Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Τοποθέτηση X. Ελευθερίου στο Π.Σ. Δ. Μακεδονίας για τις προκαταρκτικές μελέτες αρδευτικού Βόρειας Ζώνης λίμνης Πολυφύτου

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψάξατε πολυ για να τον βρείτε; Κοιτούσαν όλοι με ανοιχτό το στόμα. Αντί να στηρίξει το έργο και να κανει προτασεις για βελτιώσεις όπως οι αιανιώτες είπε τα δικά του. Εκει στη βόρεια ζώνη πήρατε χαμπάρι τι είπε;

Ανώνυμος είπε...

Θεεεεε μουυυυ!!! τι ειπε παλι...ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!Δεν ειναι δυνατον για 17 ψηφους να ζουμε εποχες του 50΄ με αυτον τον ανθρωπο! Και στο κατω κατω οι μισοι πολιτες δεν τον ψηφισαν αρα δεν τον θελουν!!! Επιτακτικη αναγκη η συνεργασια Κωνσταντοπουλου - Σπυριδου!

Ανώνυμος είπε...

Σας αρέσει, δεν σας αρέσει κάποτε θα το χωνέψετε.
Και με 1 ψήφο να είχε διαφορά πάλι Δήμαρχος σας θα ήταν.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Κοσματοπουλος ψηφιστηκε κι ηταν δήμαρχος. Τι λέει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

όλοι καταλάβαμε εκτός από σένα γιαυτό τον συνχερομαστε

Ανώνυμος είπε...

Από τους 120 επιστήμονες κι εσύ 7.37; Ή από τα τσακαλάκια;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ;

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και με μια ψηφο δημαρχος θα ηταν! Ασυναρτησιες και πραγματα εκτος πραγματικοτητας να μην λεει διοτι εκπροσωπει ενα Δημο και οχι το τσιφλικι του, γιατι ετσι εχει καταντησει τον ΔΗΜΟ ΜΑΣ, EINAI ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ!!! Εσεις οι βολεμενοι τι θα πειτε...πεταει ο γαιδαρος...πεταει!!! Κωνσταντοπουλε - Σπυριδου SOS!SOS!SOS!

Ανώνυμος είπε...

7:37 σε αλλο πλανητη ζεις? Μαλλον ναι, αλλα λογικα θα εισαι ενας απο τους 120 επιστημονες ή απο τα τσακαλακια που εχει ο Ελευθεριου! χαχαχαχαχαχαχ!!! Επισης πειτε στον Δημαρχο σας οτι οι εκλογες τελειωσαν και οτι αυτα που του εγραφε η εταιρεια για να λεει (π.χ. φαρανωικα εργα), η οποια ειχε αναλαβει τον προεκλογικο αγωνα, ηταν μεχρι τις εκλογες! Ουτε αυτο δεν μπορει να καταλαβει και να ξεχωρισει...

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε να βοηθήσετε τον τόπο μας, σοβαρευτείτε και συνεργαστείτε, οι εκλογές τελείωσαν, μετά 4 χρόνια θα ξαναγίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχει σοβαρότητα ο άνθρωπος.Λυπαμαι που τον ψήφισα.Λυπαμαι που με έπεισαν ,,ντε και καλά Δήμαρχος Σερβιων και όχι Τουρκάλα.Τέτοιες Τουρκάλες να ήταν όλοι της παράταξής του σαν τη Σπυρίδου .Δημοκρατική και πανέξυπνη.Εως τώρα φαίρετε άψογα και σε όσους ρωτάω που την γνωρίζουν μου λεν πως είναι πολύ εντάξει άνθρωπος και 20 χρόνια μπροστά,

Ανώνυμος είπε...

Λεει συνεχώς ακομμάτιστος ενω όλοι γνωρίζουν πως είναι ΣΥΡΙΖΑ .Απλά τον βγάλαν οι Δεξιοί,και μάλιστα φανερά (βλέπε τους εκλεγμένους του) και το παίζει ακομμάτιστος . Ντροπή και σε αυτόν και στους ΝΔημοκράτες .Α ρε Σπυρίδου,μπορει ναμην είσαι Δήμαρχος εξαιτίας τους αλλα τους τσούζει το 28 της εκατό γιατί το πήρες μόνη σου και παλικαρίσια.Αναρωτιούνται που θα φτάνατε αν δεν σας πολεμούσαν τόσο σκληρά.Ντροπή τους και πάλι τόσο πόλεμο σε μια τόσο καθώςπρέπει εκλογική συμπεριφορά από μερους σας.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να πέσω έξω μα στα Σέρβια φαίνεται οτι για Δήμαρχο έχουμε έναν δεύτερο Κοσματόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί αυτό να είναι τοποθέτηση δημάρχου για ένα έργο που τον αφορά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πήγε απροετοίμαστος, είπε το ποίημά του κατά την συνήθεια του Κοσματόπουλου, και δεν έβαλε κανένα θέμα βελτίωσης της μελέτης, αφού έκταση 2.000 στρεμμάτων στις Γούλες μένουν εκτός άρδευσης, μια σημαντική έκταση βορειανατολικά του Ροδίτη, προς Λεύκαρα και Νεράιδα πάνω από 10.000 στρέμματα έμειναν εκτός έργου. Και αντί να αναφερθεί σε αυτά, είπε τις γνωστές του προεκλογικές αμπελοφιλοσοφίες. Απροετοίμαστος, ανίκανος να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του ...και τελικά ακατάλληλος. Κρίμα για μια άλλη φορά για τον τόπο μας!

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια μυαλά σαν τα δικά σας θα μείνουμε για πολλά χρόνια στην μιζέρια.
Σοβαρευτείτε και ξεχάστε τις εκλογές

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως ομως οι εκλογες των εβγαλαν Δημαρχο και αποδεικνυεται λιγος και ανυπαρκτος!!! Οταν εκπροσωπεις ενα Δημο δεν προβαλεις τις προσωπικες σου αποψεις, αλλα οτι ειναι για το καλο του τοπου!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν ανέλαβε, τον έβγαλες άχρηστο.
Το να προβάλλει τον εαυτό του δεν είναι κακό, κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς, αυτό το χούι το είχαν, το έχουν και θα το έχουν όλοι οι Δήμαρχοι.
Σοβαρευτείτε και αν έχετε καμιά καλή πρόταση σκεπτόμενοι πάντοτε το Δήμο, πολύ ευχαρίστως να σας διαβάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Φαντασου ακομη δεν ανελαβε και κανει την μια χαζομαρα πισω απο την αλλη, που να περασει καιρος τι αλλο θα δουν τα ματια μας και θα ακουσουν τα αφτια μας!Ο Δημος δεν ειναι το τσιφλικι κανενος για προσωπικη προβολη, αλλα ο Δημαρχος πρεπει να εργαζεται για το καλο του τοπου και μονο!!! Αυτος πρεπει να σκεφτει τον Δημο που εχει αναλαβει τη διοικηση του και οχι εμεις! Εμεις απλα κλαιμε τις ψηφους που του δωσαμε...! Χιλιες φορες Κωνσταντοπουλος!

Ανώνυμος είπε...

Έχω πρόταση,τον Γραμματέα.... τον Γραμματέα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ, Η ΦΥΣΙΚΗ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ.

Το Προφίλ μας