Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Πόσο κόστισε η συναυλία Γλυκερίας-Ασλανίδου;

Εκεί στον δήμο, μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει υπεύθυνα, πόσο κόστισε η συναυλία Γλυκερίας-Ασλανίδου που έγινε το βράδυ της 24 Ιουλίου 2023;

Και πώς θα πληρωθεί η συναυλία αυτή, από ποιόν φορέα και από ποιους κωδικούς του προϋπολογισμού;

Γιατί απ’ όσο θυμάμαι ούτε στο δημοτικό συμβούλιο ούτε στην Οικονομική Επιτροπή συζητήσαμε ποτέ το πρόγραμμα και το κόστος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Σερβίων.

 

https://www.facebook.com/konstantopoulos.v

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, δύσκολα τους βάζεις Βασίλη. Κάτσε κι εσύ να περάσουν οι ζέστες. Δεν τους λυπάσαι λίγο;

Ανώνυμος είπε...

Κινήσεις απελπισίας πριν την πτώση. Άρτος και θεάματα. Φάτε μάτια ψάρια.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Κωνσταντόπουλε από την μικρή εμπειρία, που στο παρελθόν έτυχε να ασχοληθώ με management σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, η συναυλία στοίχησε στο δήμο το λιγότερο 50.000 ευρώ. Μέσα σε αυτά είναι: Studio ήχου-φώτων, Εξέδρα συναυλίας, 2 Ηχολήπτες και ένας φωτιστής, Διαμονή σε ξενοδοχείο - φαγητό, μεταφορικά, αμοιβές μουσικών και καλλιτεχνών, άδεια συναυλίας και πνευματικά δικαιώματα. Μη ξεχνάτε ότι όλες οι συναυλίες των καλλιτεχνών στην επαρχία θεωρούνται ως αρπαχτή.

Ανώνυμος είπε...

Η διαφάνεια και η λογοδοσία είναι προαπαιτούμενα εάν θέλουμε να λεγόμαστε κοινωνία. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν εκλειψει αυτές οι έννοιες στον δήμο σερβιων
Επίσης εάν δεν ξέρουμε το κόστος και την χρηματοδότηση μιας συναυλιας, ενός εργου, μιας υπηρεσίας δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν είχε θετικό η αρνητικό πρόσημο για την περιοχή καθώς έτσι δεν ξέρουμε ούτε καν τι άλλο δεν έγινε για να γίνει η συναυλία (έργο η υπηρεσία)
Κάποιοι επίσης δυστυχώς μπερδεύουν το “δωρεάν είσοδος” με το τσάμπα. Δεν
υπάρχει τσάμπα τιποτα
Επίσης ο άνθρωπος δεν είπε ότι κακώς έγιναν οι συναυλίες. Είπε το αυτονόητο. ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ;
Στο μεταξύ ο κοσματοπουλος το 2019 στήριξε Ελευθερίου!
Και προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το τοπικό πολιτιστικό απόθεμα Απού προωθήθηκε! Και μάλιστα προεκλογικά….

Κάτι ακόμα. Ο κύριος ΒΚ απαντά στο φεισμπουκ σε όσους έχουν άλλη άποψη με επιχειρήματα και ευγένεια. Προσπαθήστε να διαφωνήσετε στο φουμπου του δημάρχου. Στην αρχή προσβολή, μετά μπλοκ! Το έπαθα και ξέρω!

