Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

"Βούλιαξε" από κόσμο το γήπεδο Σερβίων στη συναυλία της Γλυκερίας με τη Μελίνα Ασλανίδου (βίντεο-φωτογραφίες).

Το βράδυ της Δευτέρας  24 Ιουλίου 2023 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερβίων, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, ένωσαν τις φωνές τους και χάρισαν στο κοινό των Σερβίων και όλης της περιοχής μια αξέχαστη  βραδιά μοναδικής διασκέδασης, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα με εξαίρετους μουσικούς. Μια κορυφαία γυναικεία μουσική συνάντηση  που την παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου , ανοίγοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Σερβίων 2023.

  




 
Παρουσίασαν τραγούδια τόσο από την προσωπική τους δισκογραφία, όσο και  άλλων καλλιτεχνών και φυσικά παραδοσιακής μουσικής.
Δεν είναι τυχαίο που παραμένουν για  δεκαετίες στην πρώτη γραμμή με τις ερμηνείες τους , σε πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού.

 
 
 Την διοργάνωση της συναυλίας  είχε ο Δήμος Σερβίων και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων.

    Ακολουθεί βίντεο HD με αποσπάσματα από την  συναυλία της Γλυκερίας με την Μελίνα Ασλανίδου στο Δημοτικό Γήπεδο Σερβίων στις 24 Ιουλίου 2023.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023.

.cerviwnfrouros.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά για δωρεάν συναυλίες υπάρχουν. Πέρσι όμως και προπερσι ήθελαν να διώξουν εργαζόμενες του ΕΣΠΑ γιατί ο δήμαρχος έλεγε ότι δεν φτάνει η επιχορήγηση και βάζει λεφτά ο δήμος. Εάν έφευγαν θα έμενε ένας παιδικός σταθμός σε όλο τον δήμο. Και τα δύο χρόνια οι εργαζόμενες έμειναν χάρη στην αντιπολίτευση και τους συμβούλους του Κωνσταντόπουλου της Σπυρίδου του Γεωργακοπουλου και των δύο ανεξάρτητων. Ο Ελευθερίου ήθελε να τις απόλυση για οικονομια...Τώρα προεκλογικά βρήκαν λεφτά για πανηγυρια και ας χρωστάει ο δήμος πάνω από ένα εκατομμύριο στην ΔΕΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα 250.000 ευρώ δεν μπορούσες να τα δώσεις στην ΔΕΗ για το χρέος Ελευθερίου;Αυτό θα πεί νοικοκύρης Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

250 χιλιάρικα πεταμένα λεφτά έγιναν οι συναυλίες τελείωσαν όμως το χρέος στη ΔΕΗ παραμένει, δεν μπορούσε να τα δώσει;

Το Προφίλ μας