Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» Μεταξάς

Αποτελούν πλέον θεσμό για τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Σερβίων, με αφετηρία φέτος τον Μεταξά το βράδυ του Σαββάτου και τη μαζική παρουσία του κόσμου να δείχνουν τον σωστό δρόμο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Με την μεγάλη συμμετοχή όχι απλά ως φυσική παρουσία, αλλά με κριτική διάθεση και στοχευμένες παρατηρήσεις - παρεμβάσεις κατά την παρουσίαση των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής από τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, οι δημότες του Μεταξά, επιβεβαίωσαν πως οι θεσμοί εκτός από σταθερά, αξιακά, επαναλαμβανόμενα μοτίβα συμπεριφοράς, λειτουργούν και σαν μηχανισμοί κοινωνικού ελέγχου και καθορίζουν την κοινωνική συμπεριφορά ενός συνόλου ατόμων σε μια συγκεκριμένη κοινότητα. 



 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα παράπονα προς τον Δήμαρχο από την κοινωνία της περιοχής Σερβίων είναι μεγάλα λα και στις εκλογές θα τον στείλει σπίτι του. Το μεγαλύτερο παράπονο του κόσμου είναι η Αλαζονικη διοίκηση του δημάρχου, νομίζοντας ότι είναι παντογνωστης σε όλα...
Τα λάθη του πολλά, ο απολογισμός της 4ετιας του είναι ιδιαίτερα αρνητικός. Με έργα για ημετέρους του, εμφανίζεται ότι άλλαξε την ζωή του τόπου μας, που εξ αιτίας του, βη φτώχεια, η ανεργία αυξήθηκαν κατακόρυφα.
Ήδη η παράταξη του βρίσκεται σε αποσύνθεση, παρότι καλοσωριζει στο γραφείο του πρόσωπα, που προσχωρούν στην παράταξη του.
Τις εκλογές θα τις χάσει, είναι κάτι που το γνωρίζει ο ίδιος του, για αυτ6και η ψυχολογία του μέρα με την ημέρα, είναι φθίνουσα...
Οσο και να ονειρεύεται, άλλος θα είναι δήμαρχος Σερβίων στις 8.10.2023...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθέριου αισθάνεται ότι ο χειρότερος εφιάλτης από πλευράς αντιπολίτευσης πλησιάζει. Διαδίδει σκόπιμα στα στελέχη του ότι η αντιπολίτευση δεν πρόκειται να κλίσει συνδυασμό αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει καλά ότι σύσσωμα η αντιπολίτευση θα τον τελειώσει στις εκλογές. Να τονίσουμε ότι μέσα στην ατυχία του έτυχε να είναι δήμαρχος σε καιρό πανδημίας. Αυτό σημαίνει ότι σε όλους τους δήμους χορηγήθηκαν χρήματα για ενίσχυση των υποδομών και έτσι πιστεύει ο Ελευθερίου πως έκανε έργο με τις απευθείας αναθέσεις στη Διαύγεια φρόνησε τα χρηματικά ποσά να μοιραστούν σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, όπως αυτό φαίνεται στη Διαύγεια, και φυσικά για να το πετύχει έσπαζε τα χρηματικά ποσά σε τιμολόγια των 20.000 ευρώ που σε αυτό το ποσό επιτρέπετε η απευθείας ανάθεση. Από την άλλη πλευρά διαφήμιζε και παίνευε τους επιστημονικούς του συνεργάτες για την μεγάλο τους ενδιαφέρον στην απορρόφηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Μη χαιρόσαστε ! Τα ευρωπαϊκά προγράμματα μόλις κυκλοφορήσουν στέλνονται απευθείας στους δήμους. Κανένα τσακαλάκι και επιστημονικός συνεργάτης δεν κάνει απολύτως καμία ενέργεια. Το μόνο που απαιτείτε από πλευράς Δήμων είναι η σύνταξη προτάσεων ή μελετών. 4 χρόνια Δημαρχίας Ελευθερίου και καθημερινά εάν περάσεις έξω από τις καφετέριες θα δεις τους επιστημονικούς συνεργάτες να πίνουν καφέδες με στελέχη της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η εικόνα σε συνδυασμό με την καθημερινή ερήμωση της πόλης δείχνει και την κατάντια του Δήμου μας.

Το Προφίλ μας