Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Στη Δυτική Μακεδονία η Άννα Διαμαντοπούλου - Το Σάββατο 31/8 σε Βελβεντό και Σέρβια (Ωρα 12:30 μμ στο Cafe Home)

Στη Δυτική Μακεδονία περιοδεύει από την Πέμπτη έως και το Σάββατο η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, στα πλαίσια των συναντήσεών της ανά την Ελλάδα με πολίτες και φορείς εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου.

Η πρώην επίτροπος της Ε.Ε. και πρώην Υπουργός, ξεκινάει την Πέμπτη το πρωί από τη Φλώρινα όπου θα έχει συνάντηση με τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί με πολιτικούς της φίλους και υποστηρικτές από την περιοχή.

Το μεσημέρι της ίδιας θα μεταβεί στην Καστοριά όπου θα βρεθεί σε διάφορες επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ το απόγευμα στις 7.30 θα μιλήσει στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης.

Την Παρασκευή το πρωί το πρόγραμμα της Άννας Διαμαντόπουλου ξεκινά από τα Γρεβενά και την επίσκεψή της στο Δημαρχείο, ενώ το μεσημέρι στις 12 θα βρεθεί στο κέντρο της πόλης και θα συναντηθεί με πολίτες.

Το απόγευμα της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί η ομιλία της στην Πτολεμαΐδα στις 6.30μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, ενώ το βράδυ θα επισκεφθεί το Αμύνταιο για να παρακολουθήσει τη συναυλία στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πρέσπεια 2024».

Η περιοδεία θα κλείσει το Σάββατο σε Βελβεντό και Σέρβια.

https://e-ptolemeos.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ μην ξεχάσετε να παρουσιάσετε τον Δήμαρχο Σερβίων, ως παλιός πράσινος σύντροφός, και να επαναλάβετε στην Αννούλα μας τα 3Α που γίνανε 3Κ στον Ανδρουλάκη. Τον νου σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου στον Μητσοτάκη είπε καλώς τον πρωθυπουργό ΜΑΣ για πόσα χρόνια ακόμη,στηνΆννα τί θα πεί; Αν του δώσει την άδεια ο Μιχάλης η υπουργάρα θα πάει.Ετσι κι αλλιώς,όπως δήλωσε,δεν είναι με κανέναν. Απο την άλλη έχουμε και την Καλλιόπη που έτρεχε να τον βγάλει Δήμαρχο.Τί ζούμε ρε γαμώτο;

Το Προφίλ μας