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Αγαπητέ 19:12. Σέβομαι την άποψή σου.
Προσωπικά δεν γνωρίζω το συνολικό κόστος της συναυλίας. Εάν είναι όπως τα λέτε, δηλαδή 50.000 € κατά την άποψή μου είναι πολλά, πάρα πολλά. Όμως δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να κρίνω. Η πιάτσα θα κρίνει.
Αναδεικνύω όμως το θέμα επειδή, ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν γνωρίζω το κόστος της εκδήλωσης, παρά μόνο για το συνολικό κόστος της επιχορήγησης από τον Πόρο, συνολικά 120.000 € για την «στήριξη και προώθηση του τουρισμού και του πολιτισμού στον δήμο Σερβίων».
Προφανώς στο ποσό περιλαμβάνονται και οι δαπάνες για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συναυλίες κλπ.
Καλώς γίνονται συναυλίες, με λογικό όμως κόστος, ανάλογα με τις δυνατότητες του δήμου.
Όσο όμως και να είναι το κόστος οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

"λιγότερο 50.000". Μένω στο "λιγότερο". Πρώτον, κακώς δεν υπάρχει μέχρι τώρα ενημέρωση. Ενημέρωση σημαίνει διαφάνεια. Είναι όμως υποχρεωμένοι να απαντήσουν, έστω και τώρα μετά τη δημόσια έκκληση του κ. Κωνσταντόπουλου. Δεύτερον το ποσό είναι υπέρογκο. Αν για μία μόνο βραδιά, στάζεις 50 χήνες, τότε δεν έχεις την αίσθηση του χρήματος. Τα ξοδεύεις, διότι απλά δεν είναι δικά σου. 50.000x5 χρόνια είναι 250.000. Κόστος για 5 βραδιές σε 5 χρόνια. Πόσα μερεμέτια θα μπορούσαν να γίνουν στα χωριά; Πόσες στέρνες; Πόσα κτίρια, πχ τοπικά ιατρεία θα μπορούσαν να είχαν ανακαινιστεί; Ένα λεωφορείο παίρνεις μ'αυτο το ποσό, για να συνδέσεις τα Σέρβια με τα χωριά. Αλλά δεν είναι μόνο η εν λόγω συναυλία, είναι κι άλλες. Μαζεύονται πολλά λεφτά. Αν υποθέσουμε ότι ήταν 5000 κόσμος, θα τα έβγαζε με 10 ευρώ εισιτήριο. Τόσο δύσκολο; Δεν βάζουμε όμως εισιτήριο προεκλογικά. Οι δημότες τα πλήρωσαν όμως, κι ας νομίζουν ότι δεν τα πλήρωσαν.

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Μπράβο κ. Κωνσταντόπουλε. Σε συγχαίρω. Ακόμη και τώρα δείχνεις πόσο αγαπάς τον Δήμο. Ελέγχεις μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως είναι η υποχρέωσή σου. Στο καθήκον υπέρ των δημοτών, μιλάς για λογαριασμό τους, παρά την αποχώρισή σου. Διότι δεν είναι τα οφίκια και το προσωπικό όφελος, είναι το χρέος και η αξιοπρέπεια που δεν τα εγκαταλείπουμε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΚΑΛΗ ΚΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙ Η ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ,ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ,250000ΕΥΡΟ,ΟΚ, ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΑΚΑΛΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΛΠ ΤΟΝ ΝΙΑΜΕΡΟ ΓΙΑ 5 10 ΚΑΡΤΕΣ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ(ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ),ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΤΙΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΟ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ; Η΄ ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΠΕΣ ΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΙ; ΠΟΙΑ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 2-3- ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ....ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ;;.....ΚΑΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καληνύχτα σάς!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

.....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.....ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΟΓΟΣ.....ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΡΜΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ; ΘΑ ΚΟΙΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΑΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ....ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ Ε;;;ΕΝΤΑΞΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν λέει γιατί θα γίνουν αυτές οι συναυλίες. Το ερώτημα είναι απλό. Πρέπει να μάθουμε πόσο μας κόστισαν. Όλα τα άλλα σχόλια είναι άσχετα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που εκλέχτηκε επειδή έλεγε ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ" είναι αυτός που κάνει τα πάντα στο απόλυτο σκοτάδι.

