Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου στο Δημαρχείο Σερβίων

Στο Δημαρχείο Σερβίων βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, όπου είχε συζητήσεις με τον Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου και τους Αντιδημάρχους για την ψηφιακή ανάπτυξη της περιοχής.

 

Στις συνομιλίες συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, ο Βουλευτής Νομού Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Ραφαηλίδης. Τα θέματα που εξετάστηκαν περιλάμβαναν στρατηγικές για την ενίσχυση της ψηφιακής υποδομής, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

 

Ο Υπουργός επισήμανε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την επίτευξη των στόχων της ψηφιακής μετάβασης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με κοινό στόχο τη δημιουργία ενός ψηφιακού μέλλοντος που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων.

 

Ο Δήμος Σερβίων ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψη και την υποστήριξή του, εκφράζοντας την πρόθεσή του για περαιτέρω συνεργασία.

 








5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρήκε αφήγημα ο Ελευθερίου για κάθε ένα της γαλάζιας κυβέρνησης Μητσοτάκη που τον επισκέπτεται να του δείχνει την τηλεμετρία, έργο των 6.000.000 ευρώ που μόνο προβλήματα έχει δημιουργήσει στην υδροδότηση της πόλης και αυτό φάνηκε το καλοκαίρι. Επίσης ο Ελευθερίου έμαθε και το αφήγημα που παπαγαλίζουν τα στελέχη και οι υπουργοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι για τις διακοπές του νερού φταίει η κλιματική αλλαγή… Λογικό και επόμενο να καμαρώνει ο Ελευθερίου το σύστημα τηλεμετρίας που το παρουσιάζει στους γαλάζιους γιατί στο κοντινό μέλλον όλα τα νερά της Ελλάδας θα περάσουν σε εταιρείες του Μητσοτάκη και της δεξιάς και ο κάθε Ελευθερίου προετοιμάζει το έδαφος. Εικόνες άπειρου κάλλους που θυμίζουν στους Αριστερούς και στους Προοδευτικούς των Σερβίων τι ψηφήσανε στις Δημοτικές Εκλογές … Επιπλέον βλέπουμε την Υπουργάρα των Τεμπών να δίνει το παρόν του στα Σέρβια που από το 1996 που πολιτεύεται στον νομό Κοζάνης ποτέ του δεν πάτησε στα Σέρβια. Ξαφνικά τα θυμήθηκε λέτε γιατί τα αγάπησε ? Όχι. Τα θυμήθηκε γιατί πλέον η Πτολεμαΐδα ανάδειξε νέα γαλάζια στελέχη Κάτανας, Βρυζίδου, Κωνσταντινίδης, πράγμα που σημαίνει ότι το πολιτικό μέλλον του Παπαδόπουλου έχει τελειώσει. Ως έσχατη λύση θεωρεί τα Σέρβια ότι θα τον στηρίξουν στις κάλπες, ξεχνά όμως ότι συνεργάζεται με Αριστερούς της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι όχι μόνο δεν θα τον στηρίξουν, αλλά θα το μαυρίσουν γιατί ένας Αριστερός ποτέ δεν θα ψηφήσει Δεξιά, είναι κανόνας και όρκος της αριστεράς.

Ανώνυμος είπε...

Σιχαίνομαι την τυπολατρία. Αλλά ένας δήμαρχος εκπροσωπεί έναν θεσμό και έναν τόπο. Ο κοσματοπουλος έτρωγε γερή καζουρα για την χύμα εμφάνιση του και ήταν και γιατρός. Ο Ελευθερίου παρουσιάζεται σαν να βγήκε από το μπαρ με δύο ποτηράκια παραπάνω και κανείς δεν λέει κατι

Ανώνυμος είπε...

Αχ γιατρέ σε κορόιδευαν για το ντύσιμο σου και εδώ ο τοπικός δήμαρχος δίνει ρέστα! Εκπροσωπείς έναν δήμο κ. Ελευθερίου. Πάρε παράδειγμα τον δήμαρχο Βελβεντου

Ανώνυμος είπε...

Καμαρώστε οι του ΣΥΡΙΖΑ στα Σέρβια και σύ Καλλιόπη που έκανες αγώνα για τον Ελευθερίου.Νά τον χαίρεστε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας