Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

4 ακόμη υποψήφιοι με το συνδυασμό της Λαζαρίτσας Σπυρίδου “Στάση Σερβίων

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ Σπυριδου ελεος θα παθουν εμφραγματα τα πρωτοπαληκαρα του Δημαρχου ( Πυροσβεστης - ξανθιες - εργολαβοι καθαριοτητος επι σειρα ετων με καθε Δημαρχο και καταστηματα υγιονομικου ενδιαφεροντος ) βλεποντας καθε μερα με τετοια ζεστα να ανακοινωνοντε ονοματα ασε να κρυοση λιγο ο καιρος

Ανώνυμος είπε...

Υποψηφιοτητες νικης!!! Ελευθεριου δεν σε βλεπω καλα!!! Σπυριδου Δημαρχος Σερβιων!!!

Ανώνυμος είπε...

Λιβαδερό πάει 70%.

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας επιτυχία,να φύγει το παλιό και το σάπιο.Γίνεται;Ναί γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Το παλιό κ το σάπιο?

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά το παλιό και το σάπιο. Η νοοτροπία της γέφυρας είναι πιο παλιά και πιο σάπια και από τους "που σαι ρε Παπαδόπουλε"
Η νοοτροπία είναι όχι οι ηλικίες . Ασχολείται κάποιος με τα κοινά 20 χρόνια και ξαφνικά έγινε "παλιό" από άτομα που ήξεραν μόνο την τσέπη τους το γυραδικο και το ουισκι

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς 00:48; Ειπε καποιος "που'σαι ρε Παπαδοπουλε;"

Ανώνυμος είπε...

Να ήταν μόνο το Λιβαδερό 22:12. Σε όλα τα χωριά θα σαρώσει. Κατάφεραν να διχάσουν τον δήμο. Και αυτό δεν θα το πληρώσουν μόνο αυτοί, αλλά τα Σέρβια και η αγορά των Σερβίων. Μετά θα κλαίγεστε αλλά θα είναι αργά για δάκρυα. Ας το σκεφτούν οι Σερβιώτες αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς βλέπετε όνειρα ... θερινής νυχτός για την κυρία στο δημαρχιακό θώκο. Θα δείτε ότι ο νυν δήμαρχος θα σαρώσει στις επερχόμενες εκλογές και θα σας κοιτά από το δημαρχιακό μέγαρο. Η δημοτική αρχή δεν δίνει σημασία σ' αυτά που γράφεται γι'αυτό τσάμπα τα γράφεται.

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιοι γέφυρας: δικηγόρος με άπειρες αναθέσεις από τον Ελευθερίου. Μπαίνει υποψήφιος ο ...αδελφός του. Κάτοικος Κοζάνης (μα για αυτούς του κατοίκους Κοζάνης δεν λέει συνέχεια ο ντα Κρίστο ο άρχοντας και ο Ελευθερίου "τι δουλειά έχουν αφού μένουν στην Κοζάνη;")
Πατέρας ιδιαιτέρας δημάρχου (από που αμοίβεται άραγε;)
Γενικός γραμματέας του δήμου εφοριακός με αποσπαση
Συγγενείς μονίμων προμηθευτών και εργολάβων την τελευταία τετραετία.
Ακροδεξιοί. Κρυφόφασίστες . Άλλοι που αγαπάνε το χωριό τους αλλά ψηφίζουν "δήμαρχο από τα Σέρβια για τα Σέρβια" και ήθελαν χωματερή αμιάντου.
Άλλοι που η πολιτική κωλοτουμπα είναι 2η φύση τους .
Κωλοτουμπες που σε μια θητεία τους εξευτέλισαν τον θεσμό του προέδρου του δημοτικού συμβουλιου
Μερικοί που το τριακοσαρι του προέδρου κοινότητας σημαίνει πολλα
Όλοι τους ανιδιοτελείς με διάθεση προσφοράς ......


Ανώνυμος είπε...

Τον Μητσόπουλο τον έβαλε ή ακόμη. Ήταν κι αυτός εδώ στη δεκαετία του 80 και μετά με τον Κοκολιό. Γνήσιος Σερβιώτης...