Δεν ζούμε όμως πλέον στο παρελθόν που μπορούσε κάποιος να κρατήσει κάτι κρυφό. Εν έτη 2023 όλα μαθαίνονται και ο Ελευθερίου έπρεπε ήδη να έχει ανακοινώσει πόσο θα κοστίσουν οι πέντε συναυλίες αναλυτικά. Κόστος συντελεστών, κόστος τεχνικών, μουσικών, τραγουδιστρών κτλ.

Ελευθερίου περιμένω ανακοίνωση αναλυτική, αλλιώς όσο το καθυστερείς τόσο δείχνει πως κάτι θέλεις να κρύψεις.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φυσιολογικό λένε κάποιοι να ξοδέψουμε 50.000 ευρώ για μια συναυλία επειδή εκείνη την ημέρα δούλεψαν τα μαγαζιά στα Σέρβια!

Ρε τι λέτε! 50.000 ευρώ για μια εκδήλωση 2-3 ωρών; Κάντε δράσεις τα μαγαζιά, με δικά σας χρήματα, για να γεμίσετε τα μαγαζιά σας, μια "νεκρή" Δευτέρα. Που ζούμε; Ο Στάλιν δυστυχώς για εσάς έχει πεθάνει, που θέλετε να "χρησιμοποιείται" δημόσιο χρήμα προς όφελος σας.

Με τα 50000 ευρώ που δόθηκαν στη συγκεκριμενη συναυλία, ξέρετε τι έργα θα μπορούσαν να γίνουν στον τόπο; Αλλά όχι δεν ξέρετε, γιατί το μόνο που σας νοιάζει είναι η τσέπη σας και μόνο.

Πάνω από τους μισούς που ήταν στη συναυλία ήταν άτομα από Κοζάνη κτλ. Πόσα από αυτά τα άτομα μετά άφησαν έστω και ένα ευρώ στα μαγαζιά στα Σέρβια; Σου λέω εγώ επειδή κυκλοφόρησα εκείνη την ημέρα. Κανένα. 0. Ενδεχομένως να πήραν κάτι από τις καντίνες και έφυγαν.

Ανώνυμος είπε...

όλα τα σχόλια ευστοχότατα

Ανώνυμος είπε...

Πάντα γίνονταν 1-2 συναυλίες με έξοδα του δήμου από το 2000 και μετά που θυμάμαι. Και φυσικά πρέπει πάντα να γνωρίζουμε πόσο στοίχισαν. Το ότι δεν λένε είναι πολύ περίεργο πολύ σωστά ρωτάει ο Κωνσταντόπουλος . Όλα τα άλλα είναι η μπάλα στην εξέδρα. Πάντως 4-5 συναυλίες δωρεάν ποτέ δεν έγιναν σε ένα καλοκαίρι και μάλιστα όταν υπάρχει ένα καμένο δημαρχείο. Ειναι προκλητικα ξεκάθαρη προεκλογική φιεστα

Ανώνυμος είπε...

34000 ΑΠΆΝΤΗΣΕ Ο ΔΉΜΑΡΧΟς ΉΤΑΝ ΤΟ ΚΌΣΤΟ
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ
κ.Δήμαρχε με συγχωρείς αλλά τι λες; ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ και έχει δίκιο. ΠΕΣΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
34000 για μένα είναι πολλά. Αλλά λες ΚΑΙ ψεματάκια. Το Βόιο έχει ολόκληρο ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. Επίσης και στο παρελθόν επί Κοκολιού Κωσνατντόπουλου και Κοσματόπουλου είχαμε συναυλίες με δωρεάν είσοδο.Κοντεύω να πιστέψω ότι πραγματικά δεν είχες επαφή με τον τόπο μας!
όσον αφορά την αρχιτεκτονική μελέτη σταθμού φόρτισης μπαταριών στην Ελάτη και πόσο κόστισε η μελέτη επεξεργασίας λυμάτων στους Λαζαράδες που πληρώθηκαν από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης ΚΑΛΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΠΟΚΟ ΠΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

34.000 ευρώ; Ωραία. Αποδείξεις και παραστατικά. Η διαύγεια τι λέει; Πόσες συναυλίες έγιναν συνολικά και ποιο το συνολικό τους κόστος.

