Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

«Τα Παράπονα στο Δήμαρχο» – Επισκέψεις σε Μεταξά και Λιβαδερό

Χθες, Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024, πραγματοποιήθηκε η δράση «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο» στη Δημοτική Κοινότητα του Μεταξά και στη Δημοτική Ενότητα του Λιβαδερού. Η πρωτοβουλία αυτή έδωσε την ευκαιρία στους δημότες να εκφράσουν τα προβλήματά τους και να συζητήσουν με το Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου και τα μέλη της δημοτικής αρχής.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι Θεοδώρα Αγοραστού, Έφη Παπαδοπούλου, Καλλίνικος Χολέβας, Σταύρος Παπαδόπουλος, Λευτέρης Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Μαραμής, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Σάββας Σαλτσίδης, Βασίλης Αγοραστός, Κωνσταντίνος Τζιούτζιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Δήμου.

Οι κάτοικοι του Μεταξά και του Λιβαδερού είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τα παράπονά τους και να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν, λαμβάνοντας άμεσες απαντήσεις και δεσμεύσεις για δράσεις από τη δημοτική αρχή.

Συνέχεια της Δράσης

Η δράση «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο» συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024, με τις εξής επισκέψεις:

-Κρανίδια στις 18:30 (Καφενείο)

-Αυλές στις 19:30 (Πλατεία)

-Γούλες στις 20:30 (Καφενείο)

Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους να παραστούν και να συμμετάσχουν ενεργά στις συναντήσεις, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στο δήμο μας.







 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι το οποίο φυσικά γίνεται διακριτό και πρέπει να ληφθεί υπόψιν είναι το μεγάλο πλήθος κόσμου που συμμετέχει (θυμίζει εποχές που ο Ανδρέας Παπανδρέου έβγαινε στο μπαλκόνι και από κάτω υπήρχε λαοθάλασσα) καθώς και το νεαρό της ηλικίας των παρευρισκόμενων συνδημοτών. Μπράβο λοιπόν και για το πλήθος κόσμου που συμμετέχει ενεργά αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι δε βλέπεις άνθρωπο άνω των 40, κάτι που δείχνει ότι η ανάπτυξη έχει έρθει στον τόπο μας, οι νέοι παραμένουν στον τόπο, ευημερούν και καταθέτουν τους προβληματισμούς τους στο δήμαρχο. Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

Όλα για τα μάτια του κόσμου, παραμύθι και κουτόχορτο. Τί ζούμε ρε γαμώτο.

Ανώνυμος είπε...

Όλες αυτές οι παλαιοκομματικές συγκεντρώσεις μόνο την δημοκρατία δεν προάγουν γιατί ο Δήμαρχος τις διαφημίζει και καλεί τους πολίτες, από την άλλη όμως απομονώνουν και περιθωριοποιούν την νόμιμη και εκλεγμένη αντιπολίτευση. Είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό αυταρχικότητας και συλλογικής διοίκησης που τους βγαίνει από τις αριστερές καταβολές τους να μηδενίζουν τους πάντες. Αυτές οι συγκεντρώσεις αποτελούν ειρωνεία για τους πολίτες και προάγουν την έλλειψη δημοκρατίας εάν μπορούν να το καταλάβουν οι πολίτες γιατί διαφορετικά έχουμε να κάνουμε με χειραγώγηση της μάζας (τι θα ψηφίσεις, πως θα ψηφίσεις (εξαναγκασμένα, βεβιασμένα ή αβίαστα), που θα παραπονεθείς και σε ποιον θα παραπονεθείς. Τι άλλο μένει ?

Ανώνυμος είπε...

Ποιες αριστερές καταβολές; Όλη η παράταξη Ελευθερίου κλίνατε επί δεξιά είναι (2-3 εξαιρέσεις)

Το Προφίλ μας