Ανώνυμος είπε...

ενώ η Σπυρίδου που φέρεται σαν αναρχική και κομουνίστρια και ενοχλειται που έχασε υποψηφίους και ψηφοφόρους της ΝΔ είναι καλύτερη;
πλησίασε πολλούς υποψηφίους του Ελευθερίου για να βάλει στο ψηφοδέλτιό της αλλά κανείς δεν την εμπιστεύτηκε. αυτό δεν σας αρέσει γι' αυτό γαβγίζετε.
κάνετε τον αγώνα σας με αξιοπρέπεια και όχι άναρχα. το κακό του τόπου σίγουρα κανείς δεν το θέλει.
ο καθένας ας κάνει την προσπάθειά του.

Ανώνυμος είπε...

O Ελευθερίου γιατί ανακοίνωσε ξανά τους ίδιους υποψήφιους , για να φαίνονται πολλοί;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ 3Α3Κ ΝΑ ΛΕΝΕ “ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥ?”
-ΜΑ ΕΙΝΑΙ 60+
-ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΕΟΙ
-ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
-ΜΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΟΥΝ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥ:
– ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ-ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΑΡΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΡΕΙΠΙΩΝ,
– ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
– ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ
– ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
– ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ
– ΔΕΝ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΡ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ. ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΗΘΟΣ Η ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος - 20 Ιουλίου, 2023 at 16:21
Σώθκε η φοράδα στ αλώνι

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος - 20 Ιουλίου, 2023 at 17:59
Μαθημένος στην αντιπολίτευση ο Γιώργος. Καλό παιδί της αντίδρασης μόνο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος - 20 Ιουλίου, 2023 at 19:19
Πόσες ήττες να αντέξει ο άνθρωπος.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος - 21 Ιουλίου, 2023 at 05:34
Πω πω πω μεταγραφές η Σπυρίδου!!! Ελευθερίου ξεκίνησες με φόρα σαν τον Αλέξη αλλά σαν και αυτον θα φύγεις νύχτα από τον Δήμο.

Μπράβο Σπυρίδου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος - 21 Ιουλίου, 2023 at 08:45
μεταξύ μας: και οι 7 σύμβουλοι του Ελευθερίου μαζί με τον Ελευθερίου και τους ειδικούς του συνεργάτες και τον γενικό γραμματέα (τρομάρα σας) δεν κάνουν έναν Μπάκανο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος - 21 Ιουλίου, 2023 at 12:05
όπως τα λες είναι,το είδαμε στις προηγούμενες εκλογές!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος - 21 Ιουλίου, 2023 at 12:52
Μπακανε είσαι ωραίος . Είμαι σιγουρη ότι θα παραιτηθείς ως τις εκλογές . Απορώ με ποιον θα μιλάς εκεί μέσα . Εχασες την πυξίδα ευκολα , πόση ματαιοδοξία ένοιωσες εσύ μόνο ξέρεις .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

3Α3Κ ΡΕΓΑΧΑΓΛΕ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ - 24 Ιουλίου, 2023 at 10:18
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΑΚΡΙΣΤΟ ΔΗΜΟΥ ΒΗΤΟΠΟΥΛΟ ΑΓΟΡΤΑΣΤΟ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφήστε μια απάντησηΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Σχόλιο *
Όνομα
Email
Ιστότοπος
Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.
Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου *
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

« Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: Επικίνδυνη λακκούβα στην οδό Στεφάνου Σταμκίδη στο ύψος των υπόγειων κάδων (Φωτογραφία)Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων ΑΛΩΝΑΚΙΑ – ΣΚΗΤΗ – ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ – ΚΗΠΑΡΙ – ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ – ΣΙΔΕΡΑ – ΛΙΒΕΡΑ »











Γνωρίζετε ότι το kozan.gr είναι από τα ελάχιστα site, του είδους του, στην Π.Ε. Κοζάνης, με παραγωγή πρωτογενούς υλικού – ειδήσεων, σταθερά, σε Κοζάνη & τα τελευταία 6 χρόνια και στην Πτολεμαΐδα, καλύπτοντας σε ποσοστό άνω του 80% όλα τα γεγονότα δράσεις που λαμβάνουν χώρα στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Δ. Μακεδονίας;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

Stay Update




1


























καιρό

Ανώνυμος είπε...

