Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Εμποροπανήγυρη Σερβίων 2024 – Από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Σερβίων με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της Εμποροπανήγυρης Σερβίων 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024. Η παραδοσιακή αυτή εκδήλωση, που αποτελεί θεσμό για την περιοχή μας, θα φιλοξενηθεί και φέτος στον καθορισμένο χώρο της πόλης «ΓΗΠΕ∆Ο – ΠΛΑΤΑΝΙΑ», προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η Εμποροπανήγυρη Σερβίων προσφέρει την ευκαιρία σε επαγγελματίες και μικροπωλητές να εκθέσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι επισκέπτες θα βρουν ποικιλία ειδών λαϊκής τέχνης, ρούχα, κοσμήματα, παιχνίδια και τοπικά προϊόντα. Επίσης, η πανήγυρη θα διαθέτει πλούσιο φάσμα γαστρονομικών επιλογών από τοπικά εστιατόρια και ταβέρνες, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες να συμμετάσχουν στην Εμποροπανήγυρη Σερβίων 2024, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και απολαμβάνοντας τις αγορές τους σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ασπρόμαυρη φύσα είναι αυτή που κυκλοφόρησε ο Δήμος ? και φέτος τις ίδιες μέρες εσκεμμένα το πανηγύρι της Κοζάνης θα συμπίπτει με το δικό μας των Σερβίων και από ότι ακούμε η Κοζάνη εκείνες τις μέρες θα κάνει και δωρεάν ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με μεγάλα ονόματα έτσι ώστε να σβήσει διαπαντός των Σερβίων. Γι’αυτό και η ασπρόμαυρη αφίσα ταιριάζει τέλεια στην όλη κατάντια μας. Ο Δήμαρχος βέβαια δέχεται ευχαριστήρια από τους Καστανιώτες οι οποίοι τα όλα τσιμέντα που πέσανε στον χώρο της Εμποροπανήγυρης τα βλέπουν μόνο για τα καλοκαιρινά κλαρινο-ανταμώματα τους και όχι για την αναβάθμιση των συνολικών υποδομών του χώρου της Εμποροπανήγυρης των Σερβίων. Με ωραίο σχεδιασμό η δημοτική αρχή θα ανοίξει και φέτος το πανηγύρι.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να μην πληρώθηκε κάποιος για να κάνει αυτήν την αφίσα.

Το Προφίλ μας