Ανώνυμος είπε...

Άντε τώρα,σειρά έχουν τα 2 μαγαζιά της πλατείας με την Πίτσα Παπαδοπούλου.Άκου να δείς, η μεγάλη αυτή ερμηνεύτρια στην πλατεία με σουβλάκια κλπ.Σεβασμός μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

12.13. μετα την κατακραυγη-γιατι τα ακουσε-την πηγαν την συναυλια στο σταδιο

Ανώνυμος είπε...

12.30 ευχαριστώ για την ενημέρωση.Όμως είναι φώς φανάρι πώς σκέφτεται η παρέα του Ελευθερίου.Αν με τις κατακραυγές μόνο κάνουν αυτό που πρέπει αλοίμονό μας.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έπρεπε να γίνει ολόκληρη ερώτηση για να απαντήσουν το αυτονόητο πόσο κόστισε μια συναυλία! Και αντί για μια απλά απάντηση είπαν και βλακείες εξισώνοντας την χρηματοδότηση μια συναυλίας από τον τοπικό πόρο με πραγματικά αναπτυξιακα έργα όπως την επεξεργασία λυμάτων!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απάντησε ο Χολέβας ότι κόστισε 34.000.Βεβαια και του φαίνονται λίγα γιατί λίγα είναι μπροστά στο 1.300.000 που κονομησε εδώ και 4 χρόνια από το Δήμο.Μιλάει για καφε της Κοζάνης, ενώ οι ίδιοι οχι απλά πίνουν καφέ εκεί,πάνε και τα αγοράζουν τα καφε κιολας, ξαφνικά μετά τις επιτυχημένες θητείες τους στο Δήμο Σερβίων. Κύριοι ο κόσμος δεν είναι πια χαζος να γελιεται με τα πεταμένα λεφτά στις συναυλίες που εντελώς τυχαία νοιαστηκατε να κάνετε για την πολιτισμική ανάπτυξη του Δήμου την τελευταία σας χρονια.Μην κοιτάτε που δε σας τα λένε δημόσια, γιατί είμαστε κι όλοι γνωστοί στα Σερβια,τελειώσατε και πανικόβαλέστε γι αυτό τόση φασαρία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος κάνει πλάκα στο facebook και λέει ότι είναι "ευτράπελα" να ρωτάει ένας δημότης πόσο έκανε η συναυλία. Τι τον νοιάζει; Τα δικά τους λέφτά είναι; των δημοτών είναι τα λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Ο σημερινος δημαρχος αλαξε την φωτογραφια στο προφιλ του φβ και εβαλε την καταπληκτικη φωτογραφια του θ κοκολιου , το παλιο και το σαπιο περιλαμβανει και επι δημαρχιας κοκολιου ή ξεκιναει απο δημαρχιας κωσταντοπουλου ;,ηρμα ρουταου ;

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και μαρτυριάρικο 00.21. Θα πάθεις πλάκα σε λέω θα τρίβεις τα μάτια σου με το μεγάλο ποσοστό που θα πάρει η δημοτική αρχή στις εκλογές. Εδώ θα είμαστε και θα το δεις ο Ελευθερίου θα είναι δήμαρχος 2024-2029.

Ανώνυμος είπε...

Μια και πιάσαμε τα καφέ, δεν ξέρω ποιοι πίνουν καφέ στην Κοζάνη και εάν δικαιούνται να ομιλούν για τα χωριά τους για τα οποία αγωνίζονται μετέχοντες στα κοινά 30 χρόνια
Ξέρω όμως ποιοι ΑΓΟΡΑΣΑΝ καφέ της Κοζάνης! Και δεν επένδυσαν στα Σέρβια τα οποία "αναπτύσονται" με την διοίκηση τους!
Ε Καλλίνικε;

Ανώνυμος είπε...