14:51 σοβαρεψου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την τακτική του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα να απαξιώνουν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς την επαγγελματική υπόσταση και την προσωπικότητα δημοσιογράφων, επειδή θεωρούν ότι αδικούνται από ρεπορτάζ τους.



Οι ρατσιστικοί και σεξιστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν, αναφερόμενοι σε δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η αυτοανακήρυξή τους σε αξιολογητές των κριτηρίων με τα οποία οι ενώσεις συντακτών εγγράφουν συναδέλφους ως μέλη τους, μαρτυρούν εκτροχιασμό από τη συμπεριφορά που αναλογεί σε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

14:51 μακάρι να φέρετε σαν αναρχική και κομμουνίστρια η Κυρία Σπυρίδου. Διότι αυτοί έχουν ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ. Δεν είναι μέσα σε αναθέσεις, δεν χρωστάνε υποχρεώσεις και συνήθως διώκονται. Εσύ βέβαια μπορεί να προτιμάς τους χρυσαυγιτες Σπαρτιάτες τους ψεκες της νίκης η τον άρχοντα που στο δημοτικό συμβούλιο μέσα είχε πει "κομμουνιστές και χρυσαυγιτες να μην είστε και όλα καλά"

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ/η 14:51
Μεταξύ φασίστα και εντιμου νεοδημοκρατη η επιλογή είναι ΠΟΛΥ ευκολη
Διότι όπως είπε ο τζιμακος "ο φασισμός εν ειναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία"
Αχ που είσαι νιότη που εδειχνες πως θα γίνομουν αλλος.....τουλάχιστον για 5 από τους 8 της νυν δημοτικής αρχης

