίτο και τελευταίο σεμινάριο του Φεστιβάλ "Αντίπερα Γιορτές", θα είναι αφιερωμένο στο τραγούδι. Ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με παραδοσιακά τραγούδια της βόρειας Ελλάδας και των Βαλκανίων με θέμα τη φύση και τον έρωτα.
Διδάσκει η μουσικός Χρύσα Λαζαριώτου που μας τιμά με τη συνεργασία της. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρά της τα Σέρβια, στις 14&15 Σεπτεμβρίου, 19:00-21:00, ενώ θα ακολουθήσει και ανοιχτή παρουσίαση στη λίμνη Πολυφύτου την Κυριακή 22/9.
Απευθύνεται σε έφηβους και ενήλικες ανεξαρτήτως επιπέδου, ενώ παράλληλα μπορούν να συμμετάσχουν και άτομα που παίζουν κάποιο μουσικό όργανο.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στο 6973990563, με μήνυμα στη σελίδα μας ή mail στο x-airetai@hotmail.com
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΧΡΥΣΑΣ ΛΑΖΑΡΙΩΤΟΥ
Η Χρύσα Λαζαριώτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σέρβια Κοζάνης. Φοίτησε με υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του "Center for World Music“ του πανεπιστημίου του Hildesheim και το 2021 έλαβε την υποτροφία του κρατιδίου της Βαυαρίας για νεαρούς καλλιτέχνες. Μελέτησε παραδοσιακά τραγούδια της ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων με τους Dine Doneff, Basel Saleh, Περικλή Παπαπετρόπουλο, Bora Uymaz και Δημήτρη Μαντζούρη.
Έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα όπως οι Kolektif Istanbul, Embryo, Ogaro Ensemble, τη θεατρική ομάδα Γκραν Γκινιόλ καθώς και με το κρατικό θέατρο του Μονάχου.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας