Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

“Βόμβα” του Χρήστου Ποντίκη-Ο πρώην αντιδήμαρχος Σερβίων ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Ελευθερίου!-Έκανε λόγο για πρακτικές αλαζονείας και αποκλεισμών-“Από μικρό παιδί έμαθα να είμαι ηθικός”-Τι απάντησε ο δήμαρχος-Βίντεο

Από το kozanimedia.gr
“Βόμβα” του Χρήστου Ποντίκη, καθώς ο πρώην αντιδήμαρχος Σερβίων ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου “Γέφυρα στο μέλλον”.

Συγκινημένος, ανακοίνωσε την απόφασή του στην έναρξη συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας πως θα καταθέσει και σχετική επιστολή με τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Χρήστος Ποντίκης, ο οποίος θα παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, έκανε λόγο για πρακτικές αλαζονείας και αποκλεισμών, τονίζοντας πως “Από μικρό παιδί έμαθα να είμαι ηθικός”.

Για “βιαστική απόφαση” μίλησε ο Χρήστος Ελευθερίου, με τον τέως στενό του συνεργάτη να διακόπτει λέγοντας πως “δεν ήταν καθόλου βιαστική”.

Δείτε το βίντεο από την αρχή.

 

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και προεκλογικά στην ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων ο κύριος Ποντίκης τελευταίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ελευθερίου και του χάρισε την νίκη με τους 700+ ψήφους που πήρε. Στο τέλος της ομιλίας του ανέφερε ότι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι ανοιχτοί και προς διάθεση σε όλους για να δούνε οι ενδιαφερόμενοι πόσα χρήματα είχε προτού ασχοληθεί με τα δημοτικά και πόσα έχει σήμερα. Προς τιμή του αυτή η πράξη αφήνει μεγάλες αιχμές και υπονοούμενα για το υπόλοιπο προεκλογικό παρεάκι που μέσα από την διαύγεια η κυρία Σπυρίδου το ανέδειξε. Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα του κυρίου Ποντίκη είναι ξεκάθαρο. Ανοίξτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Ελευθερίου. Να αγιάσει το στόμα σου κύριε Ποντίκη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος είναι και κουμπάρος του Ποντίκη, αργά ή γρήγορα θα έρθει συμβιβασμός και θα δούμε ξανά τον Ποντίκη να επιστρέφει στο έδρανο του.

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο "δεξί χέρι" και εξ' απορρητων ο Τάσος Κακαφικας αντιδήμαρχος Οικονομικών παραιτήθηκε και ούτε καν μιλιούνται τέσσερα χρόνια. Τώρα ο Χρήστος, που ήταν το επόμενο "δεξί χέρι" που έκανε υπομονή δύο χρόνια τώρα. Και ακόμη πολλοί δεν έχουν καταλαβει τι σημαίνει ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΡΙ ΕΝΑ ΑΡΕΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ακομα και στους υπαλλήλους κουμάντο κάνουν μόνο της "παρέας"

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, θα ησυχάσει ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Στα Σέρβια άλλα ακούγονται για το διαζύγιο Ελευθερίου και Ποντίκη. Εάν είναι αληθινά τότε δεν υπάρχει ήθος και σοβαρότητα και από τις δύο πλευρές. Αυτά τα λέμε για να μην νομίζουν ότι οι πολίτες δεν έχουν χαμπάρι το τι γίνεται. Ντροπή και μόνο ντροπή.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μία ερώτηση προς τον Ποντίκη, την αλαζονεία μέσα σε 5 χρόνια τώρα την ανακάλυψες;Επίσης υπάρχει κόσμος που λέει ότι δεν έχεις χαμπάρι τί είναι ηθική,λένε ψέματα;

Ανώνυμος είπε...

Έκλασε η νύφη σχόλασε ο γάμος.

Ανώνυμος είπε...

Γι’αυτό και έγινε και η σκηνοθετημένη παραίτηση του Ποντίκη για να μην ασχολείται κανένας με τα όσα γράφει ο Α. Τσιφτσιάν.

Ανώνυμος είπε...

Χρηστάρα έχεις δίκιο είσαι ηθικό άτομο γιατί σέ ξέρω επίσης πιστεύω ότι τό εννοείς όταν λες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς σου πες όμως ρε φίλε ποιοί είναι ανήθικοι και ποιοί λογαριασμοί πρέπει να ανοίξουν;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος/η
"Γι’αυτό και έγινε και η σκηνοθετημένη παραίτηση του Ποντίκη για να μην ασχολείται κανένας με τα όσα γράφει ο Α. Τσιφτσιάν"
Αχαχαχαχα ναι λες και θα γινόταν ξεσηκωμός αλλιώς! Μήπως και η παραίτηση Ηλιοπούλου για αυτό έγινε; Και εσείς όλοι δηλαδή πως θα ξεσηκωνοσασταν; Θα γραφτεί άρθρο; Θα έκανε άρθρο ο Καζάκης; Θα κρατάτε την ανάσα σας; Που εισασταν στην επίσκεψη Μητσοτάκη; Που εισασταν σε τόσα και τόσα γεγονότα;

Ανώνυμος είπε...