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών να είναι προσγειωμένοι και ταπεινοί. Κανείς δεν έχει εκλεχθεί ακόμα. Και ταπεινοί και προσγειωμένοι να είναι και μετά τις εκλογές όσοι εκλεγούν ειδικά της Στάσης Σερβίων. Μην γίνετε σαν αυτά που πολύ σωστά κατηγορείτε τώρα. Είναι αλήθεια ότι οι της Γέφυρας καβάλησαν το καλάμι και όσα και να λένε τώρα ότι είδαν τα λάθη τους είναι παραμύθια της χαλιμάς. Αν ξαναβγούν θα είναι πολύ χειρότεροι γιατί είναι αυταρχικοί και βαθιά αλαζόνες και περιφρονούν και διασύρουν όσους διαφωνούν μαζί τους. Τα είδαμε τα βλέπουμε και δεν τα ξεχνάμε και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Οι εκλογές δεν είναι αστείο το έχουμε πληρώσει ήδη δύο θητείες τώρα που έχει γίνει ο τόπος μας ανέκδοτο. Το «ρεχάγκελ ο μουσουρούλης», το 3 Α στον Τσίπρα, το 3Κ στον Ανδρουλάκη, η ανακοίνωση των δημοσιογράφων , η ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων , οι ατάκες για την γέφυρα και τα «εγώ δεν πείστηκα», ο ΧΥΤΑΜ στα ΜΑΒΕ , το καμένο δημαρχείο μας έκαναν «διάσημους» σε όλη την Ελλάδα. Οι συνεδριάσεις με τις ύβρεις κατά κατοίκων του δήμου μας και άλλων δήμων γιατί τολμούν να έχουν άποψη, το μέτρημα των likes σε αναρτήσεις στο facebook μας έχουν ντροπιάσει για να μην μιλήσουμε για την ξεφτίλα αυτών που πήραν το βήμα της εξουσίας και λοιδώρησαν πολίτες. Όπως πρέπει να γνωρίζουμε οι πολίτες για ποιο λόγο συνεχίζει το παραμύθι με το καμένο σχολείο ότι το θέλει το πανεπιστήμιο, με το οικόπεδο των προσκόπων που κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να αγοραστεί τόσο ακριβά όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος που να το θέλει. Όπως πρέπει να γνωρίζουμε από πού πληρώνονται οι συναυλίες και μάλιστα σε εποχές πολύ δύσκολες οικονομικά γιατί πρέπει ο πολίτης του τόπου μας να επιβαρυνθεί με τόσο πολυέξοδες εκδηλώσεις. Εντάξει είπαμε εκλογές έρχονται, να δώσει «θεάματα» στους ψηφοφόρους θέλει ο Ελευθερίου αλλά τόσα λεφτά;
Όπως πρέπει να γίνει μια εξήγηση για ποιο λόγο σπαταλήθηκαν τόσα λεφτά για ψηφιακούς υδρομετρητές. Θα τα επιβαρυνθούμε εμείς όλα αυτά γιατί είναι ανταποδοτικά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι εξυπηρετεί. Εκτός εάν ο Ελευθερίου θέλει να ιδιωτικοποιήσει το νερό που μάλλον αυτό θέλει. Γιατί ας πούμε ενώ υπήρχε η δυνατότητα δεν έκαναν προσλήψεις μονίμων ώστε να έχει ο δήμος μας υπηρεσία καθαριότητας όπως έχει το βελβεντό αλλά εξακολουθούμε να έχουμε εργολάβο καθαριότητας; Ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιεί τα ολοκαίνουργια απορριματοφόρα του δήμου που αγοράστηκαν με τα λεφτά των φορολογομένων! Μιλάμε για τρομερές σπατάλες!
Όπως καλό είναι να μας ενημερώσει ο δήμαρχος εάν τελικά ο δήμος μας χρωστάει στην ΔΕΗ όπως δήλωσε ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο αν θυμάμαι καλά περίπου 1.200.000 ευρώ . Και γιατί τα χρωστάει από τη στιγμή που ο ίδιος είπε ότι τα κράτος ξεχρέωση την οφειλή προς την ΔΕΗ μόλις πριν δυο χρόνια!
Επίσης είναι πολύ καλό να ενημερώσουν τους πολίτες όλοι οι υποψήφιοι ειδικά όσοι είναι τώρα στο δημοτικό συμβούλιο εάν έχουν ανοιχτές υποθέσεις για παραπτώματα που αφορούν τα καθήκοντα τους. Πχ ξέρουμε ότι έχουν γίνει δύο μηνύσεις κατά της Σπυρίδου για τοποθετήσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Ελευθερίου και τον Ποντίκη.
Υπάρχουν άλλα θέματα; Υπάρχει ανοιχτός διοικητικός ή πειθαρχικός έλεγχος σε συμβούλους ή στον Δήμαρχο; Αυτά πρέπει να τα γνωρίζουμε οι πολίτες για να ψηφίσουμε για το καλό του τόπου μας και όχι για να βγει ο ξάδελφος επειδή κάνει μεροκάματα στον δήμο

Ανώνυμος είπε...

μάλλον είσαι το ίδιο άτομο που γράφει όλα τα σχόλια, γιατί δεν είναι και τόσο έντιμος ο αγώνας της Σπυρίδου.
προκαλεί, ξανά και ξανά όπως κάνει και στα ΔΣ..έχει συνηθίσει , καλή θα είναι και πάλι στην αντιπολίτευση γιατί μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει.
δεν είναι κατάλληλη για δήμαρχος. αν θεωρείτε ότι πήγε πίσω ο δήμος τώρα με αυτή και την ομάδα της θα πάει δέκα φορές χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και προκαλεί. Ασκεί κριτική και έχει άποψη! Έτσι προκαλεί και ο Κωνσταντόπουλος ο Γεωργακόπουλος ο ζάκης. Και ο βαβλιαρας άκου να έχει άποψη! Που τον χλευασατε δημοσια
Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι γράφουν πάντως εγώ δεν είμαι από τους προηγούμενους σχολιογραφουςγια να μην έχεις και ;ποριες
Αυτό που θέλω είναι να επιστρέψει η δημοκρατια και η σοβαρότητα στο μέρος που μεγαλώσαμε και ζούμε και με τους "επιστήμονες" κάναμε άλματα προς τα πίσω φτάσαμε στο 1968

Ανώνυμος είπε...