Καλλινικε κρίμα. Καλά λένε ότι η σωματική ηλικία δεν κάνει και τις νέες πρακτικες. Κωνσταντόπουλος: Δήμαρχος 3,5 χρόνια, δημοτικός σύμβουλος 13 χρόνια, επικεφαλής της αντιπολιτευσης 9 χρόνια και γράφεις ότι ασχολείται με τον τόπο του τους τρεις μήνες πριν τις εκλογές;
Εσύ Καλλίνικε που θεωρείς "μέγα πολιτιστικό γεγονός" μια συναυλία που ήσουν όπως και ο Ελευθερίου τόσα χρόνια; Χαμπάρι δεν πήρατε δεκάδες συναυλίες από Πλέσσα μέχρι Ζαμανη και Γλυκερία που την έφερε και ο Κοσματοπουλος πάλι στο γήπεδο; Σοβαρά μιλάτε εσείς που δεν ξέραμε το πρόσωπο σας μέχρι που εκλεγηκατε;
Και σοβαρά εσείς αγαπάτε τα Σέρβια αλλά εμείς όχι; Ε λοιπόν έχεις δίκιο
Εμείς αγαπαμε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟμας όχι μόνο τα Σέρβια!

Ανώνυμος είπε...

Έβγαλε και "αγαπομετρο" ο Χολέβας και ο Ελευθερίου. Που δεν ξέραμε την φάτσα τους μέχρι που πήραν καρεκλιτσα εξουσίας! 30 χρόνια στα κοινά ο Κωνσταντόπουλος θα πει ο Χολέβας των 3 ετών θητείας ως ειδικός συνεργατης και ενός έτους ως αντιδημαρχος! Με συγγενή βασικό εργολάβο του δήμου! Και θα μιλήσει για "καφέ στην Κοζάνη"!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ! ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ! Τελικά οι ετεροδημοτες που σας ψηφίζουν επειδή τρώνε το σανό από τα συνεχή ποσταριδμαρα για τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ "έργα " είναι καλοί και οι άλλοι ετεροδημοτες κακοί; Για πες μας βρε Καλλίνικε οι Κούρας,Αλεξόπουλος,Παπαδόπουλος,Τζουτζιος έτσι πρόχειρα ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ;
Ποτέ τους έπιασε ο πόνος για τον τόπο τους; Ντράπηκε και η ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

00.23 ήδη έχω πάθει πλάκα που υπαρχουν συνδημότες μας προσφυγικής καταγωγής, τα τουρκουλια όπως τα λένε κάποιοι 3κατι, που στηρίζουν τους δικαστές. Όπως και ότι υπάρχουν γυναίκες που στηρίζουν σεξιστες. Όπως και εργαζόμενοι που στηρίζουν αυτούς που πήγαν να τους κόψουν το ψωμί και τους μεταχειρίζονται σαν κατωτερους . Αλλά 3 μήνες ακόμα.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΧΟΛΕΒΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΥΣΝΑΥΛΙΑΣ! ΠΟΥΘΕΝΑ
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΧ ΣΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ 120.000 ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ 120.000 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



Ανώνυμος είπε...

Ρε Χολέβα,ρέ Χολέβα πρίν ανακατευτείς με τα Δημοτικά,δεν σε ήξερε κανένας μα κανένας στην πιάτσα.Σαν τον κομήτη είσαι που εμφανίζεται και χάνεται (8 Οκτώβρη).Τώρα ξαφνικά έγινες ο άνθρωπος που πονάει τον τόπο του;Από πού και ώς πού;Άντε αγόρι μου,κάτσε στο σπιτάκι σου και άσε το αγαπόμετρο στην άκρη.

Το Προφίλ μας