Και από τη μια μπράβο στον ντακριστο από την άλλη λάσπη στον ανεμιστήρα δεν πετάμε με υπονοούμενα. Αν νομίζει ότι υπάρχει παράνομος πλουτισμός ας το πει. Όποιος ξέρει και δεν μιλά είναι εξίσου υπευθυνος

Ανώνυμος είπε...

27/8/24 15:15

Αυτή τη δήλωση περί λογαριασμών είναι λόγια του αέρα. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Να’χαμε να λέγαμε και να΄χαμε να πούμε !

Ανώνυμος είπε...

Σε ποια Τράπεζα έχουμε τους λογαριασμούς;

Ανώνυμος είπε...

Ποντίκη τους λόγους της αποχώρησής σου όχι μόνο σε όλους τους Δημ.συμβούλους αλλά και στον κόσμο.Ολα στο φώς όπως έλεγε κάποτε ο Ελευθερίου παραπλανώντας τους Δημότες.Αλήθειες και μόνο αλήθειες.Οσο για το βίντεο, αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ ο Ποντίκης δηλώνει ότι αποχωρεί, ο Ελευθερίου λέει ότι θα παραμείνει.Ο καθένας μας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ρε παιδιά οι λόγοι της παραίτησης με αριθμό πρωτοκόλλου όπως είπε ο Ντακρίστο;;; Λόγια λόγια......

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Κακώς ειρωνεύεσαι αγαπητέ 16:57

Δε συμμερίζομαι την ερμηνεία του φίλου 11:50, αλλά καλόν είναι να μη ρωτάμε τί έκαναν οι άλλοι, αλλά τί κάνουμε οι ίδιοι. Ισχύει για όλους μας.

Τον ΧΥΤΑΜ πόσοι τον σταμάτησαν;
Το φωτοβολταϊκό στην Καλαμιά πόσοι το σταμάτησαν;
Τις ανεμογεννήτριες στα Πιέρια πόσοι τις σταμάτησαν;
Τον ΧΥΤΑ στην Κερατέα πόσοι τον σταμάτησαν;
Το ορυχείο στις Σκουριές Χαλκιδικής πόσοι το σταμάτησαν;
Το φωτοβολταϊκό στη Μεσιανή πόσοι το σταμάτησαν;

Οι λαϊκοί αγώνες όταν δίνονται, μπορεί να κερδηθούν ή να χαθούν. Χάνονται σίγουρα όταν δε δίνονται. Η δημοκρατική διαμαρτυρία δεν είναι δικαίωμα, είναι υποχρέωση. Οι αγώνες είναι συνεχείς. Και η αλήθεια είναι ότι κερδήθηκαν και μάχες, στις οποίες δεν υπήρχε μαζικότητα. Λίγα παλικάρια αποδείχτηκαν αρκετά. Σωστά; Φρόντισε την επόμενη φορά να είσαι σ' αυτά. Δε θα περισσέψεις πάντως. 'Εχει κόστος όμως, να είσαι έτοιμος να το πληρώσεις. 

(Και ναι... αν χρειαστεί να γράψουμε και άρθρα, θα τα γράψουμε. Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί, έτσι;).

Ανώνυμος είπε...

Ο κακαφικας ηταν ο πρώτος αλλά ο δεύτερος δεν είναι ο ποντικης. Παραιτήθηκε και ο Μιμηςο Ζακης. Ο οποίος τα έγραψε κιόλας αλλά ο λαός των Σερβίων κοίταζε να καθαρίσει τσάμπα το οικοπεδακι . Να πάρει και ένα μεροκάματο. Υποθηκεύοντας τον τόπο του....τελικά πιο παλικάρι από όλους αποδείχτηκε ένας .....υπάλληλος!
https://e-ptolemeos.gr/epistoli-anexartitopoiisis-toy-dimitri-zaki-apo-tin-parataxi-toy-dimarchoy-servion-christoy-eleytherioy-quot-oi-maskes-kapoion-tis-teleytaies-meres-epesan-quot

Ανώνυμος είπε...

Κε τσιφτσιαν δεν με γνωρίζεις. Πώς λοιπόν βγάζεις συμπέρασμα που ήμουν και τι έκανα; 500 χλμ μακρυά ξέρεις ποιος πήγε στην Καλαμια; Πάντως με τον χυταμ ασχολήθηκα και λοιδωρηθηκα . Όπως υπάρχει και κόσμος που ασχολήθηκε με κάποια από αυτά που αναφέρεις

Ανώνυμος είπε...

Δεύτερη ημέρα και κανένα κείμενο με τους λόγους παραίτησης. Γνωστό το σενάριο στο τέλος επιλύονται όλα τα προσωπικά θέματα και ζητήματα και όλα μέλι γάλα με τον Κουμπάρο. Α ρε Σερβιώτη παρτάκια.