9:29 ,ένας από τους πολύ καλούς φίλους του τον χαρακτηρίζει έτσι, και στήριγμα του το λέει πολύ συχνά από το χωριό με ρεκόρ ψήφων στους Σπαρτιάτες και τη νίκη

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου τελείωσες,ξέρεις γιατί;Ο κόσμος όταν βλέπει ανθρώπους με το εγώ,με το εμείς,όλοι οι άλλοι τίποτα,παλιό και σάπιο,ύφος απόλυτου άρχοντα,με ένα περίγελο από αντιδημάρχους άσχετους και χαμηλού επιπέδου,έεεεε μέχρι εδώ,φτάνει.Ξέρεις Ελευθερίου τί θα πεί σεμνότητα,ταπεινώτητα και δικαιοσύνη για όλους τους Δημότες;ΌΧΙ.Γι'αυτό θα χάσεις και θα πάς σπίτι σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο αξιότιμος κύριος δήμαρχος δεν μπαίνει εδώ και δεν βλέπει αυτά που γράφεται. Εσείς νόμιζεται ότι τα διαβάζει αλλά αυτός δεν δίνει σημασία στις βλακείες σας. Ο συνδυασμός του κυρίου δημάρχου είναι κλεισμένος σε όλα τα χωριά και θα είναι νικηφόρος στις εκλογές τον Οκτώβριο.

Ανώνυμος είπε...

"Αξιότιμος". Αλήθεια εσείς του Ελευθερίου του συμπεριφέρεστε λες και είναι ο Πάπας! Άξιοι της μοίρας σας είστε, δεν φταίει αυτός, αλλά εσείς που βάζετε τον εαυτό σας κάτω από τον Ελευθερίου και τον κάθε Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυρίδου θα εκλεγεί πανηγυρικά, γιατί ο κόσμος της περιοχής θέλει να πάει ο τόπος μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Στους καιρούς μας,το αξιότιμος το ακούμε στην Βόρεια Κορέα με τον Κίμ Τζονγκ-ουν,στην Τουρκία με τον Ερντογάν και στα Σέρβια με τον Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωσε και τον Σταυρο τον Παπαδόπουλο ο Ελευθερίου. Ναι τον Σταυρο που όλο θα κατέβαινε για δήμαρχος μέχρι που ανακαλύπτει ότι δεν θα έβρισκε δεύτερη ψήφο. Ναι τον Σταυρο που έδωσε μαθήματα πως διαλύουμε ένα δημοτικό συμβούλιο στον σημερινό πρόεδρο των 6 ψήφων στις 27. Τι εννοείτε "μα ο ελευθεριου δεν έλεγε έξω το παλιό και σάπιο"; Τι εννοείτε "μα ο ελευθεριου δεν έλεγε η παραταξη-γιουρουσι κατέστρεψε τον δήμο"; Έτσι μετά τον πυροσβέστη να εντάσσονται όλα τα δημοκρατικά στοιχεία στην γέφυρα την κλειστή. Αναμένουμε και τον ΛΠ να είναι υποψήφιος σαν συνεπης αριστερος αγωνιστης με αυτούς που αποκαλεί "φασίστες"
Ανιδιοτελως πάντα και με ουνεπεια ολοι τους.
Και υπάρχει ακόμα κάποιος να αναρωτιέται αν πρέπει να εκλεγει η κυρία Σπυρίδου;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σταυρο Παπαδόπουλο αξίζεις να είσαι στο δημοτικό συμβούλιο για το ήθος σου όπως και ο ποντικης και ο τζουτζιος. Ήθος και δημοκρατική παράδοση και ευγένεια και ανιδιοτελής προσφορά
Όπως και η Μοσχόπουλου ο δήμου ο Αγοραστός ο βητόπουλος να ξαναβγούν να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να ακούσουμε την φωνή τους. Ήθος ευγένεια ανιδιοτελια
Όλοι σας σαν εκπρόσωποι των 120 επιστημόνων
Πω τι σανό φάγαμε και σας ψηφίσαμε το 2019....

Το Προφίλ μας