Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» ΑΥΛΕΣ

Μια εικόνα αξίζει, όσο χίλιες λέξεις και  η εικόνα σήμερα στις Αυλές ίσως αξίζει περισσότερες.

Σε μια πολύ όμορφη και περιποιημένη πλατεία, με το νέο μνημείο πεσόντων έργο της  σημερινής Δημοτικής Αρχής και  απέναντι το πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο αγροτικό Ιατρείο - κοινοτικό κατάστημα να αποτελούν βασικές αυτοδιοικητικές δομές, πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά στις Αυλές, τα ''ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ''.

Την ευγενική παρουσία, την αγάπη για τον τόπο της και την διεκδίκηση των μικρών και μεγάλων παρεμβάσεων απο την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, κυρία Σοφία Νικολαίδου, τόνισε στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου αναλύοντας το έργο της Δημοτικής Αρχής και προβάλλοντας τον μελλοντικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας.


 Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι δημότες ενημερώνοντας για διάφορα θέματα   καθημερινότητας τη Δημοτική Αρχή, δίνοντας έμφαση, στην κατασκευή πεζοδρομίων  και στις δυο κατευθύνσεις της κεντρικής εισόδου του οικισμού, απο τη διαστάυρωση έως το κέντρο.




 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"...με το νέο μνημείο πεσόντων έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής" λέει ο Δήμαρχος η αλήθεια όμως είναι άλλη. Καπηλεύετε εργα της Περιφέρειας. Το ψέμα πάει σύννεφο!

"Εκ μέρους των κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Αυλών και από εμένα προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τον Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Τσιούμαρη για την μεγάλη του συμβολή και βοήθεια που μας παρείχε, για την κατασκευή του Μνημείου Πεσόντων ΤΚ Αυλών.

Με τιμή
Σοφία Νικολαίδου
Πρόεδρος Δ.Δ Αυλών"

https://kozan.gr/archives/369881

Ανώνυμος είπε...

αυτό το πράγμα που δημοτικοί σύμβουλοι που δεν έχουμε ακούσει ούτε καν την φωνή τους και που δεν τους είδαμε και στις τηλεσυνεδριάσεις γιατί είχαν πάντα κλειστές κάμερες και που ξαναβάζουν υποψηφιότητα με ξεπερνάει. Και υπάρχουν και κάποιοι που θα τους ψηφίσουν κι όλας. Δηλαδή τι ψηφίζεις? Γουστάρεις να σε εκπροσωπεί κάποιος δια της σιωπής? Μία πρόταση, μία εισήγηση, μία παρέμβαση, κάτι τέλος πάντων, πως δικαιολόγησες την παρουσία σου;

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Είναι γνωστή η τακτική να καπηλεύεται τα έργα άλλων και κυρίως της περιφέρειας (δρόμος Σέρβια-Πλατανόρευμα, ασφαλτοστρώσεις σε κτηνοτροφικές μονάδες του δήμου κλπ, αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης Ελάτης, Τριγωνικού, Μεταξά κλπ).

Για την πλατεία των Αυλών ο δήμος διέθεσε περίπου 5.000€ και η περιφέρεια πάνω από 15.000 €.
Τα συμπεράσματα των πολιτών.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό πάλι!!!πας στο Δημαρχείο στο γραφείο βλέπεις τόν σύζυγό αντιδήμαρχου σέ κάθε εκδήλωση τού δήμου Φάντης μπαστούνι τό ίδιο άτομο δώσε τόν Έλληνα λίγο εξουσία νά δείς τόν χαρακτήρα του ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

λογικό, αφού τον καθαρισμό χώρων και το κλάδεμα δέντρων τα βάζει κι αυτά στα "έργα".

Ανώνυμος είπε...

Πάτε κάτω στο γήπεδο πίσω από το πανηγύρι στις εργατικές κατοικίες να δείτε τα χόρτα μέσα σε Δημοτικά οικόπεδα παρακαλώ που έχουνε γίνει ζούγκλα. Εκεί δεν πάνε να τα καθαρίσουν, δεν υπάρχει ιδιώτης ιδιοκτήτης για να πάρει ψήφους. Ντροπή και μόνο ντροπή. Αυτό είναι το καθάρισμα των ιδιωτικών οικοπέδων να παρουσιάζετε ως έργο της Δημοτικής Αρχής για ψηφοθηρικούς σκοπούς.

Ανώνυμος είπε...

Βγάλε καμία φωτογραφία και βαλτή στο facebook να δεις για πότε καθαριζουν

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω την Σπυρίδου μια τετραετία με μεσινεζα στην πλάτη?!!!δεν θα μείνει χόρταρι για χόρταρι!!!

Ανώνυμος είπε...

Καθάρισαν κάνα δυο οικόπεδα φιλικά και τελείωσε η δουλειά εκεί. Άραγε στείλανε το λογαριασμό στους ιδιοκτήτες των οικοπέδων ως ορίζει ο νόμος; Πάμε παρακάτω.. Από πάνω εμάς ακριβώς έχουμε μια οροσειρά γεμάτη πευκοδάσος. Τι γίνεται προς την κατεύθυνση της δασοπροστασιας και του σχεδιασμού αντιπυρικών ζωνών; Διάνοιξη δρόμων, εγκατασταση ραντάρ με κάμερες νυχτός για εντοπισμό καπνού ή θερμικές κάμερες όπως έκανε ο δήμος Θεσσαλονίκης πρόσφατα στο Σέιχ Σου; Μόνο για πανηγύρια είστε, χάχα, πολύ μπλα μπλα και ουσία τίποτα. Είναι μέχρι να μας χτυπήσει την πόρτα και εμάς εδώ για να καταλάβουμε την πίκρα. Νταμπαχανα, στρατόπεδο, κάστρα και πάει λέγοντας, χόρτα ξερά από 1 εως και 2 μέτρα ύψος. Ο εκάστοτε Δήμος βάση νομοθετικής ρύθμισης του 2021 είναι υποχρεωμένος ακόμα και σε ιδιωτικά οικόπεδα να μπει και να καθαρίσει και να στείλει το λογαριασμό στον ιδιώτη. Αλλά τι κάθομαι και γράφω..Δε βαριέσαι μωρέ αδερφέ..

Ανώνυμος είπε...

16:24 μα ο τοπικός πόρος πήγε για συναυλίες!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να γίνει κανένα έργο ανάπτυξης έφυγαν 250 χιλιάρικα σε τραγούδια!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας