Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» ΊΜΕΡΑ

Υπό την σκιά του γεροπλάτανου Ιμέρων, το μέρος που απέκτησαν λόγο ύπαρξης τα ''ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ'' εκεί που τρία χρόνια πριν, μια κυρία, ακούγοντας την τοποθέτηση του Δημάρχου τον διέκοψε και τον ενημέρωσε πως όλα τα υπόλοιπα είναι  δευτερεύουσας σημασίας  τη στιγμή που η τοπική κοινότητα Ιμέρων στερείται μιας βασικής υποδομής, αυτήν του συστήματος  αποχετεύσεων.

 Ο Δήμαρχος μη γνωρίζοντας το σημαντικό αυτό κενό στις υποδομές, έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα, την κατασκευή σύγχρονου αποχετευτικού συστήματος στα Ίμερα και χθες ενημέρωσε τους κατοίκους, πως ολοκληρώθηκε η μελέτη του έργου, συνολικού ποσού 3.000.000 ευρώ  έτσι ώστε να γίνει το αυτονόητο, που για πολλά χρόνια στα Ίμερα και την Αύρα αποτελούσε, ζητούμενο!

 Τόνισε επίσης, ότι η πρώτη πληροφορία και η επίγνωση των θεμάτων που απασχολούν μια τοπική κοινότητα αποτελεί ευθύνη του προέδρου και των κατοίκων, που έχουν καθήκον να ενημερώνουν τη Δημοτική Αρχή για να επιλαμβάνεται αρμοδίως.

 

 Ανέλυσε τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του τονίζοντας τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν για όλο τον Δήμο και τους δημότες και εστίασε σε ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια στα Ίμερα και την Αύρα, ζητώντας την  ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών για άλλη μια θητεία, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του.



 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το απολύτως τίποτα έγινε στα Ίμερα, πόσο μάλλον στην Αύρα. Να 'χαμε να λέγαμε. Τα έργα του κ. Ελευθερίου, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν "από έξω κούκλα, από μέσα πανούκλα". Επιφανειακές δουλειές. Μελέτες, μελέτες, μελέτες ατελείωτες, απλά και μόνο για να φουσκώνουν οι τσέπες.

ΙΜΕΡΙΩΤΗΣ είπε...

Πως μπορει ο πρωτος πολιτης του Δημου μας, ο Δημαρχος να πηγαινει στα χωρια του βορειου αξονα και να κοιτα στα ματια τους κατοικους αυτων των χωριων...οπως και στα Ιμερα (γνωστο και ως Ιμπιλι), που στις προηγουμενες εκλογες αποκαλεσε με απρεπη χαρακτηρισμο..., οσους εχουν προσφυγικη καταγωγη... και τωρα ζητα την ψηφο τους???????

Αντε αυτος τοσα ξερει τοσα λεει..διοτι οποιος σεβεται την ιστορια και το παρελθον, δεν ξεστομιζει τετοιες κουβεντες, αλλα δεν μπορω να διανοηθω πως γινεται να κατεβαινει καποιος υποψηφιος μαζι του απο αυτα τα χωρια!!! ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!

Τριζουν τα κοκκαλα των προγωνων μας!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών είπε...

Όπου πάει λέει για τις παιδικές χαρές, έργο που είχε εγκριθεί επί Κοσματοπουλο και απλά το έκανε. Φυσικά τα χρήματα αυτά είναι από κρατική επιχορήγηση. Άρα να μην λέει κάναμε παιδικές χαρές. Και η γιαγιά μου θα το έκανε αυτό άμα ήταν Δημαρχος!!!

Πουθενά όμως δεν αναφέρει για τις απευθείας αναθέσεις...κουφώματα μόνο από τον Βαθύλακκο, κλιματιστικά από συγκεκριμένο μαγαζί στα Σέρβια, σιδηροκατασκευές μόνο στο Πλατανορρευμα, γεύματα ΚΗΦΗ μόνο σε μαγαζί της πλατείας, έπιπλα σε Γιαννιτσά και γαμπρούς στον Κρόκο, οικοδομικά υλικά μόνο απέναντι από την πισίνα και τόσα άλλα...Όλα αυτά υπάρχουν στην Διαύγεια για τους άπιστους Θωμαδες!!!

Προσεχώς περισσότερα!

Το Προφίλ μας