Ανώνυμος είπε...

Οέοοοοοο. πού είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου οέοοοοοο;Ούτε αριθμό πρωτοκόλλου θα δούμε ούτε ηθική είχες ποτέ σου Ποντίκη,κάτσε στα αυγά σου γιατί δεν ξέρεις και από τρέξιμο.

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Αγαπητέ 00:10


Μια ευγενική παρατήρηση στην αρχή: δεν μπορείς να εμφανίζεσαι ως θιγμένος και ανώνυμος. Ακριβώς επειδή λοιπόν, δε σε γνωρίζει κανείς, όπως ούτε κι εγώ, είναι τουλάχιστον σουρεαλιστικό να "παίζεις" το χαρτί της πληγωμένης ευθιξίας. Μ'έκανες και γέλασα. Για να μην παρεξηγηθώ, δε σε ψέξω που παρουσιάζεσαι ως ανώνυμος (είμαι ακτιβιστής του δικαιώματος στην ανωνυμία στο ίντερνετ), αλλά παρακαλώ, άλλο πράγμα το δικαίωμα στην ανωνυμία και άλλο πράγμα να λέμε ότι θίγεται η ανωνυμία! Είναι αστείο. Άλλωστε, συζητώ με τους πάντες και δε χρειάζομαι ούτε ονόματα ούτε βιογραφικά. Κρίνω απόψεις και όχι πρόσωπα.


Ειρωνεύτηκες τη λαϊκή αντίδραση και συμπολίτες σου. Κράτα τα βέλη σου για άλλους, για αυτούς δηλαδή που κατέχουν θέσεις ευθύνης. Οι συμπολίτες σου δε σου έφταιξαν σε τίποτα. Η κοινωνική αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή είναι ζητούμενα όσο, ίσως, ποτέ άλλοτε και δυστυχώς φαίνεται να σε ενοχλούν αυτοί, οι οποίοι με συναίσθηση συλλογικότητας δίνουν λαϊκούς αγώνες και μάλιστα με προσωπικό κόστος και προς όφελος όλων, άρα και δικό σου. Το χρέος σου όμως ως πολίτη είναι να ελέγχεις αυτούς που κατέχουν εξουσία, όχι συμπολίτες σου. Αυτό έκρινα. Ποτέ δεν είναι αργά να καταλάβεις το λάθος σου. Διαφορετικά, ας αρκεστείς να βαράς μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι σου, αλλά θα πρέπει να σου πω, πως είναι μάλλον ισχνή αν και φιλότιμη προσπάθεια.


Τα υπόλοιπα τα αντιπαρέρχομαι ως μικρότητα. Με ενδιαφέρει η κοινωνία, όχι τα προσωπικά. Καταλαβαίνεις ότι δε θα τα σχολιάσω, διότι μπορώ να αδικήσω τον εαυτό μου και με άλλους τρόπους. 


Την καλησπέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Τέταρτη ημέρα και ακόμα να εμφανιστεί το κείμενο της ανεξαρτητοποίησης … από ήθος και προπάντων συνέπεια του λόγου καλά πηγαίνουν οι Ο.Φ.Α

Ανώνυμος είπε...

ρε 00;10 σαν πολλοί αντιΧΥΤΑΜ δεν βγαίνετε εκ των υστέρων με τα λόγια; έγιναν τόσες συγκεντρώσεις αντι ΧΥΤΑΜ Σερβιώτη δεν είδαμε σε καμία. Στην Γέφυρα Ρυμνίου στην διαμαρτυρία αντιΧΥΤΑΜ που ήσασταν οι Σερβιώτες; Εκτός κι αν δεν είσαι Σερβιώτης οπότε δικαιολογείσαι. Με τα κάκαλα των άλλων το παίζετε μάγκες εκ των υστερων. Μούγκα κάνατε και η ιστορία το έγραψε.

Ανώνυμος είπε...

Προς 2244 όχι δεν είμαι σερβιωτης. Στα άλλα συμφωνω

Ανώνυμος είπε...

"Όλοι χρειαζόμαστε μια γιατρό μια λογίστρια κ μια δικηγόρο". Αυτά συστήνουν όσοι τα έχουν ανάγκη. Πραγματικό Γιατρό για να τους θεραπεύσει επειδή πάσχουν. Λογίστρια για να τακτοποιήσει τα ατακτοποίητα.
Και αληθινό δικηγόρο για να τους ξελασπώσει.
Όρθόν.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό 10:18. Και πρέπει να τους πληρώνουν από την τσέπη τους όχι από το δημοτικό ταμείο να πληρώνουν δικηγόρους για τις εμμονές τους, λογιστή για "κοινωφελή" επιχείρηση . Αλήθεια ελέγχθηκε ποτέ η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου μας;

Ανώνυμος είπε...

https://www.itspossible.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB/

Το Προφίλ μας