Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: "Μια όμορφη και δημιουργική περίοδος της ζωής μου τελειώνει"

Μία όμορφη και δημιουργική περίοδος της ζωής μου τελειώνει.

Η ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση ήταν μια περίοδος με χαρές, λύπες, αγωνίες αλλά ταυτόχρονα και μια περίοδος με την αίσθηση της προσφοράς, της δημιουργίας και του θετικού αποτελέσματος.

Στην ζωή όμως όλα τα όμορφα πράγματα έχουν τέλος.

Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 Θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου,  πρώτα από όλα τους απλούς πολίτες, που με τίμησαν τόσο απλόχερα σε όλες τις εκλογικές

διαδικασίες, εκλέγοντάς με δημοτικό σύμβουλο, νομαρχιακό σύμβουλο, δήμαρχο, μέχρι τις εκλογές του 2019, που η παράταξή μας έχασε τις εκλογές οριακά.

Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους που συμμετείχαν στους συνδυασμούς της παράταξής μας, τους δημοτικούς συμβούλους με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε μαζί και δώσαμε τις μάχες για το καλό του τόπου μας. Τους χρωστάω πολλά.

 

Παραμένω ενεργός πολίτης και θα εξακολουθήσω μέχρι το τέλος της αυτοδιοικητικής περιόδου να εκτελώ τα καθήκοντά μου ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα.

 

Εύχομαι στους υποψηφίους δημάρχους του δήμου Σερβίων καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους πάντα για το καλό του τόπου μας.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθαρές κουβέντες,ευχαριστούμε Κε Κωνσταντόπουλε για ότι πρόσφερες στον Δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

Αλλάζουν πλέον οι ισορροπίες και το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης Κωνσταντοπουλου είναι έτοιμοι να προσχωρησουν στην παράταξη κ Σπυριδου και είναι σίγουρο ότι θα είναι η νέα Δήμαρχος.
Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει την ψψυχολογική κατάρρευση του Ελευθερίου, που βλέπει ότι το όνειρο του για δήμαρχος, πάει περίπατο...
Ο Ελευθερίου μάζεψε τους περισσότερους προέδρους των χωριών, που με ψευτουποσχεσεις τους ξεγέλασε να μπουν στην παράταξη του.
Το ψηφοδέλτιο της κ Σπυριδου είναι σχεδόν έτοιμο και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα του ψηφοδελτίου.
Όσοι για τον Ελευθερίου, από σήμερα στον ύπνο του θα βλέπει εφιάλτες και η ήττα του στις 8.10.2023 αναμενόμενη...
Ήδη η κ Σπυριδου εκλέγεται δήμαρχος από τον πρώτο γύρο με 53%...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είχαν το 1/100 του ήθους σου και της ανιδιοτέλειας σου οι σημερινοί 3Α3Κ
Σε ψήφισα μόνο το 2014 που ο "σοφός λαός" εξέλεξε τον Κοσματοπουλο αλλά πάντα υπήρχε η εκτίμηση μου στο πρόσωπο σου. Ποτέ δεν προσβαλες κάποιον και οι γνώσεις σου δεν αμφισβητουνται. Γνωρίζουμε πόσες επιθέσεις ανήθικες έχεις δεχτεί τα τελευταία χρόνια. Από ανθρώπους που εσύ τους έβγαλες στην κοινωνία κυριολεκτικά. Κάποιοι δεν σε ψήφιζαν γιατί τους φαινοσουν κάπως βαρύς. Τώρα ψηφίζουν κάποιους που τους προσβάλουν κατάμουτρα και τους βρίζουν. Προσφέρεις στον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ήθος, ανιδιοτέλεια, σεβαστικος. Πρόσφερε και προσφέρει . Δεν πρόσβαλε και δεν υποτίμησε ποτέ κανέναν. Γνώσεις και ικανότητες τις αναγνωρίζουμε όλοι και εγώ που δεν υπήρξα ψηφοφόρος του. Αναγνωρίζω ότι υπήρξε άτυχος καθώς έπεσε πάνω στα μνημόνια και είχε το τιτάνιο έργο της διοίκησης του δήμου που συγχωνεύτηκε με έναν εσωτερικό πόλεμο από το Βελβεντό που του φέρθηκαν λες και αυτός έκανε την συγχωνευση. Ένα λαθος έκανε γιατί εξέθρεψε κάτι λαθος. Δυστυχώς η διοίκηση στον τόπο μας κατρακυλάει και ο θεσμός του δημάρχου έχει γίνει ανεκδοτο

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντοπουλος εκπροσωπούσε τον δήμο που ένιωθες ότι τιμούσε τον θεσμό του δημαρχου ήξερε τι έλεγε και πως να το πει είτε τον είχε ψηφίσει κάποιος είτε οχι Μετα από αυτόν είχαμε κάποιον που ορκίστηκε σε όρκο του ...Σώρρας και έναν που όταν εκπροσωπούσε τον δήμο έλεγε δημόσια 3Α Αλέξης αριστερά Αλιάκμονας 3 Κ καμενος κομμένος καημένος.....και το αμίμητο "ο Μουσουρουλης θα μας οδηγησει σαν τον Ρεχάγκελ που μας οδήγησε στη νίκη στην Πορτογαλία το 2004"
Ο άνθρωπος σε τρία χρόνια έκανε έργα και μάζεψε έναν δήμο πάνω στα μνημόνια και την ένωση με Βελβεντό Καμβούνια και Λιβαδερό χωρίς χρήμα χώρος τίποτα
Συμπολίτες καιρός να ξαναβρούμε λίγη σοβαρότητα λίγη ενότητα και να διώξουμε τους διχαστικους τους υβριστες και τους καλαμοκαβαλητες

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου πλησιάζει η ώρα για να επιστρέψεις στην διαδρομή σπίτι-φροντιστήριο και φροντιστήριο-σπίτι,αυτή ήταν η καθημερινότητά σου και η συμμετοχή σου στην κοινωνία των Σερβίων όλα τα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου έχει έτοιμο ψηφοδέλτιο ότι και να λέτε θα ειναι ο επόμενος δήμαρχος Σερβίων για τα επόμενα 12 χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Ονειρεύεσαι Σέρβια με κατοίκους μια παρέα;
Ονειρεύεσαι Σέρβια χωρίς νεολαία;
Ονειρεύεσαι Σέρβια με δύο μαγαζιά στην πλατεία;

Ονειρεύεσαι Σέρβια που η άποψη τιμωρείται και μηνυεται;
Ονειρεύεσαι Σέρβια που η έκφραση γνώμης σημαίνει να σε βρίζουν και να σε λοιδορούν στο δημοτικό συμβούλιο ;
Ονειρεύεσαι Σέρβια που να τον καταγγείλουν για σεξισμό και να τον καταγγείλουν ενώσεις εργαζομένων;
Ονειρεύεσαι Σέρβια που να τον γελοιοποιεί δημόσια ο δήμαρχος με ατάκες νηπιαγωγείου και παρομοιώσεις "Ρεχάγκελ";
Ονειρεύεσαι Σέρβια που να γίνεται ανέκδοτο;
Ονειρεύεσαι Σέρβια χωματερή τοξικων; Ονειρεύεσαι Σέρβια με παιδάκια εκτός αθλητισμού;
Ονειρεύεσαι Σέρβια που για να βρεις μεροκάματο θα πρέπει να κάνεις υποκύψεις;
Ονειρεύεσαι Σέρβια που ένα βαμενο κάγκελο θα θεωρείται τεράστιο εργο;
Ε ψήφισε ελευθεριου . Και μείνετε οι πενηντα μεταξύ σας να κάνετε λαϊκς και καρδουλες να καθαρίζετε με λεφτά του δήμου τα ιδιωτικά σας οικόπεδα να καμαρώνετε ένα καμμένο δημαρχειο , μια κλειστή γέφυρα και την υπουργαρα των τεμπων

Η διαφορά ήθους, ύφους,προσωπικότητας, αναγνωρισιμότητας, προσφοράς του Κωνσταντοπούλου με τους Κοσματοπουλο και Ελευθερίου είναι χαωδης

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΣ φεύγει.
Ενασ εργατικός σοβαρός άνθρωπος.
ΚΑΛΑ κάνει και φεύγει,έτσι ήταν το σωστό γι αυτόν και τους συνεργάτες του.
ΤΩΡΑ ας κανονίσουμε να καλοσωρίσουμε μια ΚΥΡΙΑ.Οι σοβαροί είμαστε πολύ περισσότεροι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για την παραίτηση κου κ. Κωνσταντοπουλου αλλά αυτό που μπορω να πω με βεβαιότητα είναι ότι όλα γίνονται για να μην εκλεγεί η κ. Σπυριδου νέα Δήμαρχος. Αυτο θα το καταλάβετε τις επόμενες ημέρες με τις μετακινήσεις των υποψηφίων.

Ανώνυμος είπε...

Εάν οι υποψήφιοι επιθυμούν να είναι υποτακτικοί , να υπηρετούν κάποιο παρεάκι για ένα μεροκάματο και να μην τολμούν να πουν ούτε τις λέξεις "εγώ νομίζω" ας είναι. Εμείς επιθυμούμε ανθρώπους με ΑΠΟΨΗ γιατί και η επόμενη δήμαρχος θα είναι ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα ψήφιζα Κωνσταντόπουλο,τώρα Σπυρίδου και μόνο Σπυρίδου.

Ανώνυμος είπε...

Προτού τελειώσει η θητεία του Ελευθερίου αρχίσανε τα δείγματα της παρακμής και σήψεις συνεχίζονται στον Δήμο Σερβίων. Κυκλοφορεί μία ανακοίνωση για το Φεστιβάλ χρωμάτων που ο Δήμος προσκάλεσε στον τόπο μας. Το φεστιβάλ χρωμάτων οργανώνετε και στις μικρές αλλά και στις μεγάλες ηλικίες. Βασικός χορηγός και χρηματοδότης του είναι το ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου το οποίο χρηματοδοτεί και την παρέλαση ‘’Υπερηφάνειας’’. Άντε και στα Σέρβια σιγά σιγά να φέρετε και to Servia Pride έτσι να ομορφύνει με τα χρώματα του Φεστιβάλ χρωμάτων την πόλη μας. Και τα δύο φεστιβάλ χρησιμοποιούν τα ίδια χρώματα και σύμβολα εάν δεν το έχουνε καταλάβει οι Γονείς των παιδιών.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα τις ευχές στους υποψήφιους Δημάρχους για καλή επιτυχία.Κε Κωνσταντόπουλε στους απλούς Δημότες ψηφοφόρους σας τί προτείνετε;Ευχές για όλους να κάνουν και αυτοί;Έχετε πρόταση στήριξης ή όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι το ίδιο.Ταπεινή μου γνώμη είναι να μιλήσετε γι'αυτό,καθαρά και ξάστερα,όπως εξ άλλου σας ταιριάζει.

Ανώνυμος είπε...

Το ήθος , το ύφος, η ανιδιοτέλεια , ο σεβασμός , η συνέπεια στις δημοκρατικές πρακτικές έχουν μια υποψήφια δήμαρχο. Γιατί αυτά που ενώνουν τους αξιοπρεπείς και σεβαστικους ανθρώπους που προσφέρουν ανιδιοτελής είναι περισσότερα από όσα διαφωνούν.
Για τους άλλους τους κωλοτουμπες ένα σύνθημα από τα χρόνια 2010-2015 για αυτούς που έκαναν την κυβισθηση , άποψη: το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο τσιμα

Το Προφίλ μας