Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Ο Δήμαρχος Σερβίων δίπλα στους δημότες - Συνέχεια στις επισκέψεις και τον διάλογο στις δημοτικές κοινότητες

Στο πλαίσιο της δράσης «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο», ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, συνεχίζει τις επισκέψεις του στις δημοτικές κοινότητες του Δήμου, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να εκφράσουν τα ζητήματα και τις ανησυχίες τους.

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τις κοινότητες Κρανιδίων, Αυλών και Γουλών, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να καταγράψει τα προβλήματα που τους απασχολούν. Στις συναντήσεις αυτές, ο κ. Ελευθερίου συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους Θεοδώρα Αγοραστού, Έφη Παπαδοπούλου, Καλλίνικο Χολέβα, Σταύρο Παπαδόπουλο και Λευτέρη Χατζηλαζάρου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Μαραμή, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Σάββα Σαλτσίδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Δήμου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο Δήμαρχος Σερβίων, δεν περιορίζεται απλώς στη συζήτηση με τους δημότες, αλλά καταγράφει αναλυτικά κάθε αίτημα και πρόβλημα που του παρουσιάζεται. Αυτή η καταγραφή είναι ένα ουσιαστικό βήμα για την παρακολούθηση και την επίλυση των ζητημάτων σε κάθε περιοχή. Ο κ. Ελευθερίου δεσμεύεται ότι κάθε ζήτημα που αναφέρεται θα προωθηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή του. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκεται όχι μόνο η διαπίστωση των προβλημάτων αλλά και η έγκαιρη υλοποίηση των απαραίτητων ενεργειών για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, ο Δήμαρχος και η ομάδα του θα συνεχίσουν τις επισκέψεις τους στις εξής κοινότητες:

Προσήλιο στις 18:00 (στο Σχολείο)

Πολύρραχο στις 19:30 (στην Πλατεία)

Τριγωνικό στις 21:00 (στην Πλατεία)

Η δημοτική αρχή παραμένει αφοσιωμένη στην άμεση επικοινωνία με τους δημότες και δεσμεύεται για την εξεύρεση λύσεων στα θέματα που τίθενται σε κάθε κοινότητα.















 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με "φρουρά" 8 ατόμων πάει ο Κίτσος! Χαχαχα λογικό μπας και φανεί λίγο "πλήθος" γιατί σε κάθε συνάντηση πάνε και καμία δεκαριά παιδιά από αυτούς που τάζουν μεροκαματάκι και αναθέσεις. Στην αρχή έπαιρναν και το εξυπνοπουλι που είναι ο μεγαλύτερος μισθός του δήμου και μάλιστα χωρίς να εκλεγεί ποτέ αλλά που να τρέχει τώρα μεσα στη ζεστά !

Ανώνυμος είπε...

Οργανική Χημεία / Υδρογονάνθρακες / Αλκάνια

Τα αλκάνια είναι κορεσμένοι αλειφατικοί (δηλαδή μη κυκλικοί) υδρογονάνθρακες και οι πιο απλές οργανικές ενώσεις. Ο χημικός τύπος των ενώσεων της ομόλογης σειράς των κορεσμένων υδρογονανθράκων ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων άνθρακα (n) που περιέχουν (μεθάνιο, αιθάνιο, προπάνιο, βουτάνιο, ισοβουτάνιο, νεοπεντάνιο)

Στο φροντιστήριο για να θυμόμαστε την αρχή της σειράς λέγαμε: Μεθυσμένος, Αιθίοπας, Προπονείτε, στις Βουτιές … με Guest Star σε ρόλο Μπράβου τον Άνθρακα Σερίφη...

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα μαθήματα χημείας με την δημοτική αρχή αυτό αποτελεί ένα μεγάλο ερώτημα που καθημερινά το συναντάμε και το διαβάζουμε συνέχεια στα σχόλια (μεθάνιο, αιθάνιο, προπάνιο, βουτάνιο) …. Τραγουδάκι Τρα λα λα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ευεργέτης παρών, σωθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνει δημοσίευμα ότι τα μπουν νέα ΦΒ στα Λεύκαρα και ο Ελευθερίου γράφει "δεν είμαστε Μάου Μάου". Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις; Ότι ο Ελευθερίου κάνει ρατσιστικό σχόλιο; Ότι ομολογεί ότι πιάστηκε στον ύπνο όπως και με το μάνα νερού που τον ξύπνησε ο Κωνσταντόπουλος που πήγε το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο; Και στην ανάρτηση σ σάιτ της Κοζάνης λέει "μπράβο ο δήμαρχος ακούει τους πολίτες". Και το γράφει το μπράβο άνθρωπος που με τον Ελευθερίου έχει πυθειας ανάθεση υπηρεσίες με δημοσιευμένες αποφάσεις στην Διαύγεια!!! Και πια γνώμη πολιτών λαμωανειυποιν του ο Ελευθερίου ; Τν κατοίκων τηςελατης μήπως; Των κατοίκων που κορόιδεψε και πήγε στα μουλωχτα να κάνει χυτά αμιάντου κιβριζαε τουςαντιδρουντες;

Ανώνυμος είπε...

Με τον ΤΙΤΑΝ τί γίνεται ρε παιδιά;Κάποια ενημέρωση,κάποια ανακοίνωση;

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος το ήξερε ή τουλάχιστον όφειλε να το ήξερε, γιατί μετά από κάθε έγκριση ΑΕΠΟ, εκδίδεται άδεια επέμβασης, κοινοποίηση της οποίας λαμβάνει ο δήμος.
Άρα στον δήμο ήρθε κοινοποίηση της άδειας επέμβασης.
Τι έκανε ο δήμαρχος; Ή δεν το είδε (οπότε είναι ανίκανος) ή το είδε και έκανε τα στραβά μάτια.
Είτε ανίκανος είτε αδιάφορος, ένα είναι σίγουρο. Δεν κάνει για δήμαρχος και δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του να διαφυλάξει τα συμφέροντα των πολιτών.
Κάτι ανάλογο που είχε κάνει και με το μεγάλο φωτοβολταϊκό της Μεσσιανής, όταν σύρθηκε από τον Κωνσταντόπουλο στο δημοτικό συμβούλιο.
Παρ' όλα αυτά θα περιμένουμε να δούμε τι πρωτοβουλίες θα πάρει για την διασφάλιση των συμφερόντων του δήμου και των κατοίκων των Λευκάρων.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σε τρεις ώρες τρία χωριά. Με 10 άτομα συνοδεία μήπως φανούμε πολλοί! Χαχαχα κατά τα άλλα "συζήτηση". Πάντως έχει πολύ πλάκα προμηθευτής με απευθείας ανάθεση να σχολιάζει ,"μπράβο δήμαρχε"!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πώς γίνεται ο τόπος μας να μη έχει σταματημό στον κατήφορο σε όλα τα επίπεδα και η Δημοτική αρχή να μιλάει για ανάπτυξη;Πόσο κουτόχορτο Ελευθερίου πουλάς στον κόσμο;ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανάπτυξη υπάρχει αλλά προσωπικά για κάποιους συγκεκριμένους που είναι σε ένα παρεάκι. Αυτό μετραει όχι η ανάπτυξη του τόπου. Τα βασικά θα λέμε ;

Ανώνυμος είπε...

3 και ο κούκος αυτοί έμειναν να τους χαίρεστε

Το Προφίλ μας