Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Σερβίων 2024

Ο Δήμος Σερβίων σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο μουσική και διασκέδαση! Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, θα φιλοξενηθούν δύο αξέχαστες συναυλίες στο γήπεδο Σερβίων.

·         Στέλιος Ρόκκος: Την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα μας ταξιδέψει με τις μελωδίες και τις επιτυχίες του, προσφέροντάς μας μια βραδιά γεμάτη ενέργεια και πάθος.

·         Πέγκυ Ζήνα: Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024, η Πέγκυ Ζήνα θα μαγέψει το κοινό με τη φωνή και την ερμηνεία της, κάνοντάς μας να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μαζί της.

Η είσοδος για τις συναυλίες είναι ελεύθερη, προσκαλώντας όλους τους δημότες και επισκέπτες να συμμετάσχουν σε αυτές τις μοναδικές βραδιές.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024!


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά για ψυχαγωγικές εκδηλώσεις υπάρχουνε όμως λεφτά για μία εφεδρική αντλία νερού στο Προσήλιο δεν υπάρχουν. Να κόβουμε το νερό κατακαλόκαιρα, που οι ανάγκες είναι δεκαπλάσιες στην πόλη των Σερβίων και στα γύρο χωριά, το κάνουμε και επικαλούμαστε την τηλεμετρία που όλη μέρα την παίζουν στο κινητό όπως τα social media, να βάλουν μπροστά τις καλλιέργειες επάνω στο χωριό της Καστανιάς έτσι ώστε το νερό να φτάνει στις δεξαμενές των Σερβίων με ελευθέρα ροή δεν το κάνουν αλλά ξέρουν να κρατούνε ομήρους τους δημότες σε ένα δίκτυο υδρεύσεως το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά από το ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να διπλασιάζουν τα πάγια για να καλύψουν το ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτά είναι τα χάλια μας και μέσα σε όλα αυτά κρατάμε και τις δηλώσεις του ΚΚΕ και του πρώην δημοτικού συμβούλου που τόνισε ότι καλώς ο Δήμαρχος χρησιμοποιεί χρήματα από τον τοπικό πόρο για ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Έτσι ξέρουν όλοι να παριστάνουν το χουβαρντά με ξένες τσέπες.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς θα πάμε στη Γιορτή Κρασιού στη Μεσιανή!

Το Προφίλ μας