Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Φοιτητής του Πανεπιστήμιου Κοζάνης Κυπελλούχος Ελλάδος στο Enduro Greek Series 2019

Ο λόγος για τον αθλητή ορεινής ποδηλασίας Γρηγόρη Τσαλαφούτα που κατάγεται από τη Δίβρη Λαμίας και σπουδάζει στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Μετά τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας την Κυριακή 27.10.2019 κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Enduro.
Ο νεαρός αθλητής δεν έχει πάψει στιγμή να μας εκπλήσσει με τις δυνατότητες
του και το ταλέντο του, καθώς είναι ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής.
Μία εντυπωσιακή αγωνιστική σεζόν ήρθε στο τέλος της και ο Γρηγόρης κέρδισε τον 3ο τίτλο της καριέρας του!!! «Κυπελλούχος Ελλάδος Enduro 2019»
Αυτή τη φορά ο Γρηγόρης έλαβε μέρος στο κύπελλο Enduro Greek Series (EGS) ένα ιδιαίτερο άθλημα ορεινής ποδηλασίας που απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση, αντοχή, κριτική ικανότητα, πολύ καλή μνήμη, δύναμη και τεχνική οδήγηση καθώς η μεγάλη έκταση του κάθε αγώνα που είναι περίπου 30 χλμ και με αρκετές ειδικές διαδρομές που συνδυάζουν τα πάντα, από διαφορετικό έδαφος, απότομες κλίσεις, ανηφόρες, βράχια, άλματα και πολλά άλλα κάνει το συγκεκριμένο άθλημα πολύ ιδιαίτερο.
Έπειτα από 6 αγώνες και μία αλλαγή ποδηλάτου την τελευταία στιγμή, από 27,5 σε 29 (με αρκετό ρίσκο ) ο Γρηγόρης κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς ώστε να πάρει τη νίκη!
Συγχαρητήρια Γρηγόρη!
Για άλλη μία φορά μας έκανες υπερήφανους!
Συνέχισε έτσι!

Πηγή: kozanilife.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας