Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Μαλλιά κουβάρια στο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων-Τα χρέη των αποχιονισμών, το ταξίδι του Βασίλη Κωνσταντόπουλου στο Holiday Inn του Λονδίνου και ο μισθός του δημάρχου

της Ιωάννας Παπαδημητρίου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Μπορεί κάποιοι να θεώρησαν ότι το δημοτικό συμβούλιο Σερβίων αλλάζει επίπεδο, αλλά η συνεδρίαση της Τετάρτης μάλλον το αντίθετο αποδεικνύει. Μάθαμε ποιος είναι ο άρχοντας του δημοτικού συμβουλίου, για το ταξίδι του κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου στο Λονδίνο και το πόσο έτοιμος είναι ο δήμαρχος όταν επιρρίπτει ευθύνες.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος αναφερόμενος στην προηγούμενη συνεδρίαση της 30ης Σεπτεμβρίου μίλησε για μια οργανωμένη προσπάθεια της δημοτικής αρχής να φιμώσει τους συμβούλους της αντιπολίτευσης .Ζήτησε εκ
νέου από το δήμαρχο κ. Χρήστο Ελευθερίου να πάρει πίσω τις υβριστικές δηλώσεις στο πρόσωπό του . «Αυτό που είπε είναι έξω από την φρασεολογία που πρέπει να χρησιμοποιείται σε αυτόν τον χώρο » τόνισε αναφερόμενος σε επιθέσεις στον ίδιο και σε δημοτικό του σύμβουλο.
Ο πρόεδρος κ. Νίκος Μπουκουβάλας ζήτησε να βγει εκτός αίθουσας ο κ. Γιώργος Παναγιωτούλας μετά τις έντονες παρεμβάσεις του δευτέρου. «Έρχεστε συνεννοουμένη στις προσυνεδριάσεις σας; Είμαι ο άρχοντας του δημοτικού συμβουλίου, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα» είπε ο πρόεδρος . «Έξω , έξω» φώναζε ο Χρήστος Ποντίκης, αντιδήμαρχος. «Είστε παράγοντας οξύτητας κ. Κωνσταντόπουλε. Υπάρχει πλέον προεδρία» τόνισε ο πρόεδρος.

Για τους αποχιονισμούς
«Να αφήνουμε πίσω τα λάθη» ζήτησε ο δήμαρχος κ. Χρήστος Ελευθερίου και να μα μην επαναφέρουμε θέματα του προηγούμενου συμβουλίου με τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο να συνεχίζει.Χαρακτήρισε ως λάσπη τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς δήμαρχου για τις δαπάνες αποχιονισμού με την φράση «Εσείς δεν πληρώσατε και εμείς ακόμα χρωστάμε». Οι δαπάνες για τους αποχιονισμούς ήταν 3.656 ευρώ εξήγησε, αφορούσαν τιμολόγιο του καλοκαιριού του 2014 , δεν ήταν αυτό ήταν η κακοδαιμονία του χρέους.Έχω δει απόφαση δημοτικού συμβουλίου ότι χρωστάμε από το 2012 και 2013 σε αποχιονισμούς του απάντησε ο κ.Ελευθερίου.
Για τις δαπάνες στο Holiday Inn
«Ούτε ο δήμαρχος πηγαίνει με το δικό του αυτοκίνητο , ενώ ο προηγούμενος πηγαίνει στο Holiday Inn» πρόσθεσε ο κ.Κωνσταντόπουλος , όπως του καταλογίστηκε , αλλά στο Κατερίνα και το Stanley.«Δεν θα πάρω τίποτα πίσω για το Holiday Inn» είπε ο κ. Ελευθερίου μιλώντας για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου για 3.383 ευρώ που αφορά διαμονή του κ.Κωνσταντόπουλου στο Holiday Inn του Λονδίνου» . «Είστε βαθιά εκτεθειμένος» ολοκλήρωσε ο δήμαρχος .
Για το μισθό του κ.Ελευθερίου
«Ο δήμαρχος είπε ότι δεν πήρε μισθό από το δημαρχείο και τα επέστρεψε. 22.326 έχει πληρωθεί» επίσης ανάφερε ο κ.Κωνσταντόπουλος. «Έπαιρνα τα λεφτά αλλά όλοι ξέρουν που πήγαν τα 22.000 ευρώ, δεν τα αξιοποίησα για τον εαυτό μου, δεν ήμουν και δεν θα είμαι ποτέ επαγγελματίας» απάντησε ο δήμαρχος.
Μετά από όλη αυτή την ωραία ατμόσφαιρα συστάθηκε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, αλλά και μέλη για τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβίων και ορίστηκαν και τα μέλη της ΠΕΔ με την κ.Ρίτσα Σπυρίδου να ψηφίζει τα προτεινόμενα πρόσωπα του Βασίλη Κωνσταντόπουλου!
Εκπρόσωποι ορίστηκαν οι κ. Χρήστος Ελευθερίου, Δημήτρης Ζάκης και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
Ιωάννα Παπαδημητρίου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Ουτε να εκφραστώ δε θέλω. Μια ντροπή ο Πρόεδρος. Μικρότερη ντροπή ο Δήμαρχος και ο Κωνσταντόπουλος. Σπυρίδου και Γεωργακόπουλος... καμία ντροπή.Μια χαρά τους βρήκα.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτούλα δεν θάθελα νάμαι στη θέση σου.Να σε λέει ο Μπουκουβάλας έξω -έξω,πώς το αντέχεις απορώ.

Το Προφίλ μας